237

Анонимен

преди 3 седмици

*** и блатото ще бъдат смазани.

236

мишо

преди 3 седмици

Както лудият не го е страх защото е луд така и Западът не се страхува. Голяма част от тях си въобразяват ,че Русия никога няма да използва ядрено оръжие а другата , част Америка ще ги пази . Америка себе си не може да предпази едни талибани след 20 годишна окупация ги принудиха да избягат по най долен начин - когато същите нямат - Военноморски флот, Военновъздушни сили, редовна армия като нямат нищо. Принудиха ------ уж най силната армия в Света да избяга.

235

дъ биг гейм

преди 3 седмици

До Анонименпетър първи си я надроби тая... прищяло му се незамръзващо пристанище... е няма!от 3 века има-няма се борят руснаците да станат империя, ама англосаксонците не дават!

234

226

преди 3 седмици

Македония САЩ ли я създаде чрез Сталин?

233

Случаен минувач

преди 3 седмици

ВицШвейк и Путин станали приятели. Завел го Путин в кабинета си и казал: Гледай тук, тука има три копчета. Ако натисна червеното - ще бъде унищожена Европа. Ако натисна синьото - ще бъдат унищожени САЩ. Ако натисна зеленото - ще бъде унищожен целия свят. Швейк отговорил: Подобно нещо съм виждал и когато живеех на улица "Кралева" в Праха. Хазайката държеше 3 ключа от трите тоалетни на трите етажа. Веднъж обаче обърка ключовете и докато уточняваше кой ключ откъде е, се пocpа.

232

Анонимен

преди 3 седмици

Браво на Путин! Истински държавник!

231

Анонимен

преди 3 седмици

Единствената страна използвала ОМП срещу мирно население е САЩ. Ако това не е достатъчно, незнам какво друго може да е. Хората са го казали-куче, което много лае, не хапе. Друго нещо е да те ухапят в гръб, изненадващо. По опасно е западното послание -ние вече знаем как, имаме опит! А за западната пропаганда само уважение - успяха да втълпят на японците, че атомните бомби са хвърлени от съюзниците(!), изключително и само за доброто на Япония! Зад завесата пак наднича Путин!

230

Анонимен

преди 3 седмици

окрайна свърши

229

РУСИЯ

преди 3 седмици

винаги е грабила и убивала. Пияният руснак друго не може.

228

Нагличани

преди 3 седмици

САЩ, Франция, Англия, се не наиграха да се правят на колонизатори и световни господари. Вместо да се вразумят, наливат масло в огъня и ще затрият поредната държава.., а така ако върви и целия свят в алчността и безумието си.

227

тоти

преди 3 седмици

Шубето ги тресе в Кремал и скоро ще се наложи да седнат да подписват Мир с Украйна,ако не искат всички ядрени арсенали да затрият жалката си държавица !!

226

Анонимен

преди 3 седмици

ЯО ще бъдат употребени от тези които вече са ги използвали и това не е РФ.

225

Анонимен

преди 3 седмици

Нато защо провежда учение на границата с Русия. Защо непрекъснато я обгражда и изолира. Вие какво бихте направили на тяхно място. Питам се кой е агресора ваъщност ?!?

224

Анонимен

преди 3 седмици

Само как ни мразят македонците както украинците мразят руснаците. САЩ са в основата на всяка омраза.

223

ТСВ

преди 3 седмици

Ако стане трета световна война с ядрен апокалипсис почти цялото северно полукълбо ще бъде унищожено, по-леко засегнати ще останат само някои отдалечени части на Русия и Канада, вероятно и Аляска(в САЩ)!Европа и САЩ няма да ги има!!!Спасението е да се спасявате например някъде в Аржентина или Нова Зеландия!!!

222

ВЪХ НЕДЕЙ

преди 3 седмици

Анонимко, стига си плюл руснаците защото те вървят напред, а ти си плюеш ли плюеш!То и всички те познаваме че си ***, ама вече и пари няма да ти дават!

221

Анонимен

преди 3 седмици

руските толечета доста са се активирали. Печелят ли печелят

220

Анонимен

преди 3 седмици

русия вече е напълнила пампераса след като говори че има ядрено оръжие. Не е нужно русия да ни напомня че има ядрено оръжие, повечето хора знаят това.

219

Анонимен

преди 3 седмици

Aз лично се моля за такава смърт да имам, в която толкова бързо да умра, все едно съм в центъра, там където пада атомна бомба изпратена от Русия или все тая от кого. Въобще, това си е смърт без да боли. Да му мислят тези извън обсега, които все пак ще са засегнати от радиация.

218

Анонимен

преди 3 седмици

Нито една нивина за холокоста в палестинаНяма новини и за протестите на университетите в америка и европа..е и кво очаква се дъжд и умерен вятър..толкова сте новинари