9

Запознат

преди 3 седмици

Да приемем че всеки ден в държавата се продават 1.5 милиона кутии цигари на които акциза е около 1.5лв ,това право 3 милиона на ден умножено по 365 дни ....сметката за година е ясна , като прибавим и увеличението на тютюневите изделия с 0.70 Ст за 2 години цифрата става умопомрачителна. Къде са парите господа крадци? Ще има ли разследване?

8

Запознат

преди 3 седмици

30% от тютюна в цигарените изделия е боядисана в кафяво хартия която се смесва в днешните цигари. Целулозата е по евтино от качествения тютюн. Филип Морис затова закриха българските фабрики за цигари. Всичко е измама с цел печалба.

7

Запознат

преди 3 седмици

Всички цигари които се продават в магазините са с дата на бандеролите от 2022 година , тоест фалшив продукт. Цената на такъв продукт трябва да е упомената на бандерола , което липсва. Това е престъпление по смисъла на закона ...стар бандерол и липса на цена. Акциз и ДДС се краде официално със съдействието на държавата в лицето на министерство на финансите. Бандерола е финансов инструмент които се издава всяка финансова календарна година за да се засича акциза по фиска на бюджета . Това е грабеж.

6

ГАНЧО

преди 3 седмици

АМИ У ЛЕСОВО ИМА ЛИ ЗАДЪРЖАНИ КАТО ВСИЧКИ СА У КЮПА КАНАЛИТЕ ЗА НАРКОТИЦИ И ЦИГАРИ ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ ПО ВЪПРОСА

5

Бкп

преди 3 седмици

СЕА КАТО ГО ПРОДАДАТ СА НА ПЕЧАЛБА МИХЛЮЗИТЕ

4

Симпатяги

преди 3 седмици

За милиони - няма закони, за опаковка няма прошка!

3

Ken

преди 3 седмици

Те не предлагат тютюн. Само опаковките. И те ли са акцизна стока. Съмнителна акция !

2

Яяяяя

преди 3 седмици

Какви успехи бележат на митниците, откакто окошариха приятелите на ПоБойко ТаРашков!А защо не разследват и жена му- нотариуската?

1

Анонимен

преди 3 седмици

То и жена му я хванаха със съседа ама си траят...