185

Анонимен

преди 2 седмици

Големи герои, толкова бомбардировки и разрушения, а издържат 3 години.

184

Анонимен

преди 2 седмици

До Честито - Менталните недоразумения си честитят даже банята.

183

Ман Гал

преди 3 седмици

Не са били дронове ами перални. Поради липса на инструменти заради западните санкции не могат да извадят чиповете. За изстрелването ползват катапулти от историческия музей. За да объркат ПВО-то правят комбинирани атаки в който включват и тоалетни чинии.

182

Честито

преди 3 седмици

9 мая ДЕНЬ ПОБЕДЫ ... Ако го нямаше, нямаше да има ДЕН НА ЕВРОПА!!!

181

Досущ като НАТО

преди 3 седмици

Говорителя на НАТО, Джейми Шей, от 25 май 1999 г. - отговор на въпроса защо силите на Алианса масово лишават Югославия от електричество и водоснабдяване"За съжаление системите за командване и контрол също зависят от електричеството. Ако Милошевич /а днес Зеленски/ наистина иска гражданите му да имат вода и електричество, всичко, което трябва да направи, е да приеме условията на НАТО /днес на Путин/, и ние ще спрем тази кампания. Докато той не направи това, ние ще продължим да атакуваме цели, които снабдяват неговата армия с електричество. Ако това има последствия за населението, това са н

180

Анонимен

преди 3 седмици

Мечката бяно и методично и забележете без цивилни загуби мачка. ФАЩ в Ирак убиха над 1 млн цивилно население и всички се правят че неразбрали. .

179

Анонимен

преди 3 седмици

Мачкай Вова!

178

???

преди 3 седмици

Да кажат БГ-политици дали са подарили или продали системите за ПВО C-300 на Украйна??Тези зенитно-ракетни комплекси пазят София и АЕЦ - Козлодуй!!!Утре с какво ще се защитаваме, ако стане война???

177

ВЪХ НЕДЕЙ

преди 3 седмици

Ей го пак му дадоха някой лев на дежурния мръ.сник и почна да плюе руснаците! Да, ама те вървят напред а ти си пл'й колко си искаш!

176

Путин е най-великият

преди 3 седмици

терорист и убиец . Търсен е жив или умрял от Международния Криминален Съд за отвличането на хиляди деца.

175

Путинските

преди 3 седмици

Фашисти да се омитат от земите на съседите си - Украйна, Грузия - Осетия, Абхазия , Молдова - Приднестровие . Руските фашисти да нахранят гладните крепостни , че ще има скоро анти путинска революция .

174

Боби

преди 3 седмици

До Анонимен НАИМЕНОВАНИЯ НА СССР ФРОНТОВЕ ВСВ Степен, Резервен, Северен, Северозападен, Западен, Югозападен, Югоизточен(след 1944 3 Украински) Южен, Далекоизочен, 1/2 Белоруски, 1/2/3 Украински фронт и прочие. Това са просто ТАКТИЧЕСКИ наименования и символи както сега РФ ползва (Z,V,O и новото N) През цялата война Военните формирувания са били смесени от различни националности.

173

До Офф ,да се омита

преди 3 седмици

Тоз па. Не украинците, а руснаците са истинските фашисти. В Украйна крайно дясна партия никога не е печелила повече от 3% от гласовете. Докато в Русия даже има открито фашистки подразделения на армията.

172

Анонимен

преди 3 седмици

Каква руска армия бе цитатчик ?!? В България влиза Трети Украински фронт !?! Не са руснаци !!!

171

Офф ,да се омитат

преди 3 седмици

Фашистката дупка Уссрайна трябва и ще бъде заличена.НАТО е черната каса на краварите от ФАЩ ,които събират парите на страни като нашата ,управлявана от продажни политици.А фашистката Уссранина не е нито в НАТО ,нито в ЕС!За съжаление и ние дължим милиарди за напълно ненужни стари оръжия от Велика Кравария.От кого ни пазят краварите , и кого са опазили тези световни терористи и колониалисти?Заграбиха ни парите ,златото и ни натресоха някакви навлеци от Уссрайната.Факт!

170

танту за кукуригу

преди 3 седмици

ПРИЧИНА: "Киев удари нефтена база в контролирания от Русия украински град Луганск" ==> СЛЕДАТВИЕ: "Масирана руска въздушна атака срещу украинската енергийна инфраструктура"

169

Мирана руска въздушн

преди 3 седмици

За тая атака тука пише повече отколкото по руските медии! Явно урките са направили нападение а после са впрегнали всички налични лъже-медии в реването когаро отговора на руснаците ги е настигнал! За руснаците явно става дума за рутинен военен диалог със нацистки Oлиг oф рeни.

168

Анонимен

преди 3 седмици

Синове на Великата Целина от вас зависи вашата свобода. АВАНПО = Автомат Вземи. Атентат Направи. Герой Бъди. Преврат Осъществи.

167

Горящ Абрамс

преди 3 седмици

Зелката става неудобна и скоро ще почнат да зачистват уличаващите следи. Не му остава много на наркофюрерчето

166

анонимен келеш

преди 3 седмици

Щом ше го правите"Другиден"става кАпейки:):):)