9

Анонимен

преди 1 седмица

В момента най-интензивната сеч е в Сибир от китайците, което осигурява нуждите на Китай от еднократните клечки за хранене. Не виждам как може да бъдат принудени китайците да ядат ориз с вилици.

8

Анонимен

преди 1 седмица

"Новият регламент на ЕС, който трябва да влезе в сила на 30 декември, предвижда забрана за внос на продукти като кафе, дървесина и говеждо месо, ако за тяхното производство са били изсечени гори след 2020 година." Дъ гъъъ дъъъъ, есъъъъъъ!

7

Христо Христов

преди 1 седмица

1019 година Урсулата говореше за засяване на 1 милиард дървета от ЕС. Но от дървета не се краде. Затова си Урсулата бързо спря да говори за това.

6

Христо Христов

преди 1 седмица

Мухаха... САЩ секат гори и ги изнасят за ЕС като пелети - класифицирани като биогориво. Над 10% от ЕС електричеството е от биогориво.

5

До баба мара

преди 1 седмица

Защото играе дървената мафия на ДПС и ГЕРБ

4

Шах

преди 1 седмица

Става въпрос за пари, и как се мачкат по - бедните. Законно.

3

баба мара

преди 1 седмица

а в българия защо няма забрана за сечта на горите климатът се изменя ще останем безвода а що се отнася до месото ние искаме само субсидии иначе ще си внасямеот аржентина и нова зеландия ние сме държава обърната с хастара надолу

2

Анонимен

преди 1 седмица

Забрана за внос на дървесина, ако горите са изсечени след 2020 ?!? Т.е. само внос на престояла 5 години дървесина ли може? Да не замисляте някой вирус, червей, муха, и и т.н.? А последна реколта кафе преди изсичане на стари растения с цел подновяване, не може ли да се внесе? Най-много обичам такива умници, дето са се заели да спасяват това-онова, при това, въобще не им влиза в работата, за която са назначени. Не стига и това, ами го пишат да четем и да се "дивим" на естествения им интелект.

1

българина

преди 1 седмица

няма нито един регламент и финансиране на засяване на нови гори, само забрани.... ес е лицемерно недоносче