193

С високата порта

преди 2 седмици

Ко ти чите излиянията ве бахур напукан. См ър т на всички гербераси.

192

Ангелина

преди 3 седмици

"Свърши някои добри неща" - "осветените лица" на задкулисието се "окопитиха" отново и "вдигнаха глава" ,съхраниха временно себе си до следващото "приземяване" ,но този път ЗАВИНАГИ ,ако ще да убият всички неудобни за тях хора - КРАЯТ ИДВА за тях ,но преди тях за феодалните им армии за убийства навсякъде.!

191

ПроСоТо

преди 4 седмици

леле!...С малко закъснение,но "по-добре късно,отколкото никога"...Та:.Горната снимка е ОБРАЗЕЦ за ВИЗУАЛНО представяне на тежко болен индивид ...Мутрягата е ДЕФЕНИРАНО ЛУД,но АГРЕСИВНО И ОПАСНО луд,не некой симпатичен извеяник...Полюбувайте му се ,мажоретки !

190

Анонимен

преди 4 седмици

По-добре Газпром да съди българия за 400 млн евро -- "служебният министър на енергетиката Владимир Малинов на брифинг в Министерството на енергетиката" -- този е някакво куку на политическия криминал борисов.

189

Анонимен

преди 4 седмици

Мутрата в затвора и забрана на криминалната организация герб.

188

БГ PУZOФИЛИТЕ

преди 4 седмици

СЪБРАЛИ СЕ С ПУТИН И СТАНАЛИ, КАТО ПУТИН - ДОНОСНИЦИ, КЛЕВЕТНИЦИ, КРАДЦИ И УБИЙЦИ....

187

Анонимен

преди 4 седмици

КИРО И ХРИСТО ДА ПРОЧЕТАТ НАРОДНАТА ПОГОВОРКА - С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ, ТАКЪВ СТАВАШ. СБОГОМ, НЯМА ДА НИ ЛИПСВАТЕ ШАРЛАТАНИИТЕ ВИ НЕ НИ СА НУЖНИ.

186

Анонимен

преди 4 седмици

Най-голямата заблуда и измама е, че ще се отървем от Боко, като гласуваме за ПП - ПОГАЗВАНЕ НА ПРАВАТА. ТОВА Е НАЙ-ТОЧНОТО ИМ НАЗВАНИЕ. ТАКАВА ЦЕНЗУРА НАЛОЖИХА, ПРИ ТОВА ИМАТ ЕДВА ПЕТДЕСЕТ ДЕПУТАТИ. ПРОКЛЕТТ ДА Е КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ПП

185

Анонимен

преди 4 седмици

Айде па следващия и той ще свърши добри работи, дано го сглоби някой друг евроатлантик като Маджо....

184

Отвратен от Боко

преди 4 седмици

Боко Бокооо, щом признаваш,че сглобката е създадена от мутрата Трактора,то излиза....че и ти си една мут_ра,язък че толкова години съм гласувал винаги за ГЕРБ,ТРИЖДИ ЯЗЪККК! Единствената ми утеха е,че не съм само аз отвратен от теб!!!Жалък си..

183

Галя от EmbassyTO

преди 4 седмици

Айде, боцке, мила ми магнитке. Много сте ми скъпи всипки от Сглобка 1.0 - все сте били насилени. Ами оредлагам ти да приготвяш $$$. Както винаги заложи на сигурното. И те моля и домашнире еднорози да получат нещо по машинките.Кака галка!

182

Анонимен

преди 4 седмици

Втора реклама за днес на еднокнижника от Банкя.Плаща ли си,или сте влюбени в него?Много ме интересува какво лъже на герберските сбирки.

181

Анонимен

преди 4 седмици

За крадливи мутри не гласуваме.

180

Анонимен

преди 4 седмици

Противен субект,нямащ равен на себе си.Киро и Христо го изпраха този,днес той с арогантното си ломотне,щял да забрани всякакви контакти с тях на неговите помощници в крупните далавери.Следствие,прокуратура,съд,присъда,това трябваше да се случи,но неговите копои си остават със свитите опашки и ще продължат да лаят враговете на банкянският.

179

Анонимен

преди 4 седмици

Какъв предател, страхливец и престъпник е двойният агент Барисав. Ще разбере контрабандистът колко тежка е България, която смята за много лека от години.

178

ЕЛИ

преди 4 седмици

АМИ НАЛИ АЛЕКСЕЙ БЕШЕ НАРЕЧЕН ОКТОПОД И БОЙКО ГО АРЕСТУВА И ЦЯЛА ГОДИНА НИ НАДУВАХА ГЛАВИТЕ ,ЧЕ ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК И ТОВА БЕШЕ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ---ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ СРАМ ,НО ПОСЛЕ ЛИЦЕМЕРНИЧАТ, ТЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАЛО ДЪРЖАВАТА И 60% НЕ ГЛАСУВАЛИ, ЗА КОГО БЕ БОЙКО ?? ,ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАТ ,ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОКТОПОДА ЛИ?????

177

а

преди 4 седмици

на калпавия банкянски пенсионер алсей петроов му пречи

176

Анонимен

преди 4 седмици

Този кабинет беше непростимо клякане пред променкаджиите и гавра със избирателите.Със моя глас направихте шарлатаните министри.Ако не ме убедите че няма да се повтори,няма да ви го дам пак, и едва ли съм единствен.

175

Обективен

преди 4 седмици

Боко Тиквата се хвали,че са постигнали " диверсификация" на АЕЦ "Козлодуй" !!! Хайде сега да обясни, защо след тая "диверсификация" , от АЕЦ-а вчера са поискали поскъпване на тока от централата с 30% ??? Или ние,обикновените хора трябва да плащаме безумните им " диверсификации" , защото те са се навели с голи Дупeeта пред краварите.

174

Курти

преди 4 седмици

.....Руските вицове Не са смешни........Цитирам Тиквата: -"Аз съм Проссс"..........ЧАО.