129

Към Бандер Офците

преди 2 седмици

Докъде стигна Големият Контра Наступ на нацистите ? Миналата година Зеленски обеща че това лято (2023г) щял да се къпе на плажа в Крим...Чакаме снимки !

128

Анонимен

преди 2 седмици

браво!

127

КПСС БКП

преди 2 седмици

Слава на Русия, слава на руската армия !

126

Жададык

преди 2 седмици

Перемогата върви по план....Пълна денацификация и пълна депедерастизация.

125

Анонимен

преди 2 седмици

Къде е това ТУК бе атлантика,ти дрънкаш същите лозунги като комунистите,СЪЩАТА МОНЕТА НЕ ЕЗИ А ТУРА....АЗ КЪДЕ ЩЕ СИ ПРОДАМ ТРУДА И УМЕНИЯТА НЕ Е ТВОЯ РАБОТА -ЗАЩОТО АКО БЕШЕ ТВОЯ ТИ ЩЕШЕ ДА СИ ТОЯ ПРЕДЛОЖИЛ НАЙ-ДОБРА ЦЕНА ЗА ТЯХ ,А ДАЛИ ЩЕ РЕША ДА ТИ ПУСНА НЕКВА ПРОМОЦИЯ СИ Е МОЯ РАБОТА.Аиде определи се вече къв си комунист,фашист ,националист-което са леви идеи или традиционалист консерватор което е дясната идеология

124

Анонимен

преди 2 седмици

реално никаква кйор фишек офанзива

123

Анонимен

преди 2 седмици

Стягайте пушките - Скопие е наш!

122

Не е ли ясно?

преди 2 седмици

От Киев трябва да преговарят за мир. Това е най-доброто, което могат да направят за украинският народ. Но засега от Вашингтон не са им дали разрешение за това. А Зеленски е кукла на конци. Затова чакаме Тръмп. Той ще им спре доларите и войната ще свърши.

121

дедо поп

преди 2 седмици

кво стана с контра настъплението превзеха ли Москва вече?????

120

Банкеръ

преди 2 седмици

Голямата цел е да не остане не изнасилен нацист.Работата е тегава и върви бавно.Да се чуди човек откъде ги намира Вова тия активни хомосексуалисти.

119

Анонимен

преди 2 седмици

Целта е много ясно формулирана-денацификация и демилитаризация на усраина.Залавяне и осъждане на всички военопрестъпници и терористи,убиващи мирни граждани

118

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Всичкото русофил тука здраво мрази и ЕУ и България, ама що седят тука а не си бегат у росията - сами се сещайте.

117

Фък дъ ЕУ

преди 2 седмици

До До 110 Абе имаме едно украинско семейство в съседния вход .... баш от Донбас (още 2020г са избягали от там). Ела да им обясниш, колко е готино да са в Украйна на Зеленски. Псуват го като каруцари :) както казваме ние - сърбали са му попарата :)

116

ШокНовина

преди 2 седмици

Възрастен мъж от Вашингтон преведе 61 милиарда долара на измамници от оSSраина. НаркоКартела в Киев, ще има пари за бело още няколко месеца хахахах

115

Христо Христов

преди 2 седмици

Като навлязат и в Сумска ще разберете. Мачкане на киевския режим и НАТО му е спасението!

114

Анонимен

преди 2 седмици

Целта си я знаят само те. Скоро ще стане ясно.

113

Украинец

преди 2 седмици

С бомбардирането на цивилни граждански обекти си навлякохме гневът на Путин. Сега, жална ни майка...

112

Анонимен

преди 2 седмици

До До 110 "о АнонименЗа какви руски градове на украинска територия бленуваш ти??? Айде тогава тръгни да възраждаш България на 3 морета" - България след разпада на ЕС ще се даде на Турция, никакви три морета няма да има. А Русия ще получи Харков, Днепропетровск, Николаев и Одеска област до границата с Молдова и Румъния. Това което ще остане от Украйна ще бъде без излаз на море, без армия, и изцяло под контрола на Русия.

111

До 110

преди 2 седмици

До АнонименЗа какви руски градове на украинска територия бленуваш ти??? Айде тогава тръгни да възраждаш България на 3 морета и да отнемаш сегашните територии от други страни. Стига вече с тези мало-умни твърдения, че след като говорят там руски значи са руснаци. НЕ СА! Те се чувстват украинци и не искат да живеят в руски мир.

110

аха

преди 2 седмици

До Анонимен 110абсолщно съгласен!