23

баба Пена

преди 1 седмица

Къде е големата метла че да изметем всичкото дето се е наместило у парламенто

22

Анонимен

преди 1 седмица

Стари и нови се пообъркаха и се събраха, ще става весело. ЕС искат зелени политики, парата е там, боядисаха се всички в зелено.:))

21

Радослав

преди 1 седмица

До 10-тото/та/ или каквото там се самоопределяш: да не ти е сложно за разбиране? Трябва да го обясня като за мозъчен донор, че да го разбереш ли? Употребените дупедати както теб те употребяват на магистралата, като се изтъркат ги пращат в пенсия, тях в Европарламента, теб в маалата.

20

Рендето

преди 1 седмица

Бг политически Олигархат и Мафия са доста Консерва..тивни!!! -)))) А, наивния Матрял е става все по-г:::пав и по- г:::пав с всяко ново поколение! -))) Неофеодализъм и крепостни с:::ни да го е...!!!

19

Престанете

преди 1 седмица

С тези третостепенни новини, а ни информирайте какво е поискал днес Зеленски, с какво Запа7ът му е длъжен и до колко часове след изявлението му иска всичко да е доставено в Украйна?

18

баба мара

преди 1 седмица

аз предлагам срещу всяко име за депутат информация какъв му е бизнесаискам хората да знаят с какво имат работа така едни и същи се въртят с годинии на всеки избор пада изб активност защото просто няма за кого да гласувамеаз няма да гласувам за икон групировки

17

Samo minavam

преди 1 седмица

Истина Стара, колкото света. Със стари к....и, нов бардак не става

16

тролове ли

преди 1 седмица

До Много *** по форуми Те не са проблем,лесно се познават!Проблем са гл упац ите,които вярват,че с избори решават нещо!За 35 години тиквите не ви узряха!

15

До 12

преди 1 седмица

"Гласувайте масово за политици които ще рaботят.." - пи4 как да разберем кой ще работи "правилно", ще пише ли на листата "този е правилният избор" ? Що за глупост си написал ? Я ми обясни как със 100 шайки за избори ще спечелят правилните като всичко е НЕПРАВИЛНО и с протекция от ДС-фамилии ?

14

НЕ НА ВОЙНАТА..!!

преди 1 седмица

ИМА ВОЙНА - НЯМА ПЕНСИИ......... АКО ПУТИН НАПАДНЕ ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ - СПИРАТ ПЕНСИИТЕ ..... НЯМА ДЪРЖАВА =НЯМА ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ =НЯМА ПЕНСИИ..... ТАКА ПУТИНИСТИТЕ И РУСОФИЛИТЕ ЩЕ АНУЛИРАТ ПЕНСИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ..... МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ......

13

чекмеджи ефенди

преди 1 седмица

Партиите търсят хора, които имат опит с наивни миряни и боравене на чекмеджета ни лук ял ни мирисал

12

Много трол по форуми

преди 1 седмица

Явно някои обявили се за политици ги е страх от масово гласуване! Хора, ГЛАСУВАЙТЕ масово за политици, които ще работят, а няма да се крият с празно бръщолевене! Времето на илюзиите умря, идва прагматичното гласуване!

11

Анонимен

преди 1 седмица

боже, пак ли Бираджиева, стига сте ни тормозили с тая

10

До Радослав

преди 1 седмица

Това само ли го измисли бе*** рпм

9

Партиите

преди 1 седмица

търсят МАФИОТИ, за да не се развали омертата!!!!!!!!!!!!! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 1 седмица

Форумните умници така и не разбраха че то трябва все пак да имаш някакви познания, че да станеш депутат! Не става само да си всичколог като тях...

7

Радослав

преди 1 седмица

Тези които вече нямат шанс да ги изберат за НС, но са служили вярно на партията се опитват да ги уредят в Европейския парламент, нещо като пенсиониране на верни партийци, защото там са далече от медиите, не им се налага да се изказват по каквато и да е тема. Само стоят на едно столче, гласуват под команда и получават заплата. Нещо като пенсионерите (гледат сериал, всеки ден се събират да си лафят пред блока и на определена дата получават пенсия).

6

Eмигрант

преди 1 седмица

Търсели хора с опит шайките, а опитът идва от ДС, 35 години опитни червени мафиоти предават опитът си само на своите наследници и роднини, 35 години свободно комунистическо падане ! България е местото на "жертвоприношения" за умилостивяване на червените "божества" които вилнеят в държавата вече 80 години ! Изход никакъв поради липса на героичен и смел народ !

5

Кравар Евроатлантик

преди 1 седмица

За последните 20 години има ли някой депутат в затвора за измама? Тея по-честни от монахини били.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Опит в кражбите може и да имат. За политиката не е сигурно.