138

ПАРКЕТ СФИНКС

преди 3 седмици

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МАНДРЮ НОВИЧОКА - ТАЗИ ЦЕНА БИОЛОГИЧНА ЕДИНИЦА!...

137

Диляна Иванова-Станч

преди 3 седмици

Денков недей да се правиш че не четеш знам че четеш, та ти спа с мен докато бях сгодена за Станчо.Вярно свестен е, но е пълен *** и трябваше да изпитам сладост от този живот.Аз все пак съм качество за жалост останах в ШУ, а не в СУ.

136

Анонимен

преди 3 седмици

До 128 Стига вече с тези досадни банално лъжи 128 безсрамници лъжливи

135

Анонимен

преди 3 седмици

А на Кирил кой вярва читав човек е тандем с Лена са но и Миро там Това ли ви е вярата шепа шарлатани слуги на Божков разрушиха всичко тук всичко А Асен съден за фин измами този ли е вашият

134

Анонимен

преди 3 седмици

Направо нямам думи,за да опиша падението на норода ни.Купени разни....лози,които агресивно ни внушават,че разбойниците от банкя и крадците от дръндар са с изключително високи резултати,че ще направят правителство.Ако това е така,просто български народ нече няма.Ние сме в историята.10% от гласуващите саотпадъка от обкеството,и те гласуват за разбойниците,защото този отпъдак е също такъв по манталите и характер.5% от гласоподавателите-мясялмани,сляпо гласуват каквото им кажат,и за кой им кажат.

133

Анонимен

преди 3 седмици

Проблемът са тези мързеливи и изключително провокативни чиновници, за които няма мандатност, а все смучат от майка България за сметка на знаещите, можещите и младите.

132

Мдаа

преди 3 седмици

До 134. Също както има хора, които още вярват на ГЕРБ! Психо-манталитета е абсолютно един и същ!

131

СС

преди 3 седмици

До 132. Ее ми супер ще е за ГЕРБ, мислиш че не мечтаят за онлайн гласуване ли. По маАлите един-двама по-грамотни ще пуснат гласовете на всички. И по-евтнико ще им излезе, ще плащат само на тези 1-2ма.

130

Анонимен

преди 3 седмици

Не зная как Възраждане ще стигне тия проценти. Освен ако не сложат секции и в психодиспансерите. Защо има хора, които вярват на този гол псевдопатриот.

129

Shark

преди 3 седмици

Абе тези проучвания са си чиста проба манипулация на общественото мнение. Който плаща му слагат какъвто процент иска. Проучване, проведено сред 1007 лица??!! Нито е представително, нито пък е реално, половината поне от тях са излъгали и ще гласуват по друг начин. И дали изобщо са питани някакви хора е въпрос, или е нагласено. Как пък досега никой не ме е питал за кого ще гласувам!

128

Анонимен

преди 3 седмици

Ако искат максимална избирателна активност, да направят гласуването от вкъщи онлайн. Тогава ще получат 100% избирателна активност.

127

ЧЕРВЕН КОЛЮ

преди 3 седмици

КЪДЕ Е АНДРЕЙ РАЙЧЕВ ДА ДАДЕ ПЪРВО МЕСТО НА БСП?

126

Анонимен

преди 3 седмици

В много губеща позицията са и левите партии, които много българи смятат за комунисти, които искат да върнат комунизма.

125

Анонимен

преди 3 седмици

Айде на бас че Възраждане ще има двойно повече, фейк.бг?

124

баба мара

преди 3 седмици

за герб гласува корпоративния вот не казват кои получи парите на касата вбанката и къде ги отнесе

123

Юруш на кайсиите

преди 3 седмици

*** Христова сигурно си е мислила за нещо щом е написала еРекторат ?

122

До 124

преди 3 седмици

Да,трагично е,че не знаеш употребата на "с" и "със".Учи се във втори клас.

121

Анонимен

преди 3 седмици

Защо ще гласуваме като резултатите са показани още сега НА БАЛАМИ НИ МИСЛЯТ ИЛИ СМЕ ТАКИВА . ГЕРБ И ПП ДБ доведоха НАРОДА НИ ДО ДЪНОТО - ПО ОБРАЗОВАНИЕ , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , СМЪРТНОСТ И ПО ПОСЛЕДНИ СВЕДЕНИЯ - ПО КОРУПЦИЯ- И НИЕ , *** , ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ

120

Анонимен

преди 3 седмици

не ги разбирам тез агенции като лешояди са по време на избори! Как може да вадиш някакви предварителни резултати от проучване със 1008 запитани? Как го постигате това? Можеше ако сте сериозни да проведете проучване във 5 града със примерно по 1500 запитани и пак статистически процента на грешка е огромен!При примерно 2 милиона със право на глас да показвате със 1000 запитани резултат!!! Не е смешно а направо е трагично.

119

Със лубрикант !

преди 3 седмици

Задължително !