19

Анонимен

преди 1 месец

До РеалистПо Нова ТВ и БТВ всяка вечер ГОТВАРСКИ ПРЕДАВАНИЯ, качват IQ-то на българите...

18

Реалист

преди 1 месец

Минах през Самоков преди няколко години, беше страшно, само индийци, както и в почти цяла България. Нещата отиват на гибел, но хората са толкова наивни, че вярват на Нова и БТВ, че цъфти и връзваме.

17

анонимен

преди 1 месец

До Иван"Деца се раждат до 25 годишна възраст. Иначе или почиват или се раждат с дефектни гени." Съдейки по това, което си написал и ти си от тези дефектните. По-малоумно твърдение не можа ли да измислиш?

16

Анонимен

преди 1 месец

Каква родилка? Жената е била в деветия месец. Тя не е родила бебето, за да е родилка. Така написано в заглавието сякаш бебето и майката са починали поотделно. Жената е била бременна. Колабирала е.

15

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Българските медии, няма такива *** като вас. Неможе на великден да не ни напомните че всеки ден умират хора.

14

АААА

преди 1 месец

МН ПРОСТИЧЪК народец има у БГ за съжаление !

13

Спрете се!

преди 1 месец

Родилка починала, бебе починало - това са новини за болничните статистики и не трябва да се превръщат в обществени новини. Никой, никога не може да даде гаранции, че няма да се получат усложнения и да доведат до смърт. Със сигурност, тази родилка е имала някакво обременяване и не е била здрава жена. Нещата ще се разберат, но жадните за сензации медийни хиени, бързат са произведат новината - "Родилка и бебето ѝ..." И разбира се, започват нападки срещу лекарите...

12

Иван

преди 1 месец

Раждайте деца докато сте млади. Това важи и за жени, и за мъже. Има те предвид, че 50% от мъжете не доживяват 55 годишна възраст и ако имате дете на 50, реално няма да можете да го видите дори първокласник. Пък и пикът на голямата заплата е до 45 години, после вече мъжете трудно си намират работа око ги махнат, нито растат в кариерата.

11

Анонимен

преди 1 месец

Бог да прости детенцето и майчицата му!!! Дано отидат на по-доброто място,че тук на земята живота ни се превърна в ад,причинен от мизерниците,които ни управляват!!!

10

С пари всичко става

преди 1 месец

Без пари е само почивката, почиването или просто казано смъртта!

9

Анонимен

преди 1 месец

Хайде на бас, че лъжете!

8

Иван до 7

преди 1 месец

Това изобщо не е истина. Пък и не мога да си представя на 40 години да сменям памперси и като стане детето на 18 вместо на абитуриентски, да ходи детето ти на погребение. Съжалявам, но е смешно чичаци и лелки като ги видя с бебета. Просто не е нормално.

7

Анонимен

преди 1 месец

До Иван - И друго твърдение има, че по-възрастните родители раждали умни деца.

6

Иван

преди 1 месец

Деца се раждат до 25 годишна възраст. Иначе или почиват или се раждат с дефектни гени.

5

09

преди 1 месец

Жена на 40 да ражда е високотискова бременност, въпреки всичко смъртността при бременни е минимална. 4.5 милиона бременни по целия свят за година по време или до седмица след раждането умират. Това казва статистиката. Като се изнесе повече информация няма да се учудя ако има и от двете страни проблемни неща

4

Анонимен

преди 1 месец

Така е, случват се такива неща по цял свят, ама на когото се е случило, та и по Великден, това хич не му е успокоение. Чукайте на дърво, както се казва, и дано по-малко такива случки има.

3

Анонимен

преди 1 месец

Такива неща се случват редовно по целия свят. Такъв е живота.

2

Анонимен

преди 1 месец

Мафиозите с бели престилки пак са уморили някоя нещаснс ромка, за да раздухат поредната пандемия...

1

Анонимен

преди 1 месец

скарайте се на изкуствения интелект дето ви измисля статиите че много е зле