101

Анонимен

преди 3 седмици

Някой би си помислил, че един професор би дал конкретни решения, вместо да мрънка, че нещата не вървяли на добре. Това може да го каже всеки срещнат на улицата.

100

ДОНЧО

преди 3 седмици

ВНИМАНИЕ КОМУНИЗМА ПРЕСТЪПНИЯ НЕ Е УМРЯЛ В БЪЛГАРИЯ

99

ДАНЧО

преди 3 седмици

БЕЗМИСЛЕНИ ДУМИ КАТО ТЕБЕ САМИЯ ДУМИ БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРЕН СМИСЪЛ ГОВОРИШ ЗАРАДИ ГОВОРЕНЕТО И НИЩО СМИСЛЕНО ДА ТОВА Е ЗАСЛУЖЕНИЯ КРАЙ НА ПОДОБНИТЕ КАТО ТЕБЕ СБОГОМ ....И .......КРАЙ

98

Анонимен

преди 3 седмици

Поредната порция клишета без никакъв смисъл. Първо: всеки сам си е виновен. Второ: няма правилна посока. Трето: този вероятно дори не може да дефинира пет "ценност" като масата любители на клишета. И накрая: виновни са такива като този, които си въобразяват, че могат да сочат останалите с пръст... щото видиш ли... те така смятат за правилно! Псевдо-хора учат на псевдо-морал! За едно е прав: той има нужда от психиатър! Дори спешно!

97

За 97

преди 3 седмици

Някой, който не е Хр. Хр. пита "Кой е Христо Христов?" Аз предполагам, че ти знаеш кой се подвизава тук под това име. Много се засягаш за цвета на въшките! Все пак къде да прочетем тези данни за посочените цени в Русия? Може пък да съм права, защото преди 6-7 години разликата беше много голяма м/у БГ и Русия в евро. А пък на Путин, както знаят всички сини въшки не му пука каква е цената на международните пазари, когато става дума за "неговата" държава. Нарочно слагам кавички.

96

Анонимен

преди 3 седмици

До 94"за 99" - съпругата ми е рускиня не можеш да си представиш адът в който живеят обикновените руснаци ! Напоследък дори не може да се разговаря с тях имат страх да не се изтърве някой да каже за лошотията там, телефоните се подслушват и следва арест !

95

Емигрант до 101

преди 3 седмици

Аз съм жив свидетел, че нищо не е скрито за никакъв отрасъл в икономиката или живота ! Пропаганда е това което ти си написал ! И всичко което се извършва в България и Русия е антиевропейско или на кратко всичко се прави така, че да изглежда античовешко ! Пример здравеопазване ПЛАТЕНО в България въпреки здравно осигуряване, цени по-високи на хр.продукти от на запада, еленергия по-скъпа, най-елементарно е за горивата дизелът по-скъп от бензина само в България и.т.н....живеете в ИЗМАМА за ЕС !

94

Анонимен

преди 3 седмици

Иска да каже нещо ама го е СТРАХ !! Фалшив герой е тоя!!

93

За 99

преди 3 седмици

Ами не съм Хр. Хр., ама да ти кажа, че данните колко е ... в Русия в долари или евро, вършат работа само на западната пропаганда. Която впрочем, е скрила за европееца данните за това, колко струва електроенергията, горивата, водата, медицинското обслужване, транспорта мобилни услуги /в долари или евро/ за обикновения руснак. Удобно нали? Защото тогава онези данни за заплати и БВП в долари и евро губят всякакъв смисъл.

92

Бидон с деменция

преди 3 седмици

всички богаташи у нас казват положението е много зле и продължават да крадат

91

До Хр.Христов

преди 3 седмици

Г - чо червеношийков, можеш ли да ми обясниш с цифри колко се е повишил БВП на Русия след октомврийския братоубийствен метеж през 1917 г.,колко е минималната заплата на обикновения спънат в мозъка болшевик в момента в Русия в долари обаче,също така защо"сиромасите"от Азия и Африка не бягат към Русия за по-добър,свободен и демократичен живот ? Само на тези питанки ми отговори, виждам,че добре"познаваш"цифрите,следиш ги,"заинтересуван"си и не забравяй да съобщиш цифрата която Копейкин сви като суб

90

Анонимен

преди 3 седмици

Казано е преди повече от 2 века - без революция няма промяна. Как ще се свали Бойко или Пеевски, ако не бъдат ликвидирани физически и роднините им. Срам е, че ИРА са се учили от нас, а ние сега сме станали пу'ки и си траем. Основата е малки ограничени ядра и единични удари. Днес ликвидирай един или семействата им, утре друг и така. Никакви организации тип БКП с ояли се партийци предатели. Всеки трябва да знае, че може да е ликвидиран във всеки един момент. Ахмед Доган защо е жив?

89

Анонимен

преди 3 седмици

Ами да продължаваме да гравитираме около един Център, дето на корупцията му викат "лоби" и което е обявено по дефиниция за нещо много хубаво. Да си продължаваме да гравитираме, с напъни за все по-пълно интегриране, и да очакваме, и да се надяваме, че ще се измъкнем от катаклизма. Всички бивши соц. сме само периферия, която трябва да пази онази вътрешност, която не знае какво да прави със собственото си население и ресурси. Експериментална територия за всякакви експерименти в управлението на хора

88

Царска България

преди 3 седмици

Ами то тази държавица още 8ти септември 44та е заживяла в тоя катаклизъм сега просто катаклизамът приключва заедно с държавата.

87

Малашевски

преди 3 седмици

Катарзис

86

ам'чи тъй де

преди 3 седмици

Ама то тази държавица, още от 10.11.1989 година е заизживявала катаклизъм, и още не може да излезе!

85

Христо Христов

преди 3 седмици

До 75 "Очаква я още една слаба година с температури малко над нулата," - кажи го ясно: прогнозата ревизира ръста на немската икономика от 0.5% на 0.2%, а също и тези на франция и Италия. В света се очаква ръст 3.2%. Факти. ПП. Отивам да сека дъски за ковчега на ЕС. Дано и про'с'таците дето гласуват за ЕС си заминат заедно с него!

84

Николай Стоименов

преди 3 седмици

Моето уважение професоре, но братоубийствена война е имало в съседна Гърция тук е било борба за власт както между впрочем продължава и сега

83

емо

преди 3 седмици

изключително правилно поставена диагноза на обществото ни от професора. до това състояние го доведоха напълно осъзнатите и правилно ориентирани евроатлантически хора, които управляват държавата ни по волята на българския избирател, което от една страна е напълно демократично, а от друга говори за липсата на политическа култура да се направи правилния избор.

82

Христо Христов

преди 3 седмици

До 84 " И да ти кажа, тия управляващи не сме ги избирали ние. Те са ни натресени за управляващи.":- да бе да, 85% гласуват за ЕС и НАТО да им ДАДАТ "европейска МРЗ", после друг им натресал управляващите политици.