7

Анонимен

преди 1 седмица

Тази ПРОДАЖНИЦА беше ежедневно по телевизиите по време на Конвид измамата. Щом тя препоръчва, бъдещите майки да бягат по-далечко от новата "ваксина"!

6

Анонимен

преди 1 седмица

Коклюшната ваксина се прави 5 пъти в ранното детство. Имунитетът е около около 5 години. Ако майката не е ваксинирана скоро, няма антитела, които да предаде на бебето и да го защити, докато стане на 2 месеца за да може да бъде ваксинирано. Собствен избор! ?? Рискуваш бебето ти да умре или ще се ваксинираш?

5

Чичо

преди 1 седмица

Няма да остане неимунизирана жена.... това ми звучи малко като "да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ"

4

Анонимен

преди 1 седмица

"противоепидемични мерки срещу коклюш" - за пет месеца - 700 болни в цялата страна. "ЕПИДЕМИЯ" братче! Тия вацини няма да се продадат сами! Да идват "експертите" да ги рекламират! "Експертите" са се продали вече, евтинко при това!

3

ФАРМА МАФИЯ

преди 1 седмица

Ако вече сте ваксинирани срещу болестта, НЯМА ПРИЧИНА да отивате да ви инжектират отново. Сега са измислили поредната не-ваксина на мястото на старата - преди ваксината се слагаше и работеше, сега новите не-ваксини ужким работят, ама за малко. Това е новата схема - почти-ваксини, които създават само частичен и краткотраен имунитет, дори за заболявания, за които имаше ваксини, създаващи доживотен имунитет.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Пак някой от яхта на Кариби се е загрижил много за на бай Ставри дъщеря му, да е жива и здрава. Даже може и от Брюксел да се безпокоят за нея..

1

Нали?

преди 1 седмица

Само АКО иска, нали? Не да я принуждавате ВСИЧКИ НАСИЛА, нали? Нали?