50

В ГЪРЦИЯ

преди 3 седмици

освен, че не е по-скъпо, е по-красиво, морето е чудесно, по-чисто е навсякъде, може навсякъде на спреш край морето, няма ги онези с караваните , дето си пазят местата от зимата, и накрая обслужването е по-добро. И сезонът е 5-6 месеца, вместо 2-3. Всеки си избира предпочитаното.

49

Някой си

преди 3 седмици

И защо си мислите,че Ме Интересуват ГЪРЧОЛЯТА???!-:(( Да " Четат" Внимателно Поклонниците Им,дето по 24 май,ще " Хукнат" по " морето" ИМ!-:)

48

Анонимен

преди 3 седмици

В ресторанти и кръчми не ходя. Не съм ходил от 20 години. Едно че е много скъпо и второ че ме е гнус. Дори на почивка да отида някъде предпочитам да си напазарувам някакви пресни продукти и да си сготвя набързо нещо вкусно. Дори и най просто да е примерно пържени яйца с бекон и една салата и няколко филии хляб е по добре отколкото да ям на ресторант.

47

Някой си

преди 3 седмици

Така им е на селяните тръгнали да ми се правят на богаташчета из Гърция щото било по евтино нека хранят гръцката полиция тъпанарите

46

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен (43) Ало Каваджията, какви ципури за 17 евро веее?!?! Кого лъжеш,селянино?За 17 евро сте яли 6 човека половин калиброва на ципура, предполагам?!Щото в магазина килограм ципура е 25 евро живо тегло а малките от фермите са по 10 евро килограма.В ресторанта са работили на загуба щото бай сИляк от Бълхаристан е дошъл да пъъърди по гръцко:):):)Такива провинциалисти като теб дето откриха Гърция преди 2-3 години са ми не смешни а буквално противни.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Си наврат гръцкото море, там къде не ги огрява.По-добре при турците, от колкото при гадните Византийци

44

Хейт

преди 3 седмици

Добре, че Гърция е близо, та българите да видят бял ден!

43

Анонимен

преди 3 седмици

Вчера в Кавала стария град - обяд за двама 2 ципури+морски дарове 17 евра. Пробвано лично. Преди седмица Несебър стария град 20 лв за един бургер - леко подтоплен пълен отврат.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Ще ходим и още как ще ходим. От като ни приеха към нормалните държави пътят за почивка никога не е на изток. Който пуши и сяда пил да му мисли. А с джапанки не се шофира, по-добре бос. Нормални правила за нормални хора.

41

Анонимен

преди 3 седмици

И ЦЯЛАТА ТАЗИ РЕКЛАМА Е ДА НЕ ХОДИТЕ В ГЪРЦИЯ

40

Striker

преди 3 седмици

Не знаех, че на Великден се ходи в Турция или Гърция,хахаха! Това явно е някаква нова селска изгъзица на столичаните. Като софиянец, Великден празнувам в приготовления, ходене на църква и срещи с роднини, които нормално са от София, не ходя до Капалъчарши, д..ба с.л.ндурите.

39

Пращам Картичка

преди 3 седмици

Христос Воскресе на един приятел и той ми отговаря аз съм турчин бе ко п еле не празнувам Великден и аз му пиша добре тогава ми Пуши Ку рац.Мухахахахаха

38

Христос воскресе

преди 3 седмици

Ако ви е скъп козунака го яжте с хляб.

37

Пичове

преди 3 седмици

сте. Християни или. Христос воскресе, наздраве или ясо паликари? За тия по турските курорти, Дубай и др. дори не ми се пише. И аз съм бил там, но не и на такъв празник. Всяко нещо си има времето.

36

шопски халосии

преди 3 седмици

Нас какво ни топли тази новина? Нито ще пътувам за там, нито ме интересува това. Там бръмчат шопята, че им било на два часа път с кола, ако не броиш висенето по опашки на границата и задръстванията по празниците.Другият Великден ако искат и на африканския бряг да ходят, ей го на къде е, на два часа път. Със самолет. Шопски халосии, аман от тях

35

Анонимен

преди 3 седмици

Голяма евтинийка при малаките, понеже багажника им е клекнал от домати и буркани. Носят си даже и бензина за наобратно, но се фраскат в клюкарника, че ходили на бяло море. Баровци, бате.

34

Сашо

преди 3 седмици

В Испания сега е най-добре. Във Валенсия сме, вчера бяхме цял ден на плаж.

33

При малаките

преди 3 седмици

ходят шопята, защото казват, че им било по-близо от Черно море и било евтинийка. Тях не искам и да ги чувам какво ми плямпат. Бодат ги заплатите и се чудят къде да си развяват задниците. Интересно ми е друго, кои са тези българи, които ходят в турция по Великден. Кой е този християнин, който избира ислямска държава на Великден?

32

Анонимен

преди 3 седмици

Нас кАпейките това не ни интересува. Ние ходим на море в Крим щото си е наш. Там мутрофеевна по бански ни раздава безплатни сандвичи, а ние възхваляваме бащицата и му целуваме портрета кълнейки се, че ше му вярваме до гроб.

31

Пеню

преди 3 седмици

Удрям една люта ръкия и фащам мотиката. Да идват да ме глибяват. Че иначе отпускарите ше трябва да ми ядете дъртия.