15

Ради

преди 3 седмици

До номер 7 . Тук вече е въпрос на ниво на съзнание , на което се намира даденият човек . Била съм в такава ситуация в период от живота си,в който съзнанието ми е било такова,че възприемах тормоза като напълно заслужен. Дори си мислех,че за това което ми се случва съм си виновна аз . Суицидните мисли постоянно ми се въртяха в главата в този период . Слава Богу не се стигна до там. Чак в по- късен етап от живота си започнах да осъзнавам нещата .

14

До 10-13

преди 3 седмици

И от къде накъде децата да остават при вас? Не можете ли да се оправите сами, без да ревете за помощи.

13

Ц до в торонто

преди 3 седмици

Ти мислиш че тази жена не е изтраяла и три месеца ли в името на децата си?! Много си смешшшен. Подобен психичен ефект е винаги в резултат на дълготраен тормоз. Без приходи и с три деца, без помощ и разбиране от семейството на мъжа, напълно се е отчаяла. Трагедия.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Жена, която си гледа трите деца и няма никакви приходи, освен подаянията от мъжа й. Но те не стигат. Стигат само за любовницата. Е какво да направи жената - деца се гледат с пари и любов. Ако едното липсва, другото не стига. А и явно няма никой страничен да им помогне. Бог да ги прости, миличките!

11

Анонимен

преди 3 седмици

Не е ли имало към кого да се обърне за помощ? Млада жена да лиши от живот себе си и трите си малки деца? Онзи, дето постоянно *** тук на тема колко много му пречат еманципираните жени, пак намери каква глynocт да напише.

10

До Аха

преди 3 седмици

Вероятно защото повечето убийства, изнасилвания и домашен тормоз се извършват от мъже.Ама това са подробности явно...

9

ВолСтрийт

преди 3 седмици

Има мрежи, за да спасяват скачащите брокери.

8

Водопроводчик

преди 3 седмици

Решили са да поплуват. Било е много горещо и бушоните на майката са дали на късо.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Е за кво да тpепеш себе си, вместо да оcвиткаш пcихото? Да седне, да помисли как да му го натакова и да действа! Ама не, то некои си мислят, че като търпят и са добрички и хрисими, са големата работа! Ей затова самоубийството е най-големият грях - защото не си проявил активност, не си използвал възможностите, които са ти дадени, а просто си понасял нещо си там и си се оставил на течението! Понякога трябва и да се действа!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Сами скочили мъжа виновен бил. Горкире деца които го е примамила лудата майка!

5

В Торонто

преди 3 седмици

На един мост, на който сложиха после мрежи отдолу. Пишеше долу горе следното. Когато скачате, помислете за травмата която оставяте на хората след вас. Много хора скачат навсякъде. А реално ако издържиш 3 месеца+ след събитието което те е накарало да го мислиш това, ще намериш решение да останеш тук още. Или сменяш средата веднага - нов континент, - нов късмет.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Много прилича на демократизация ...

3

Анонимен

преди 3 седмици

Хайде сега всички от Максуда да последват примера им и да отиват на Аспарухов мост. Поне е близо от Максуда. :)))

2

Анонимен

преди 3 седмици

Мюсюлманската чест е голяма работа. Опетнил е семейството и оттам само муерто е изхода. Добре е в случая, че има следващ живот и могат да се опитат да го направят по-добре втория път. Алхамдулилах

1

Аха

преди 3 седмици

Все мъжът е виновен. Защо жената е убила и трите си деца заедно с нея? Защото жените си мислят, че децата са само тяхна собственост и инструмент за контрол на мъжа. Затова трябват промени във феминистките закони.