8

пияница мистик

преди 2 седмици

Може да пия, но не пуша (осен козчета) и комар не играя. Но пък като бях на 15 години, в началото на демокрацията с един приятел си изрисувахме картонче за "Банка Антинари" и вадехме луди пари :))) Но банката винаги печели в хазарта. Правило! Освен при игра на Блекджек, където също съм много добър, но избягвам да играя, защото като те хванат, че броиш и ще ядеш бой от гардовете :)))

7

Народен Предател

преди 2 седмици

Работя в тази сфера и виждам за какво иде реч. Съвсем родавно баща вкара 100лв в сайт и още 100 в друг докато плътно до него стои и наблюдава синчето му , което по моя преценка е на около 12 г. Демек, израства с мисълта че това е нещо съвсем нормално, дори задължително!Убеден съм! че никой и нищо няма да може да го убеди в обратно, все пак неговия герой(тати) му дава този прекрасен пример най редовно.Демек , още една малка сладка *** се оформя в нашето клето общество .

6

Зависимост към Руzия

преди 2 седмици

какво е това?...... Необратимо психическо заболяване - по тежко от наркоманията и хазарта..

5

морски

преди 2 седмици

Тук идват евреи да играят в казината. Един проиграваше няколко хиляди на нощ. Синът му каза "за психиатър си". Да, за лечение е такъв и при психиатър...

4

Анонимен

преди 2 седмици

казино до заложна къща до нея бързи кредити и аптека...това е съвременна българия.

3

Анонимен

преди 2 седмици

До 1 Лъжеш като гербаджия. Ко се правиш, че не помниш как по времето на тиквата цяла България триеше на Божков томболите.

2

Анонимен

преди 2 седмици

*** цу.ни ми мъ.дото. Аз играех редовно, за да печеля и да се издържам.Имаше страх, адреналин и напрежение, но на мене това лично не ми харесваше. Приемах го като неприятна част от професията на комарджия.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Последните 3 години от Подмяната българина е хронично зависим от хазарта и бързите кредити, а т.нар. управници вместо да развиват икономиката, инвестииците и да ни вдигат стандарта на живот теглят милиарди кредити които потъват...в пенсии!