38

Анонимен

преди 2 седмици

Трябва да се махнат Кауфланд,Лидл и Била,те изнудват дребните БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ДА ИМ ПРОДАДАТ СИРЕНЕТО,ДОНАТИТЕ, КАШКАВАЛАпод себестойност и ги фалират.Така правят безработица,товарят социалната система,отделно всички пенсионери,на които ние,работещите изкарваме пенсиите,за 30 сребърника(промоция примерно на грис),влагат парите в тези вериги,и така България губи пари,потенциал и развитие на икономиката си,докато колегите на запад вземат евросубсидии.

37

Карчопелев

преди 2 седмици

В погребалните агенции се вдига много шум и прах от сълзи,цветя и свещи.Трябва да се махнат,че плачът тормози живите наоколо.Отвън обявите и венците привличат състрадателните бизнесмени да се наскърбяват, защото едно погребение е вече 5000 левчета.

36

Загробски

преди 2 седмици

Убийте и последните остатъци от занаятите.Оставете зърнарите милионери да изнудват за далавери и пари и да трупат милиарди.До шивачите ли стигнахте, фризьорите ли ви пречат,къде са сарачите,медникарите,бъчварите,тъкачките....?

35

мак

преди 2 седмици

Пример: жилищен блок, срещу него - кръчма. Тя не е в надземен етаж на блока. Кой ще дръзне да я затвори или да контролира и да налага глоби, ако дъни музика или работи до късните часове с маси навънка и крякащи посетители? Особено ако собственика е "бизнесмен"?

34

Анонимен

преди 2 седмици

Стоичков ви рекламира къде да пазарувате. Затваряме, другари!

33

Анонимен

преди 2 седмици

Правилно! Малкият семеен бизнес трябва да се мачка!!! От къде на къде ще работят за себе си?!?! Айде всички касиерки и склададжии в кауффланд!

32

Анонимен

преди 2 седмици

Какво означава "надзмен етаж"? Тези, праговете на чиито врати са на нивото на тротоара, не са ли надземни?

31

ВНИМАНИЕ СЕРВИЗ !

преди 2 седмици

Тука един пита двама трима комшии и си вдигна едно хале във къщата и почна да прави коли по цял ден тропа лопа и съм сигурен че ни данъци плаща ни нещо е законно всичко е временна конструкция вътре подемник компресор шкафове . Въпроса е как така си работи като по принцип не е разрешено за сервизна дейност се искат много разрешения та пожарни та какво ли не е И какви ли са глобите щом рискуват около нас във 5-пресечки има 5 като сервизи където се работи за пари и бол коли на идващи за ремо

30

Направихме хотели

преди 2 седмици

И сега се борим срещу палаткаджиите ! За да напълним хотелите !

29

банани и WC хартия

преди 2 седмици

Нали имате банани бе?! За тях толкова скачахте...

28

Анонимен

преди 2 седмици

Път на безработицата, гарантиран минимален доход.:))

27

Анонимен

преди 2 седмици

Цитат:/Предложенията са публикувани за обществено обсъждане и се налагат заради нестихващите жалби и сигнали от граждани и инициативни комитети, съобщава "Труд"./ Жалби и сигнали, нестихващи, е така е, заради един или двама само-живи, масово потърпевши и безработни. Това е българинът, всички в казана.:))

26

крадеца

преди 2 седмици

Реве направихме ви молове,просторни сгради точно решихме да ви доим вие се навряхте по евтините дупки,няма маме ние си плащаме и те правят закони и пак ще ви доим защото тези отгоре са наши обичат шума на кинтите

25

Анонимен

преди 2 седмици

ЕК да ваксинира --украинците !

24

Чудно

преди 2 седмици

Салоните за красота издават шум като излитащ самолет.

23

тъй тъй

преди 2 седмици

Така ни излъгаха за РАВНИЯ старт. Да не стане пак - за нашите може, за другите не може ?

22

Рендето

преди 2 седмици

Хората изкарват по някой лев, за да преживеят, вместо да висят пред Бюрото на труда за социални помощи!!! Кво ви пречи Шивача, Обущаря, Ключаря, Фризьора..., бе, м...та ви да е...?????

21

потресаващо

преди 2 седмици

много си виждал ти гаражи в панелките на четвърти картофен пояс. там масово първият жилищен етаж над мазето е офиси и магазини с достроявани външни стълби. и как пък точно дюнерджийницата може да остане с цялата воня и маанета, а бабата, която подгъва панталон за 5 лева ще я изгонят, че им шумяла!

20

морски

преди 2 седмици

Заведенията питиепродавници си имат лоби. И забранени химии продават в тях. И парички перат. Така не се строи модерна държава! Ще си останем страна на ниво 3-тия свят.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Такива идеи и "философски" аргументации само българска пpоста картуна може да "роди".