77

Митрандир

преди 3 седмици

Крайно време вече е да призовем десептиконите зада ни избавят от обезумелите пияни и дрогирани автоботи.

76

Махлата ни

преди 3 седмици

Вина имат и тези телефони.Трябва нови камери които да засичат шофьор ползва ли телефон за разговори по време на движение. Както и всеки пешеходец гледа си телефона и върви къде ....Съжалявам за децата но на 15 са нагли и мислят само за дрога и секс .А те са все още деца на къде сме тръгнали господа депутати.Та във войната в Украйна няма толкова жертви на децата от колкото в България по пътищата .

75

Анонимен

преди 3 седмици

СЪЧУВСТВИЯ, В ТОЗИ ТЕЖЪК СЛУЧАЙ САМО СЪДБАТА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ. А, ШОФЬОРИТЕ - ПРОВЕРЕТЕ СИ ИНСТРУМЕНТАРИЯ В КОЛАТА - ПРЕДИ 33 ГОДИНИ НА ВЪПРОС ЗА НОВОЗАКУПЕНА НОВА КОЛА "КЪДЕ СА ИНСТРУМЕНТИТЕ?", ДИЛЪРЪТ ОТГОВОРИ - "ГОСПОДИНЕ, ПРОДАВАМЕ ВИ КОЛА, ЗА ДА Я КАРАТЕ,А НЕ ДА Я РЕМОНТИРАТЕ!" ТАКА, ЧЕ ШОФЬОРИТЕ ПРОВЕРЕТЕ СИ ИНСТРУМЕНТИТЕ!!!

74

Анонимен

преди 3 седмици

Според мен, пострадал при такова произшествие човек трябва да получи възможно най-доброто лечение и ако се налага, да се лекува и в чужбина. Държавата може да плати цялото лечение - и тук, и в чужбина като вид заем, който обаче да бъде изплатен от онзи, който е виновен за инцидента. Лиглата, шофирала автомобила да плаща на части цял живот, ако сумата е голяма. Само така ще мине меракът на всякакви индивиди да шофират, макар да са негодни за това.

73

Анонимен

преди 3 седмици

Натрошен таз! А след време това момиче ще трябва да стане майка и да ражда! Дано се оправи девойчето. Ще е интересно да научим какво наказание ще получи кифлата, която не може да се движи пешком из Сопот, защото разстоянията там сигурно са много големи за нейните деликатни крака!

72

Анонимен

преди 3 седмици

Боже, дано се оправи момичето и да се възстанови напълно! Толкова сме крехки хората...Трябва и тест за интелигентност да прибавят към изискванията за книжка - не може всякакви *** да карат и да си мислят , че са велики!!

71

BhBp.bg

преди 3 седмици

Винаги в такива случаи ми е адски мъчно за всички. Защото всички са жертви на безхаберието на държавата, която само се стяга за избори, за гергьовден за помени и курбани, за премии .... и нехае за живота и здравето на поданиците си - нещастно племе управлявано от ...не мога да намеря точната дума. Само като ги гледам как се боричкат за кокала като хиени и ми се отщява.Днес, когато дори маймуните могат да си лекуват раните и могат да бъдат научени да карат какво ли не, няма възможност кандидат

70

Ден

преди 3 седмици

Да си изгубя в КАТ,АДВОКАТИ И ПРОПУСНАТИ РАБОТНИ ДНИ+ОЦЕНКАТА НА КОЛАТА МИ ИЗЛИЗА ГЛОБАТА 10000ЛВ ЗА ЕДНО НИЩО ПРОСТО КАТ НА КЪСМЕТ МЕ УЦЕЛИХА БЕЗ ДА КАЖАТ,ЧЕ СЪМ НЕАДЕКВАТЕН ИЛИ НЕПРАВОСПОСОБЕН ЗА МПС ТОВА Е ОБЕРДЖИЙСТВО ,А НЕ РАЗРЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ.ИМА ХОРА КОИТО НЕ УПОТРЕБЯВАТ НИЩО НЕЗАКОННО НО КАРАТ КАТО ВСЕ ЕДНО СА УПОТРЕБИЛИ ВСИЧКО НА ВЕДНЪЖ,АБСОЛЮТНИ ШМАТКИ ИМА ПО ПЪТИЩАТА КОИТО НЕ СА ЗА ТАМ.ДА ГНИТЕ В АДА ПП И ДБ КОИТО ВКАРАХТЕ ТОЗИ ЗАКОН ДА ГУШАТ СЪДИИ И АДВОКАТИ С ПАРИ!!!

