262

Паню Баирски

преди 1 седмица

Ще победиш на Луково лято, жалък плъх!

261

Абе, туй късуту,

преди 1 седмица

как го го разбира тва "заедно" ?То се крие в бункера, а робите март като мухи на фронта и наторяват Украйна. Та, как да стане "заедно"-то ?О.р.ките ли да дойдат в бункера или късуту да иде на фронта ?Не става ясно.

260

Въпросче

преди 1 седмица

Хм, странно. Неизвестно защо, за 4 ( четвърти ) път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ? Кой да ти каже...Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

259

Да да

преди 1 седмица

Някои наистина вярват, че това е Владимир Путин !

258

Пак казвам

преди 1 седмица

Джуджето еленовъд от блатото е пропуснал само да отбележи кога ще победи че чакаме 3 год почти вече,а уж 3 дни щеше само да отнеме победата.Оти тъй?

257

Анонимен

преди 1 седмица

До КопейкинДиктатор и то далеч надминаващ руския е самият Зеленски, отменил изборите , нарушил собствената си конституция и държи противозаконно властта. Вероятно защото кукловодите му и той знаят, че има ли избори украинците ще го свалят с масово гласуване. Само че и този факт ви убягва, щото не сте честни нито към вас нито към хората.

256

Анонимен

преди 1 седмица

Коя е тази Навалная, че медиите да я цитират. Явила ли се е на избори, взела ли е един глас че да и се обръща каквото и да било внимание. Самият Навални има катастрофални изборни резултати, на нивото на Атака сега примерно. Смешна ви е цялата агитацийка.

255

Анонимен

преди 1 седмица

Навални не беше никаква опозиция на Путин, стига евтина пропаганда. Навални беше съден за източване на френска фирма а след това за измами.

254

жорето

преди 1 седмица

Тая нахалната - да *** чурката на грозния и да мълчи

253

Копейкин

преди 1 седмица

Говорех за ДИКТАТОРИ, простено да ви е. Не помня, някой, от вас изброените да е крал тоалетни чинии от окупираните територии.

252

Анонимен

преди 1 седмица

547 кв. км за една година /От отчетния доклад на Шойгу /. Преди година отчетът за жертвите /убити и ранени/, беше около 240 000. Сега е 460 000. Или се пада по около 3 кв.м на човек. Няма да броим повече от трилион $ измъкнати от руския народ и изчезнали. Част от тях преминали в путинските близачи. На какво се надяват нашенските съветски мекерета? Че ще ги включат в кражбите? Ай сте посегнали, ай са ви гръмнали. Поняли?

251

Чери00

преди 1 седмица

Руснаците напредват бавно, но безопасно С ПО 8-10 КМ. НА ДЕН, освобождавайки по едно или две села на ден и укрепвайки позициите си от стратегически интерес.Така че колкото и да се пените тук неможете да направите нищо, ама НИЩО!

250

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 252 Сороски трооооле, я стига си лъгал бе! Крадлив е Байдън и цялата му фамилия. Дано Трамп спечели там, да ги тикне в затвора, където им е мястото

249

Анонимен

преди 1 седмица

До Копейкин Не позна бе, краварче объркано! Размина се на Бушовете - и двамата, размина се на Джонсън за Виетнам, размина се на носителя на нобелова награда за мир, който подпали 4 войни (шиимпанзето), ще се размине и на говорящия пъпеш Бидона, за геноцида в Газа и множеството му престъпления. Господ обаче бави, но не забравя.

248

Анонимен

преди 1 седмица

На Аналная съпругът и беше лъжец, крадец и корупционер. И сега тази със свободното поведение, по указание от американците, се изказала за Путин, сякаш някой я е питал или има значение?

247

Анонимен

преди 1 седмица

Вовка с боядисани плешиви коси, мигли, вежди с топки на скулите- жалък, жалък убиец и терорист.....на фона на войничетата, на позлатената зала, на хората вътре тръпнейки да го видят- Русия е на дъното, обитателите на огромната територия оцеляват.

246

Анонимен

преди 1 седмица

Нахалная да си пие водката и да мълчи.

245

Копейкин

преди 1 седмица

Фердинанд Маркос, Садам Хюсеин, Муамар Кадафи........ Вова Путин, на никого не му се е разминало. Въпрос на време.

244

Анонимен

преди 1 седмица

Васко боли ме семеината ценност за шизофренията ти,аз съм в Брюксел -ти в в Банкя .Дали ме интересуват мокрите ти сънища ,всички знаем че си Наполеон=ама тои вече веднъж се окека ,познаи кво ще е следващия път .С дньом пабедъй аиде няма ли да ползвате някоя ракета от тия далекобоините чудеса за да дадете повод на руснаците да сринат из основи някои град

243

Анонимен

преди 1 седмица

Атлантици, Яд ли ви е, или ДА!