13

Анонимен

преди 2 седмици

Да си българин днес в Макебания е по-лошо от евреин при Хитлер.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Навреме и дойде акъла. Браво! Макетата не се продават на евро колонизаторите.

11

Истината

преди 2 седмици

Под евроинтеграция се разбира всички педофили да са директори на училища и после министри на културата да се изреждат, а се чудат защо депутати обикалят с 14 годишни деца по нощните заведения и за това да си платят, а те ще им дадат още такива програми за интеграция. Те да не са толко умни, като българите.

10

Анонимен

преди 2 седмици

До маке - Браво Маке, гледай си прас_етата и кокошките, и толкова. ЕС е сложен съюз за теб, където хората не е нужно сами да си гледат пра_сетата и кокошките. Не знам за теб, но благодарение на ЕС и една американска компания, за която работя, месечно мога да си купя около 17 малки пра_сенца или 300 килограма свин_ско месо от магазина. И след като знам, че мога да си купя 17 малки пра_сенца всеки месец с работата, която върша, някак си меракът ми за отглеждане на прасенца се изпарява. Успех!

9

Анонимен

преди 2 седмици

евросъюзът е нищо една македония го прави луд - и нищо неможе да и направи освен заплахи

8

маке

преди 2 седмици

в България забраниха ли ви да си гледате прасета кокошки или каквито и да било животинки по селата докато в Македония си гледам прасенца правя си зимнина и каквото ми остане го нося в месарския магазин да се продава а при вас контрол от каква беше там агенция по храните

7

Христо Христов

преди 2 седмици

И по-добре за Скопие! Никой уважаващ себе си народ няма да иска да се евроинтегрирам. ПП. У нас само неграмотните и некадърни мързеливи про'с'таци повтарят "евроинтеграция", чакайки да получат МРЗ в замяна. Факт.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Нищо не се е променило от 100-110 г.

5

Анонимен

преди 2 седмици

ЕС и НАТО ли искаше бг да дигне ветото. ами Нойския диктат, а А берлинския кой ги направи.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Щом сте казали макета, изпълняваме :)))

3

Анонимен

преди 2 седмици

Намагнитване ще има за всичи отсърце.

2

Тенгри кан

преди 2 седмици

Решението за Македония е много просто и то е въпреки и напук на днешните "македонци";))) Те не са яли, още истински български ритник, а сърбите - юмрук в гнъсните си сурати! България на високо ниво денонсира признаването на Македония за отделна, независима държава и започва подялбата и с Албания, на което албанците са готови;))) Така идеята за "Сръбски свят", много бързо се превръща в идея за "Албанският свят",з ащото ние ще подкрепим албанците;)))

1

Анонимен

преди 2 седмици

Крайно време е да се разбере, че средният българин не се интересува от северна македония. Всичките ми приятели, ако се интересуват от северняците, са за тотален игнор и вето вовеки. Престанете да се разправяте с хората от вардарско и ги оставете на мира, така или иначе са инфантили