324

НАТО

преди 1 седмица

КАТО КАК ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯВА ВЛИЯНИЕ В ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА ,ЩОТО МАЛКО НЕЩО СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА НАТО.А И ИМА НОВА СТРАТЕГИЯ НА САЩ И ЕС ЗА ЧЕРНОМОРСКИЯ РЕГИОН.ЗАЩО ЛИ ТУРЦИЯ ЩЕ СТРОИ САМОЛЕТОНОСАЧ-ЯВНО ЗА ДА НЯМА РЕАЛНО ПРИСЪСТВИЕ НА РУСКИЯ ФЛОТ В ЧЕРНО МОРЕ.ДА МУ НАБИЯТ КАНЧЕТО НА ДЖУДЖЕТО-СТИГА Е ДОСАЖДАЛ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ

323

Анонимен

преди 1 седмица

До Кравар Евроатлантик,к.321 Украйна трудно може да изпълнява ролята на бившия Съветски съюз, а военните запаси на Западна Европа са слаби. Това го показа двумесечното спиране на безвъзмездната помощ на САЩ. Африка, голяма част от Азия и Южна Америка не са съюзници на НАТО и САЩ.

322

Анонимен

преди 1 седмица

Оставете дертовете на Путин той да ги решава. ЕС обеднява заради непрекъснатите военни доставки на Украйна, а САЩ с тримесечното спиране на стратегически военни доставки доказаха на Европа кой кара влака. Времето до края на годината ще покаже дали тази война ще продължи и Европа ще обеднява или бледоликите зад океана ще дръпнат спирачката. А и човешкият ресурс на Зеленски силно обеднява. НАТО ще се наложи да налее свежа кръв. Очакват ни отговорни събития, в които изпълняваме ролята на пешки.

321

Анонимен

преди 1 седмица

Ще има голям мазен кочбайрям за задните ти части, кремълско джудже

320

Знайко

преди 1 седмица

Индия какво точно велика сила е? Или Европа? :)И да, някой не познава историята, но това не е Путин, който може да цитира на въпросната кака цели пасажи от международни договори. Със задна дата. СССР наистина беше сам срещу Хитлер три години и да, Европа подкрепяше Хитлер в тези три години. Каката може да си направи справка какви народности воюваха в хитлеристката войска- имаше норвежци, французи, румънци, италианци, унгарци. И ресурсите на цяла Европа бяха впрегнати във войната на Изток.

319

Кравар Евроатлантик

преди 1 седмица

Ама Владимир Владимирович каза ли как СССР е победил Хитлер с помощ от Запада или го пропусна?

318

тоти

преди 1 седмица

Тоя е пълно КУКО!!

317

Руска история

преди 1 седмица

В руските учебници за малки деца пише ли как кремълските национал-фашисти нападнаха Грузия и Украйна за да им откраднат земите.

316

Анонимен

преди 2 седмици

А според провайдърите, последният сблъсък между Русия и НАТО ще е в Истанбул. Саймън Ципис са го учили да мисли логично, но не са го научили да "вижда" интуитивно.

315

Анонимен

преди 2 седмици

Евразия може да се съедини или през Украйна, или през България. Проста геополитическа геометрична задача.

314

Анонимен

преди 2 седмици

Българските се*ляни ще бъдат пожертвани. Елементарно, Уотсън!

313

Гледайте внимателно

преди 2 седмици

И четете за да разберете кое е лъжа и кое истина. Статията е сп очертан пропаганден характер.

312

Анонимен

преди 2 седмици

След като случайно горещите точки избухнаха върху"Един пояс, един път"( Ирак, Сирия, Израел), днес Путин договаря в Китай зона за търговия със Северен Китай. Въпросът е къде ще пробие "коприната" за да влезе в ЕС?! Повтарям г-н Саймън Ципис, който каза, че последната битка на мрежовата мултиточкова 3 СВ ще се случи на Балканския полуостров.

311

Анонимен

преди 2 седмици

незнае най важната ... дребен и страхлив запъртък поизкуфял с годините на трона като него

310

Лъжа и измама

преди 2 седмици

Кремълските жужаци лъжат и изопачават Историята за да надъхват младежите да ходят на война. Точно както Севвромакедонците лъжат за Историята , няма никаква разлика. Руските фашисти учат северомкедонците да не признават нищо обективно и да крадат История безкрай.

309

Прочел случайно

преди 2 седмици

Да, Путин знае как да обича и как да работи за родината си. "Писателката" става за разказвачка на приказки, Шехеразада боб да яде... Новините и анализите не са преразказ на нещо чуто-недочуто, с което да пълните и замърсявате пространството. По-добре се научете да обичате и работите за своята Родина, вместо да драскате врели-некипели...

308

Примат в Кремъл

преди 2 седмици

Знае как да гепи , като всеки болшевик. Джуджака що не каже Двореца как е хавата

307

Анонимен

преди 2 седмици

Пак журналистически измишльотини и внушения. Що не напишете , просто и ясно, че искайки да дадат урок на Путин, западните лидери се научиха от него, че са една банда безотговорни авантюристи.

306

Анонимен

преди 2 седмици

Айде стига с тия ко-му-не-та, всичко лошо е от тях.:)) Русофили, ама бегат на запад и децата им учат там, а у раша или чина:)):)):))

305

не може да бъде!

преди 2 седмици

Има една мисъл на Монтескьо,която според мен вече е изключително актуална и трябва да се има пред вид от всеки мислещ човек -"Трябва да различаваме тези които водят войните от онези ,които правят войните неизбежни"!Считам,че трябва да си я повтаряме често за да осъзнаем значението и!Путин със сигурност има грехове ,но ако ги сравняваме с греховете на натовците ,може да се окаже че той е близко до статута на светец -поне за руснаците!?