430

Дядката

преди 1 седмица

Много глупава нагласа!Огледайте се !Вземете пример от страните в света!Кой е изолирания?Не са Русия и Китай , а САЩ и НАТО!Време е за световен завой !

429

Деди

преди 1 седмица

Горкият Главчо! Щял да помага, ха-ха! Та ти си "еднодневка" бе главчор, днес си тук, утре те няма, какви ми ти "обещания" раздаваш? Днес те има (?), утре си никой, така, че давай с обещанията!

428

мислещ

преди 1 седмица

Бедния, ще помага на богатия! Има една стара българска поговорка, ,,Кой, каквото си надроби, това ще сърба!" Нека си сърбот чорбата украинците! Ние и за чорба нямаме а на тях, ще даваме за пържолите и бирата!

427

Татул

преди 1 седмица

Всичко това е казано от американогъзолизци/ Няма и един истински българин, който да подкрепя това недоразумение наречено Украйна.

426

Анонимен

преди 1 седмица

Ние щото сме цъфнали и вързали, *** ниедни!

425

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 431, то затова България е социалистическа държава. Демократите идват, разсипят каквото могат за 20г, направят национална катастрофа и ни принуждават да ги бесим чрез народен съд и пак да правим социализъм. Не можеше ли вместо демократи да са просто патриоти или поне десни? А, те едни плу жеци и майцепродавци. Софийския въздух нещо им прави на хората, изкревят им се тиквите към продажничество. Столицата трябва да се премести в Търново! Не случайно нито един възрожденец не е от софия!

424

кой

преди 1 седмица

Кой, какъв е този че си позволява да говори от името на България??

423

Анонимен

преди 1 седмица

Ще подкрепя укрия,докато Русия не набутаа и на България 2 Кинжала (повече не ни трябват!)!!ЦЯЛАТА КЛИКА,КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА Е ЗА ЗАТВОРА!!!ПО МОГЪЩИ ДЪРЖАВИ от нас си пазят неутралитет,а ние се врем!!Не случайно сме царе на националните катастрофи,така и не случихме на управници!

422

Анонимен

преди 1 седмица

Пълен неутралитет ни трябва,нито НАТО, което е блато, нищо няма да ни спаси, когато Русия прегази Европа. Тогава ще има вой и скърцане със зъби!

421

Анонимен

преди 1 седмица

Браво!На тъъпа и овчасяла сбирщина,наречена за подигавка "народ",това се пада!Вземат и от залъка за да угаждат на господарите и оФФФчата *** мълчи ли мълчи!!! Оффча ***,заслуваваш и участта!Бе-е-е........................

420

НЯКОЙ

преди 1 седмица

До vv айде бегай си у укропитекско

419

НЯКОЙ

преди 1 седмица

аА съм Балгария, Аз съм суверена и не съм сагласна. Как така някой ще взима решение от мое име?

418

Анонимен

преди 1 седмица

много са хората катто мен, които в началото на войната подкрепяха Украйна, а сега не искат да чуят за украинците - използвачи, нагли, нахални, неблагодарни, все недоволни

417

ПЕНКО

преди 1 седмица

НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ !!!! " СЛИВА УКРАИНИ " - НА БЪЛГАРСКИ Е ПОШЛО !!!!!

416

ПЕНКО

преди 1 седмица

КОЯ БЪЛГАРИЯ - МОЯТА ИЛИ ТВОЯТА ??????? В ЕВРОПА И НАТЮ СМЕ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ,А С ДИКТАТ !!!!! КЪДЕ НАТЮ -КОГА И КАК ОТБРАНИ НЯКОГО ???

415

...

преди 1 седмица

ще подкрепяме финансово, но накрая нямало 2 милиона за пенсии или 5 милиона за да лекуваме българите! още един за бесилото и не това няма да е изтребване на елита както го изкарват че било преди 80 години, ще е освобождаване на държавата, защото ако управниците ни са били мислили за България, а не за гАза си и за рода си нямаше да ги изтрепят!

414

vv

преди 1 седмица

С Л А В А У К Р А И Н Е!!!

413

Анонимен

преди 1 седмица

Безумна недалновидност!

412

Дон Кикот

преди 1 седмица

Копейките реват като изклатени девици :)

411

сиромах

преди 1 седмица

Значи помагаме на една държава с нацистко_фашистко управление ,а събираме капачки за лечението на нашите деца!