15

Анонимен

преди 3 седмици

ДА РАЗВЪРЗВАТ КЕСИИТЕ И ДА ПЛАЩАТ И ЕХОО, САМО В ЗЕЛЕНО ПО 10 ПАРЧЕТА "БЕНДЖАМИНКИ" ОТ 100 ДОЛАРА...

14

Анонимен

преди 3 седмици

Питаха един роден дупетат какво му е постижението за 4 години и той говори за един кабел и зарядни (заради него сега зареждам със скапано слабо старо зарядно). Явно това е по-важно от качеството на живот, мигрантите, енергийната политика и икономическото развитие!

13

Анонимен

преди 3 седмици

При 40 % гласуване трябва да се намали и с 60 % бройката на дупетати. Или остават 7 евро дупетата и 70 дупетата за НС. Тогава бг ще видат че има справедливос. И без това избори ще има пак декенври и тоава ако идат 90 % да гласуват ще има 230 дупетата че ората са доволни.

12

Ангелина

преди 3 седмици

По- голямата част от депутатите в българския парламент с участието си в него са повечето вредни ,отколкото полезни за българското общество.Колкото до европейските ни "народни избраници" - 17 на брой ,от тях НИЩО НЕ ЗАВИСИ и нито един от тях няма идеални цели за отиване в "Брюксел" ,дори и те да са утопични ,с оглед на световните процеси ,а всички те са се насочили "за там" заради меркантилните си материални лични цели и интереси.Само един в момента има идеални цели,но не иска да е политик

11

до край

преди 3 седмици

Заплатата им е най-малката далавера. Заплатата могат и изиобщо да не си я взимат, защото са джобни пари на фона на краденето.

10

Точен

преди 3 седмици

Тук някой пише, че Възраждане е за ЕС. Абсолютно невярно - Възраждане е против ЕС в този му извратен и афро-азиатски вид. ЕС трябва да се върне към европейски съюз на нормални хетеросексуални автентични европейци.

9

пияница мистик

преди 3 седмици

Поздравявам видният азиатец, носител на православно-мюсюлмански семейни ценности и виден славянолог Христо Христов с парчето на Toто Котуньо: Insieme - Unite Europe (Заедно за една обединена Европа) И за да не се кахъри за кой ще гласувам, веднага му казвам отсега. За ГЕРБ за националния и за европейския Парламент :))) Знам как пука по няколко капиляра като чуе за ЕС и евроатлантиците, та затова ....ахахахахахаха :)))

8

Край

преди 3 седмици

Е ми норамлно е да е по скъп евромандата. първо заплатата е по-всока - 20 хил. лв. на месец. Второ европарламента винаги си изкарва мандата - демек си гарантиран че ще я взимаш 4г. 240 хил по 4г. 960 хил лева - и 300 да дадеш за да станеш депутат - пак си струва. Нал за това се борихме - пазарна икономика.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Столтенберг е казал, че ако Украйна згуби войната, нямало смисъл да бъде възстановявана.

6

Големи заключения!?

преди 3 седмици

По-скоро големи внушения! Не е ясно на база на какви факти г-жата е решила, че в ГЕРБ-СДС интересът към вота за Европейския парламент е по-малък! Напротив! Представителството в ЕП е от жизнено важно значение за ГЕРБ-СДС и борбата за всяко едно място ще е ожесточена! Още повече, че не може да се отрече ролята на сегашните евродепутати от ГЕРБ-СДС в отстояване на българските интереси! Не сме забравили самоотвержената борба за превозвачите, която беше прецакана от Светослав Малинов -ДСБ!

5

Анонимен

преди 3 седмици

Така и не пуснахте материал в някоя страна от ЕС да са празнували Деня на Европа. Що така? Само Урузката я даваха , че отишла да нагледа старата пруска провинция, днешна Литва.

4

инересна подробност

преди 3 седмици

На финала на конкурса Евровизия в Малмьо е било ЗАБРАНЕНО знамето на ЕС. Защото било политическо знаме. Факт.

3

Алито

преди 3 седмици

Значи 4 пъти повече бира и кибапчета ли?

2

Христо Христов

преди 3 седмици

Коя партия работи за разрушаването на ЕС, за да гласувам за нея?

1

Анонимен

преди 3 седмици

Пари на вятъра.