16

Гошо

преди 3 седмици

Рано или късно народовируса ще застигне всички виновни за геноцида над народа,после да няма само "така ни казаха "

15

Анонимен

преди 3 седмици

Затварайте и маски до юли

14

11

преди 3 седмици

До Анонимен 14 ----- Не бе, единият самолет е бил на дърва, а другият на въглища, затова има разлика.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Къде е Кунчо да каже какъв грип да чакаме тази зима че вече започнаха да пръскат. Гледам в небето 2 самолета летят в различни посоки. На единия следата му изчезва а на другия не даже си остана доста дълго време. И как ще ме убедят че не пръскат като то е толкова очебийно. Та Кунчо да излезе и да каже какво да чакаме че той вече има информация.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Стига с тия глупости вече.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Наболи са се с "ваксина" и са се разболели. Завалийките...

10

Bond

преди 3 седмици

А за 37-те хиляди, които днес имат разстройство защо няма дописка? Тия ковид-грантове не свършиха ли?

9

Oт UK

преди 3 седмици

Никой не е умрял от фалшивия вирус, но тук сега умират с невиждани темпове от фалшивите "ваксини".

8

Анонимен

преди 3 седмици

Спутник е открадната Астра зенека. Не работи. И в Русия се "набодаха",насилствено. С информационното затъмнение в Русия едва ли населението гледа тролските видеа. И кампанията е точно от Русия, защото е точно против рнк ваксините., които са западно откритие и производство Китай направиха също рнк ваксина, макар и 2 години по-късно. Русия още се пъне, но безуспешно.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Спутник е открадната Астра зенека. Не работи. И в Русия се "набодаха",насилствено. С информационното затъмнение в Русия едва ли населението гледа тролските видеа. И кампанията е точно от Русия, защото против рнк ваксините. Китай направиха също рнк ваксина, макар и 2 години по-късно. Русия още се пъне, но безуспешно.

6

Фин

преди 3 седмици

До Анонимен 5.. не, не така! В Русия много хора се набодоха с тяхната ваксина, а тук много хора не го направиха с другите, защото беше пълно с глупави изказвания като твоето. Добре е, че има такива као теб, освен ако не си правиш шега с тъпия си коментар. Що не каза, че от Китай са троловете, щеше да още по забавно.

5

Анонимен

преди 3 седмици

125 души с тежък ковид хоспитализирани. От тежък коклюш са хоспитализирани 92. Ковид не е изчезнал и няма да изчезне , а благодарение на тролфабриките в Русия, нашите умници не се ваксинираха и сега пълнят болниците. Честито!

4

Абе

преди 3 седмици

Путин уби ковида. Сега ли се сетихте за него? След 3 години. Ковида изчезна за 1 ден, от момента на започване на специалнта военна операция . Някой да е чувал от тогава за ковид? След като умират по-бързо хора, биологично оръжие като лаймска болест, коклюш или Сарс поспряха за малко....

3

Анонимен

преди 3 седмици

А с магарешка колко.

2

Хипохондрик

преди 3 седмици

Баси, не мога сваря на препарати, то коклюши, то ковиди, ръката ми е като на наркоман. Изгониха ме от работа вече...

1

Айде закривай, а?

преди 3 седмици

Aпокалипсис. Да изкъртим пейките и да се набодем за 20-ти път! Ще получим смарт часовник за подарък и ваучер за 20 лева за супера. Айде закривайте тази смешна рубрика вече. Жалки сте.