69

Това лапе

преди 3 седмици

Зад волана е за доживотен,а не хора с 0,80 промила или пушили джана преди дни да ги съсипват от глоби без дори да са направили ПТП.АЗ ОТ 20 ГОДИНИ СИ КАРАМ КОЛА БЕЗ ДА ИМАМ ЕДНО ПТП И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СИ УПОТРЕБЯВАМ МАРИХУАНА НО НЕ И КОГАТО КАРАМ НО ФАЛШИВИТЕ ИМ ТЕСТОВЕ ЗАСИЧАТ ДО СЕДМИЦА СЛЕД КАТО СИ ПУШИЛ.ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ЗА КАКВО ДРАНЕ НА КОЖИТЕ ЩЕ МИ ПРЕДСТОИ.КОЛАТА ОТНЕТА,И СЕ АМОРТИЗИРА В ПАРКИНТА НА РАЙОННОТО ОТДЕЛНО ВИНЕТКА,ЗАСТРАХОВКА ТЕЧАТ,СВАЛЕНИ НОМЕРА ЗАРАДИ КОЕТО ЩЕ ТРЯБВА ЕДИН

68

Анонимен

преди 3 седмици

Защо шофьор от 2 месеца кара без придружител???

67

До Някой до 67

преди 3 седмици

Викай Путин да те освободи. Но се опасявам че същото се случва и в расиюшка.

66

Някой до 67

преди 3 седмици

В града в който живея беше спокен град когато се преместихме. Не беше идеално, но както се казва бива не беше справедливо, но бива върви както се казва. От няколко години близките три стана катастрофа не само със движението, но и с мигрантите. Тогава започнахме да забелязваме и крупни кражби и измами и предателства и страх и шокиращи неща от управлението на града и в училищата и всичко под носа на полицията и има военни в града. Това е равно на апокалипсис и дявола командва......

65

Случаен минувач

преди 3 седмици

В София голяма част от шофьорите карат като башибозук. На косъм сме избягвали катастрофата. Отнемат предимство, без да дадат мигач, се преустройват в друга лента и т.н. На моменти трябва наистина да си невероятно добър шофьор, за да избегнеш катастрофата. Познавам хора с коли и книжки, които просто се страхуват да карат.

64

Някой

преди 3 седмици

В някой държави вече е страшно е да работиш. Само престъпници под една или друга форма от наши и ваши и техни и чужди. Криеш се и чакаш в безнадеждност защото няма и адекватни полиция, служби и военни. Световна простотия, деградация, престъпност и апокалипсис. Образованието отпадна като критерий точно както отпадна законността която държи една държава и народност като такива.Дълги теми с все по тежка последици. Просто страх да излезеш и от вкъщи страх от всички и от тези който трябва да те пазят

63

Някой

преди 3 седмици

Когато управляват в световен мащаб престъпници от всякакъв сорт и род от цял свят намешани безмозъчни същества е апокалипсис в цял свят. Каквото се случва в България е навсякъде по света. Безнаказаността и беззаконията от горе до долу доведе до липса на държави и закон. Сега има световен разграден двор с пълна престъпност и безхаберие. Гледаш хора, но няма хора гледаш ги гледаш ги и никога не можеш да разбереш това срещу тебе какво е и какво правят цирк, пародия, кой лъжат, защо лъжат, безличие

62

до 62

преди 3 седмици

До Руя верно е това но в Америка и Европа децата които карат коли са пето поколение шофьориедно е баща ти да кара друго е прапрадяудо още да е карал кола .При богати вации може при бедни не става.

61

Бау

преди 3 седмици

Бъдете толерантни на пътя, бе, главочи! Без значение, дали сте в автомобила или пешеходец! И не само на пътя - навсякъде! Тогава се живее лесно и приятно! А то, където и да отида, ми се пречкате, гледате намусено, пререждате, сумтите, ръмжите, хъхрите - аааааа! Ето, пред личния лекар заварвам една електорат, гордо заела пространството пред вратата с 2 хлапета! Търпи се! Тъкмо се махна, пристига друга, също с две такива и напира най отпред, без никакъви скрупули и неудобство!

60

Руя

преди 3 седмици

От Америка и Европейския съюз идват тия *** правила деца да карат кола.Още посрашно ще става господ да ние на помощ.

59

Случаен минувач

преди 3 седмици

Дай Боже да се оправи детето. При тази липса на деца в последно време всяко дете е особено ценно. Ако трябва, ще отида да запаля свещ и да се помоля да оздравее.

58

Анонимен

преди 3 седмици

Егати и шофЕрката проста .Още от 18 годишна е взела да гази ХОРА !