30

Някой

преди 3 седмици

Половин милион на ден за Боташ, независимо дали пренасяш газ или не? И така , 13 години ? Въпросът е ,къде трябва да е Радев сега? И то трябва да е, поне за 13 години!

29

Анонимен

преди 3 седмици

Министри що не търсиш милиардите които откраднаха ПП от фонд енергетика

28

Гъоорв

преди 3 седмици

Защо летеца , капитана на катамарана и оная от БСП не са задържани???

27

Наско защо

преди 3 седмици

Ами този същият не беше ли договарял договора с БОТАШ ?

26

r3v0lv3r

преди 3 седмици

Какво да ви каже Радев за 1 мил на ден ? Той и неговите хора си получават дела от руснаците, за вас български роби остава сметката.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Нещо за милиончето, което плащаме всеки ден, заради договора на гълъбарника и радев, каза ли?

24

Fena

преди 3 седмици

до 17. В синьото АОНСУ явно Ви набиват само опорни точки, без малко от малко да Ви образоват. Такса транзит се плаща по 2,5-3 долара за 100км на 1000м3 газ и в зависимост от дължината и обема, варира сумата. Понеже инвестицията за подобни трасета е огромна (милиарди USD) всяка транзитираща страна получава клауза Take or Pay, т.е. дори да не се пренася нищо, да получава сумите по договора. И Турция ни плащаше 35 години по 1млн на ден за транзита, но получаваше 15 млрд годишно през БГ. Учете се!

23

Анонимен

преди 3 седмици

Какво да очакваме от Капитан Газпром? Ние като ви казваме, че pycopoбите сте прости, не го казваме просто от хейт бе дрогари, то си е факт. Тоя капитан Газрпом ли е къв е може и да е забавен на някои, но подобен договор е не само е фрапиращ, но по-скоро клони към национално предатество. Ако имахме реална прокуратура, кап. Газпромчо да е поне с 3 обвинения от раз - уронване престижа на Бг, подписване на икономически договор в полза на чужда държава и некадърност/негодност.

22

Анонимен

преди 3 седмици

турция е държавата,която нахлува мощно на всички нива в българия и това е видно...самите турци казват:с българите се работи най-лесно,корумпираш политиците им и цялата е твоя!!!

21

Цветан Камелий

преди 3 седмици

Слушах брътвежите и опорките на калинков-малинков при Гошо Любенов.Неадекватното нахилено министърче сияеше от щастие за Уестингхаус-а и предполагаемата "диверсификация" (каквото и да значи това) на ядрено гориво. На въпроса къде ще бъде складирано отработеното гориво, ши33ит0 нахилено отговори,че нямал да разкрие къде ще се складира, за да не дразни хората,а също и че ще трябва да се складира също и руското такова,защото "заради нахлуването на Русия в Уссрайна" руснаците НЯМА да си го приберат!

20

Ако някой

преди 3 седмици

Друг беше подписал този заробващ договор,щяхте да го разпънете на кръст.Нл понеже е Радев ,русофилът си мълчите.Амй плащайте по милион на ден,от любов към Путин и Радев.

19

СТРАНДЖАТА

преди 3 седмици

Няма държава да е прокопсала начело с униформени.

18

Анонимен

преди 3 седмици

ПРАТЕТЕ РУМЕН РАДЕВ НА ТУРЦИТЕ ДА ГО ПОЛЗВАТ ЗА УДОВОЛСТВИЯ, КАКТО ГО ПОЛЗВАТ РУСНАЦИТЕ

17

До 13

преди 3 седмици

Но никоя държава не плаща на Турция по един милион на ден .А ние по договора с Боташ не сме в рали и една молекула газ,но плащаме по 500000 долара на ден.Защото така е по договор-внасяш,не внасяш -плащаш.Гарантирано от Радев,най- големият шарлатанин.

16

Анонимен

преди 3 седмици

САМО КИРИЛ ПЕТКОВ СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

15

Анонимен

преди 3 седмици

Кирил Петков когато уреди газ за без пари от САЩ, добичето радев отказа защото малко са го били българите трябва повече... нещастен армерски разпрац пагон

14

Анонимен

преди 3 седмици

ЧЕ СИ НОСИТЕ ВАЗЕЛИН ЗА ДА ВИ Е ПО-ЛЕСНО

13

Анонимен

преди 3 седмици

цяла европа получава руска газ от турция!!!

12

Форекс

преди 3 седмици

Колко хубаво беше когато Киро и Асенчо вземаха гръцка газ за 320Е вместо 10 пъти по-евтината от Боташ за 25Е . Нема комисионни баце.

11

Бившият министър

преди 3 седмици

На Енергетиката Румен Христов си живее бейски в Дубай.Заради него ще плащаме по милион на ден.Шарлатани.