80

Анонимен

преди 1 седмица

Хармонизираме се с нашите евроатлантически партньори от Ню Йорк, които имат епидемия от грабежи на магазини и молове. Ние сме още неразвита демокрация и имаме само кражби.

79

Анонимен

преди 1 седмица

Ако на един търговец клиентите му пречат, то той не става за търговия. Не им върви търговията, начитат ги, но причини за начет има много и не винаги кражбата е причина. Търговията е проста работа, ама не е за прости хора.

78

Анонимен

преди 1 седмица

Не им върви търговията и реват, че кражбите били много. Каква е тая сума 220 000 лв., че те стока нямат на такава стойност, че да има кражби за 220 000 лв. Стига са преувеличавали! Надуха цените на всичко в троен размер и продажбите им спаднаха, накрая виновни са хората, че уж крадели. Точно търговците са най- големите kpaдцu. Как се изнася стока за 220 000 лв? С вагони ли, с ТИР-ове ли?!

77

Така е

преди 1 седмица

Така я разбира Българина демокрацията, да се краде да се шири беззаконие и да не го наказват за това,иначе правата си ги знае,но ако трябва той да ги спазва това е диктатура и комунизъм. С две думи тарикат на дребно,тя и държавицата ни затова е на това ниво.

76

Оня

преди 1 седмица

Ами ако приложите наказанието от вица: "Ивачно коя е най-честата фраза, която си чувал след секс? и отговор: "А сега да те видя дали ще краеш повече" - всичко ще се оправи.

75

Анонимен

преди 1 седмица

Скоро ще останем само правилните хора в България. Некадърниците ще отпаднат сами. Капитализъм и демокрация, трябва да ги защитаваме от русофилското простолюдие

74

Анонимен

преди 1 седмица

На неудачника българин, Sороs му виновен за всичко

73

Анонимен

преди 1 седмица

Да крадеш от простите българи е благословение.

72

Закривай милицията!

преди 1 седмица

Реформа и наново. Вън пожарни, граждански.....

71

Анонимен

преди 1 седмица

Това се насърчаваше глобално от демоН-Ратската партия в DC. Почна с BLM и Antifa, това са креатури на соро соидните структури които не хванаха толкова много дикишв САЩ, но идеята остана. Ман галски банди обират магазини безнаказано, либерастията ги боготвори и пляска с ръчички, насърчава и криминално финансира. В такъв свят живеем в момента.

70

Анонимен

преди 1 седмица

ако ги вкарват в затвора за по 1 година поне, дали ще е така!?загубена държава!

69

Анонимен

преди 1 седмица

От Брюксел ще осигурят допълнителни дажби от насекоми, за да може населението да се изхранва без да краде суджук от рафтовете!!!

68

Анонимен

преди 1 седмица

Глад- Голем, Пара - Йок!!!

67

Бойка калдаръм кадън

преди 1 седмица

Взех властта и братята ми от маалите тръгнаха да мародерстват по стар герберски обичай. Само докато се доближа до властта и има бум на кражбите на дребно, а ако я набарам ще има бум и на кражбите на едро.

66

До 66

преди 1 седмица

Не я знам тая мантра, ама ако се разручкам у вас, сигурно ще намеря лъжици и вилици с клеймо "стол N..." : ). Комшията на вилата още си събира джибрите във варели от "чистотата", а един друг си направи алея от "жълтите павета". Докато се изхарчи и последната стотинка от национализацията, имаше какво да се краде. После строя фалира.

65

че имаше ли какво?

преди 1 седмица

До Анонимен 64 Е, нали уж нямаше какво да се краде по времето на комунизма? Нали всички така казвахте? Че няма какво да се открадне? Забравихте ли мантрата? Утре шефовете ще те изгонят заради тази твоя грешка! Поправи се докато е време, че сетне ще видиш кинти през крив макарон!

64

практиката, философе

преди 1 седмица

До 57Охранителите викат полицията. Тя идва (след доста дълго време). извежда с кола задържания крадец и го отвежда в полицейския участък. Там отиват и охранителят и управителят да дадат показания. Крадецът се задържа до 24 часа, съставя се пртотокол и след това КРАДЕЦЪТ СЕ ОСВОБОЖДАВА, по живо по здраво.

63

Анонимен

преди 1 седмица

Както се крадеше по комунизма, никога не можем го стигна. Разликата е само в това, че тогава се крадеше от персонала.

62

Анонимен

преди 1 седмица

Продължаваме Плячкосването нали казаха, че хората забогатяли? Защо крадат? Имат ли пари за храна или се крадат диаманти?

61

Анонимен

преди 1 седмица

Ще има лицево разпознаване в магазините. Хората с досие за кражба няма да се пускат в магазина без лице за гаранция. Децата ще живеят в по-страшен цифров феодализъм от Средновековието. ЗАЩОТО ИСКАТЕ ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, Е В ЛИБЕРАЛИЗМА ОЦЕЛЯВА САМО ВЪРХОВНИЯ ХИЩНИК!😁