7

Анонимен

преди 2 седмици

До Полина Ниските мъже не знам дали са проклети, ама са големи любовници, щото Господ им е дал голЕмо копие...провери ако не вярваш! Освен туй, истинските прабългарЕ са били сите ниски...и после кат са се омешали с разни други тукашни и нетукашни и са станали не толкоз добри войни и т.н.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Много противен тип. А това,че бил най-скъпо платеният актьор вХоливуд, го чувам за пръв път. По-скоро съм чел някъде,че бил гей.

5

Полина

преди 2 седмици

Винаги съм се питала какво му харесват на тоя запъртък. Ниските мъже са много проклети.А този пък е и сциентолог, демек-съвсем ненормален. Много го е търпяла Кидман.

4

Хайде, хайде

преди 2 седмици

Сега, сциентолог или не, но е практически най скъпоплатения актьор в историята на киното. И доколкото съм чел е перфекционист до смърт.

3

Батето

преди 2 седмици

Никол Кидман - повече от кралица ! И като жена , и като актриса. Какво е видяла у тоя късандрок - Тома Крузев, не е ясно. Ясно е само , че овреме се сапикясала и му е турила шута. Сега Круз-ев се гърчи около децата. Самите деца сигурно го гледат отвисоко - теса по-високи от късандрока.

2

Йокин

преди 2 седмици

Яко му ХЛОПА ГЛАВАТА!!!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Психясъл кретеноид, членуващ в секта, която мисли, че са потомци на извънземна раса.