169

Коце Копея

преди 4 седмици

Не,не може паравоенен изперкал червен каскет да прави такива неща!

168

Анонимен

преди 4 седмици

В Словакия циркулира снимка на убиеца с лидери на опозицията. В Украйна понеже мобилизацията не върви, са решили който работник не отиде в мобилизационните пунктове, да го замества началникът му. По този начин принудата, доносничеството, подлостите достигат там нов връх по отношение на мобилизацията.

167

Почти успя да

преди 4 седмици

Соросоидният либерал-тероризъм се опита и почти успя да убие Фицо.

166

Анонимен

преди 4 седмици

Няма ли кой и нас да ни отърве от тия дето ни крадът 35 години. За съжаление през избори не става, на *** си му харесва да го онадват и да си мизерства.

165

Анонимен

преди 4 седмици

Лий Харви Осуалд!

164

Юрая юдеинът

преди 4 седмици

На юдеите не им издържат нервите и ще се разкрият пред целия свят какви дяволски изчадия и дверове са. Но иначе са "демократи"! Плюя на юзо-ционистката им демокрация!

163

И аз не го вярвам

преди 4 седмици

Сънувах,че е тъщата.

162

Анонимен

преди 4 седмици

Закъсняват,сутринта очаквах да чета мнение на някой експерт как се е повлиял от Путин.

161

Мда,

преди 4 седмици

старец, писател, щял да основава партия против насилието, ама на възраст дето може *** всеки момент, че работи и като охранител (те са първите стожери на ненасилието), минава си през охраната за здрасти и си застрелва премиера... Стига! Такива фантастики и във Междъзвездни войни ги няма :)

160

ароматния пръч

преди 4 седмици

Поредният психодесен защитник на човешсите права,при който самият му мозък е източник на дрога.

159

ТОП НОВИНА

преди 4 седмици

чинтула ми звучи като чинчила - гризач,плъх от Америка.

158

SolomonПа$и

преди 1 месец

Сигурен съм, че Путин е виновен, така ми казаха от Козяк и аз скимтя до припадък!

157

Байдън

преди 1 месец

Скоро ще има и ядрена война! Натам отиват нещата. Пригответе се! Да умрете!

156

100 долара

преди 1 месец

До Някой Когато има кой да плаща за убийството, дори и последният клошар от улицата изведнъж ще стане политически подкован и голям разбирач от политиката. И готов да застреля когото му посочат.

155

Анонимен

преди 1 месец

Отвратително подла, гадна и черногледа статия в която през два реда се говори за летални резултати от нараняванията. Погледнете няма една дума на надеждата. Няма една буква показваща молекулно състрадяние. Даже знамето на Словакия защото прилича на руското символично даже не бе сложено на пилон пред парламента на РБ. Пане Фицо, от дълбочината на славянската ни култура и морал ви желаем скорошно оздравяване и пълно възстановяване. С уважение, Пловдив, Кършака, Гребната база.

154

Байдън

преди 1 месец

Поръчка на ЦРУ? Трепят всеки, който не е съгласен с официалния курс по въпроса за войната в Украйна. Играта вече много загрубя и янките взеха да играят Вабанк. Ако пишете против Америка си помислете преди това, дали няма да ви постигне същата участ като премиера на Словакия. Ако ви е омръзнал живота, можете да пишете против Америка. ЦРУ има дълги ръце, ще ви намери и на другия край на света! Няма къде да избягате от килърите му!

153

Анонимен

преди 1 месец

Вервате или не,вече и Шолц и Урсула и някои от нашите политици започнаха да упрекват опита за убийството и вече защитиха Фицо,като заклеймиха изпълнителя.А ако опита беше излязъл успешен,щяха още по твърдо да заклеймят убийството,като истински лицемери а не като подлезурковци,както в момента го правят.

152

Анонимен

преди 1 месец

21 век ще започне с хора и ще приклщчи с клонинги и роботизирани хуманоиди навсякъде.Хората ще бъдат изтребени с милиарди.Това ще е края на тази човешка цивилизация на т нар хомо сапиенс.Както се казва, как започнахме, а къде отидохме.

151

Анонимен

преди 1 месец

Истината е че сили, които контролират световните дела подготвят трета и четвърта световни войни.Те ще са свързани органично както първата и втората световна война.Всички, които пречат и се занимават с политика ще бъдат заглужени и това е началото.Светът не може без глобални войни.Само вземете един учебник по история и го разлистете. След тези войни ще се мине на нивото пост хомо сапинс с клонинги навсякъде.

150

Анонимен

преди 1 месец

Фицо винаги е бил пропутин, само отначало малко се правеше на европеец като нашата Станишка.