155

Анонимен

преди 3 седмици

СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО КАКВО Е НЕЩОТО КОЕТО НЕ ЗНАЕМ??!!!... НА МЕН - НЕ.

154

Дачо

преди 3 седмици

Защо Китай(държава, която има човека за работна единица) имаше най-строгите мерки, рискувайки икономиката си ? значи Ковида е бил опасен наистина ?

153

Вълканов

преди 3 седмици

Ако имаше строг граничен контрол, Ковида нямаше да пламне в България. Външни заразени ора, наши заразени гатарбайтери и екскурзианти от цялата трана, донесоха заразата по родните мета. Държавата изведнъж пламна на много места. Некачествените и неизпитани ваксини влошиха още повече нещата Сега липсват Постковид лечебни центрове. За началниците в Българкото здравеопазване "ни лук ял, ни лук мирисал". Здравната ни каса е "куче влачи,диря няма".

152

Анонимен

преди 3 седмици

Помним КПП-тата и затворените паркове. Маските да мълчим.

151

рицар мафиот

преди 3 седмици

реално започнаха най-тъпата криза в историята от няколко млрд потенциала за избор как да разгърнат бъдещето на цивилизацията :D

150

рицар мафиот

преди 3 седмици

той е доблестен рицар мафиот, на такива чираци като него им дават да говорят по медиите, докато тия над тях крадат колко си искат.

149

Анонимен

преди 3 седмици

Има нещо, което не знаем. Дали има държави с нулеви мерки и по-ниска смъртност. Например Беларус. Имаши ли камиони с ковчези там, както ни плашеха. Един анализ на това ще е полезен, заради бъдещето.

148

Анонимен

преди 3 седмици

Чудесен военен, хубав мъж и лекар, свърши чудесна работа по време на пандемията, добре му платиха и направи престоя в къщи по-лек. Да му благодарим за добре свършената работа. И въобще в България всички си вършат много добре работата, от чистачката на улицата до министър предеседателя...визирам Бойко Борисов! Чудесна страна с още по-чудесни хора. Мечта просто

147

До 147

преди 3 седмици

А колко *** ритнаха камбаня от експерименталните бъркочи в ЕС и по света, нищо не съобщаваш, защото никой не изследва защо има странни и внезапни умирания. Напиши в гуглето на английски "ексес морталити рейтс ин ЕУ" и поразгедай официалните данни на Евростат. Карах го два пъти - 20-та и 21-ва, не съм се тествал и първият път мина леко, а вторият - по-леко. Никога не бих се ваксинирал срещу ковид, дори пищов да ми опрат в главата.

146

Анонимен

преди 3 седмици

Имало е нещо което не знаем, а какво е то? И дали има почва у нас? Кой ще ни каже,а? Как да сме сигурни на кого можем да вярваме? Повече информация ще намерите в брушурата в опаковката. И не вярвайте на измислени източници. Ох, бедния измъчен български народ....

145

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя гъзз от снимката да знае че и сега сме с най-малка добавена смъртност, защото най-малко се набодохме. И да каже как така проблема ковид изчезна като с магическа пръчица в първия ден на специалната военна операция. Аааа - сетих се - вече имаше друг начин да се избиват хора.

144

Анонимен

преди 3 седмици

Нагаждачите получиха тамплиерски орден, а подвелите се получиха ковчег.

143

Анонимен

преди 3 седмици

Ваксинираните продължават да умират внезапно, а гИнерала тамплиер ръси акъл вместо поне да се извини на роднините.

142

Токмаков

преди 3 седмици

С ВОЙНАТА В УКРАЙНА КОВИД ЛЪЖАТА СЕ ИЗПАРИ. НЯМА Я .ИЗЧЕЗНА. КАК ТАКА!? В БЪЛГАРИЯ СМЪРТНОСТА СЕ ДЪЛЖИ НА ОНЯ РАДИАЦИОНЕН ДЪЖД ПОД КОЙТО МАНИФЕСТИРАХМЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ. НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ЧЕРНОБИЛ.БЯХМЕ ЕДНА ОТ НАЙ ЗАСЕГНАТИТЕ СТРАНИ В ЕВРОПА. РЕЗУЛТАТА - ТОЙ ИДВА СЛЕД 20-30 ГОДИНИ. ФАКТ.

141

Анонимен

преди 3 седмици

Манафчийски изплува от фекалната яма ... и захапа шпека

140

Кандидат дипутатин?

преди 3 седмици

Ква е тая ПР статия за вазхвала на тая офис мишка?

139

Демокритос

преди 3 седмици

Факта е ,че най-подложените на експерименталната течност държави имаха по-висока смъртност от по-малко боцнатите със създаден за 6 месеца медикамент...

138

Хамстер

преди 3 седмици

Нещото е експерименталните течности....

137

Сбъдната мечта

преди 3 седмици

"***, но на екран" Метата цитат от Камен Донев

136

Анонимен

преди 3 седмици

защото са почти 2 млрд. или тр да е строго или въобще да не действат