191

не Хага за жужу, ами

преди 2 дни

с един САРМАТ да го изстрелят в извънземното пространство, да не цапа Земята.

190

труден период защото

преди 2 дни

БЪДЕЩЕТО НА РУСИЯ ЗАВИСЕЛО ОТ РУСНАЦИТЕ ? ЗА ДА ВИ БЪДЕ ПО ЛЕСНО, ОПИТАЙТЕ СЕ ДА СТОПЛИТЕ КАКВО ВИ НАШЕПВА ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ !

189

Европеец

преди 3 дни

Глу.пости. Излиза, че Украйна командва цяла Европа ли? Баси, какви са тези увредени съветски мозъци, дето бълват подобни измишльотини?

188

Паню Баирски

преди 1 седмица

Пу-к-н е жалък въшкарник и за нищо не става, а само се перчи като японски петел! Б-к-ук!

187

Анонимен

преди 1 седмица

ПРОСТО ГО СПАМЕНА В РЕЧТА СИ В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ,НИЩО ПОВЕЧЕ...

186

Злият царь

преди 1 седмица

От империята Злото плаши Европа и Света с атомни бомби. ЖужаКъсий вместо да се заеме с подобряване благосъстоянието на своите крепостни само дрънка оръжие. Абе поне построй пътища и вътрешни тоалетни по селата , вместо да строиш танкове Армата, които даже са неизползваеми.

185

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ не преговарят с терористи. Тероризъм идва от думата "терор", което значи "страх". С други думи терористи са тези, които заплашват. Това е Путин, защото заплашва да използва ядрено оръжие. Освен това на Русия винаги е била такава тактиката - нападат държава, чакат някой да се намеси от запада и да направят преговори и хоп - окупираните земи остават за РФ. Стратегията проработи вече в няколко страни в Азия. Утре Турците ще ни нападнат, ще вземат Родопите и ще кажат "айде преговори, ама е нашо"

184

Малко за политика

преди 1 седмица

Интересно е да се отбележи, че в САЩ и ЕС чуват предупрежденията на Путин за опасността от ескалация на конфликта при външна намеса, но не чуват когато той казва че Русия е готова за преговори.

183

Анонимен

преди 1 седмица

Какво стана с настъплението? Превзеха ли вече селото, дето е след Бахмут?

182

Анонимен

преди 1 седмица

Хората вървят напред. Русия - назад. Варварско е да убиваш хора. Още повече братска Украйна. Ама то трябва и акъл за да има развитие, а в тази пиянска държава акъл не вирее. Предполагам, че ако се направи тест на интелигентност, средностатистическия руснак ще е доста по-надолу в класацията от средностатистическия европеец.

181

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците запалиха Европа. Толкова години мир. Те развалиха всичко! Сега пак тревоги и притеснения заради тях. Най-голямата държава са по територия - ламтят за още. Не се наядоха. Още живеят в 20-ти век. Като влязаха в Украйна, видяхте ли как започнаха да крадат перални и тоалетни чинии, защото тази технология още не е достигнала до Русия. Вместо да развива огромната си държава - имат огромна територия, безбройно население, газ, нефт, въглища, природни богатства, окрадоха на България златото.

180

Offf

преди 1 седмица

А на НАТО оръжията са в гаража на Байдън , разглобени и не са готови

179

Анонимен

преди 1 седмица

Поздравявам РФ с Празника и срещу Хитлеристка Германия! И Не Признавам днес Точно.Европа да " Празнува", денят на Европа! Това е На Инат от страна на Европа срещу РФ! Непочтено е! Европа да си Избере Друга дата за " празник"!!!

178

Хохо

преди 1 седмица

Руснака всичко прави сам ... Сам е победил (въпреки лен лийза от 160 млр долара на САЩ, въпреки съюзниците във войната)... Сам е направил атомната бомба, въпреки , че е откраднал идеята пак от САЩ... Най -великата военна сила е , въпреки ,че не може да вземе три области от Украйна три години... Най-високо технологичната нация е, въпреки че прави лада нива от 90година... Евала, умря обаче *** дето я хвалеше Русия

177

Анонимен

преди 1 седмица

Като няма с какво друго да плаши Джуджа, винаги играе картата с ядрените оръжия :)) Направо е безпомощен вече горкото джудженце с имперски амбиции :))

176

Анонимен

преди 1 седмица

на тея само ракети са им в главите

175

Анонимен

преди 1 седмица

Евроатлантиците в бг. от сутрин до вечер само за Русия мислят, това е факт

174

заплаши

преди 1 седмица

и смелата френска армия веднага изпусна руска символика в небето на Марсилия! ХА ХА !

173

ХЕ ХЕ!

преди 1 седмица

Тая вечер празничния салют за уркро-нато-еничарите ще е особено трепетно изживяване!

172

Анонимен

преди 1 седмица

Щом плаши кремълското джудже света, значи русия е на дъното, империята се разпада. Само страхливците плашат.