204

Анонимен

преди 4 седмици

Хора тече геноцид срещу славянството и славяните от евреите и либералите...

203

Анонимен

преди 4 седмици

Зеленски имал наглостта да се изказва след като всички злини идват в Европа именно от него.

202

Анонимен

преди 4 седмици

191 - АМИ ША ПОЧНЕ ЧИСТКА НА "ПИСАТЕЛИТЕ".

201

Анонимен

преди 4 седмици

АЙДЕ ГРАКНЕТЕ ВЪВ ЕДИН ГЛАС "ПУТИН Е ВИНОВЕН" БЕ.

200

Анонимен

преди 4 седмици

ЧАПУТОВА ДА СИ ДАВА ОСТАВКАТА, ЗАЩОТО С ИЗКАЗА СИ С ГОДИНИ НАЖЕЖАВА ОБСТАНОВКАТА.

199

Анонимен

преди 4 седмици

аМИ ТУКА ОРГТАНИЗИРАНИТЕ ПОСТАНОВКИ СРЕЩУ сИДЕРОВ КАКВО БЯХА - ЕДНИ ХОРА ГО ОБИЖДАХА ГОДИНИ НАРЕД БЕЗНАКАЗАНО И ПОЛУЧАВАХА ТРАНСГРАНИЧНИ ЦЕНТОВЕ ЗА ТОВА. ТАКО НАКРАЯ УНИЩОЖИХА ПАРТИЯТА МУ. И С КАКВО Я ЗАМЕНИХА - СИДЕРОВ ИМА ДАР СЛОВО А ТЕЗИ НОВИТЕ КАТО КИРЧО И КОКОРЧО КАКВО ИМАТ - НИЩО - ИМАТ ПРОТЕКЦИИ.

198

Анонимен

преди 4 седмици

"Остро осъждам подлото нападение срещу министър-председателя Роберт Фицо". Това написа председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен в социалната мрежа.Подобни актове на насилие нямат място в нашето общество и подкопават демокрацията - най-ценното ни общо благо. Мислите ми са с премиера Фицо и неговото семейство", добави тя.Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2024/05/15/fico-e-s-opasnost-za-jivota-eto-kak-reagira-evropa.607528А НАШИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ СЪЧУВСТВАТ НА НАПАДАТЕЛЯ. ВЪЛЦИ-ДЕМОКРАДИ

197

Анонимен

преди 4 седмици

Наркомански, зеленски как е пропуснал да обвини Путин.

196

Байдън

преди 4 седмици

Поръчка на ЦРУ? Трепят всеки, който не е съгласен с официалния курс по въпроса за войната в Украйна. Играта вече много загрубя и янките взеха да играят Вабанк. Ако пишете против Америка си помислете преди това, дали няма да ви постигне същата участ като премиера на Словакия. Ако ви е омръзнал живота, можете да пишете против Америка. ЦРУ има дълги ръце, ще ви намери и на другия край на света! Няма къде да избягате от килърите му!

195

CIA&MOSSAD

преди 1 месец

Елиминират свестните. Сега изслушах изказване на Фицо в парламента против ваксините, Урсула Лаещата и цялата пропаганда около определения в прав текст от него "Ковид цирк". Живеем в мракобесни времена!

194

Анонимен

преди 1 месец

Поредното доказателство как едни на пръв поглед невзрачни хора,уж порядъчни показват истинското си лице,вероятно като писател е бил нещо ,но когато ония дето са го хранили през годините са заповядали е дигнал пистолета поета за да убие,това е лицето на демокрацията ни -асоциални лъжци такива са застреляли и Кенеди и са убили последния ни шанс като надрасли се индивиди.Време е да закриваме шоуто-провалихме се тотално

193

Анонимен

преди 1 месец

Не харесвам, това което руснаците правят в Украйна... Но определено, вече не ги осъждам. Либералите с действията си сами ни отказват от идеята да защитаваме Украйна. Заради такива като стрелеца на Фицо не бих си мръднал и пръста за НАТО или Е.С. Те трябва да се харесат на нас средната класа, а не ние на тях, но не могат да го разберат. Кой ще защитава крадливото овчарче когато ножа опре до кокала? Определено не аз, нито хората от моето обкръжение.

192

Анонимен

преди 1 месец

Евреите като унищожат украинците ще продължат със следващите славянски народи. Сега на мястото на Фицо ще сложат някой евреин като Зеленски, да унищожава славяните.

191

Анонимен

преди 1 месец

"kakvo li si misli o-r-b-a-n sega.i nekoy i drugi." - надявам се мислят същото, което и ти - Демокрацията и свободния избор на гражданите в Европа са илюзия. Този пич бе напълно демократично избран от мнозинството Словаци с ясната представа, че е русофил и шумното малцинство/неуравновесена клика на русофобите както обикновено решиха да извършват атентат и да тероризират свободномислещите и вярващи в демокрацията европейци. Как да застанем на страната на русофобите като се държат като невменяеми?

190

Анонимен

преди 1 месец

имало съвестни граждани в Словакия но има още за почистване в Европа и у нас.

189

Новичок

преди 1 месец

На този ще му се размина............но на Тиквата .......Не!!

188

Тревоман

преди 1 месец

Всички западни лидери са едни писачи на послания, но до там им свършва всичко.

187

gosho

преди 1 месец

kakvo li si misli o-r-b-a-n sega.i nekoy i drugi.

186

Анонимен

преди 1 месец

Западните убийци ако си мислят че като го направят публично ще стреснат другите колебаещи се държави много се лъжат. Сега е момента за сплотяване и продължаване на политическия курс който са поели държави като Словакия, Унгария и Грузия. Там да се пазят и да вземат много сериозни мерки срещу Соррос, Клинтън и останалите изччадия.

185

Всъщност

преди 1 месец

Саморадикализирал се либерастен фанатик. А иначе били умнокрасиви? Всъщност необолшевишки.