310

Чери00

преди 3 седмици

Кой нормален човек може да вярва на подобни глупости!Руснаците всеки ден влизат в Украйна с 10 километра а урките се предават по 200 бр. на ден щото им се живее! Ама ....................!

309

Чеченец

преди 3 седмици

Абе имате грешка питайте нашите мърльовци Украйна ще победи.Даже и безплатни оръжия пращат за сметка на данъците ни.НО идва Руската армия на Дунава НА КЪДЕ МЪРЬОВЦИ?

308

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна върви към тотална дезинтеграция под вещото ръководство на ЕС и САЩ. Път назад няма. Има някакви мечти за победа, но и те вече избледняват.

307

Големия памперс

преди 3 седмици

При загуби от "над 1000 войници дневно", за две години руснаците отдавна да са се отказали. А в същото време украинците воюват без жертви. Нескопосаната пропаганда ще изяде главата на клоуна Зеля. Този дрогиран кръвопиец унищожи Украина с безумието и алчността си!!!

306

Сът

преди 3 седмици

То това е единствената сила на руснаците-количеството необразовани мужици! Нито техника,нито тактика.. Напред с цената на живота на храбрите солдати,докато свършат мунициите на противника! Всички от затворите и от дълбокия север са на фронта. Липсата на интернет и дезинформацията на Кремъл ги прелъгва да заминат на СВО,но не след дълго разбират за какво става дума. Повечето се молят на дрона да не пусне гранатата им отгоре,но в повечето случаи е късно. Толкова за руската мощ! Животът там е нула

305

Анонимен

преди 3 седмици

Бой по украинските фашисти

304

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците са гадове, искат си империята.

303

Анонимен

преди 3 седмици

Зеленски дано не стане шенгенски, че ние си знаем какво е!

302

Юлиян до297

преди 3 седмици

Пак не си доразбрал.И ти като "автора" "работил" по статията.За украински войници говорим,по хиляда и кусур на ден.А той само е подменил "украински" с "руски".Няма нужда,недей да ревеш!Станалото,станало.Хайде,престани да хълцаш и си избърши сополките!

301

Юлиян

преди 3 седмици

Така,така, Мълдър,"напипваш" ги нещата!Като ги "донапипаш",не ги изпускай.Това може да ти е "пътният лист" за "там".Сещаш се за къде.Имам предвид фронта.Ти да не си помисли нещо друго?Те сега "вашите" точно такива като теб търсят-уверени в "светлото бъдеще" на "Зеленски и компания".Хайде,че "курбанът" още е постничък,та и ти да помогнеш.

300

Анонимен

преди 3 седмици

На 20 май изтича 5-годишния президентски срок на Зеленски, според конституцията той е длъжен да стартира нови президентски избори.

299

Анонимен

преди 3 седмици

Долу Зелената тиква!

298

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 седмици

По тая логика и Путин не е легитимен лидер. Решенията не са негови. Кой знае дали е жив въобще. Зеления и той е кукла. Войната се води от пенсионери в сянка, които се крият под земята.

297

Путин е Антихриста

преди 3 седмици

Важното е, че 1000 руски окупатора отиват в ада всеки ден.Путин ги праща на сигурна смърт.

296

Анонимен

преди 3 седмици

Арестович преди няколко дена каза,че близо 100 хиляди украински войници са дезертирали от фронта и се крият,кой къде може...

295

Агенция ЕЖК прИзентс

преди 3 седмици

Някой прочете ли това докрая?!? :) :) :)

294

Анонимен

преди 3 седмици

ЕС пак се провали. И този път, след 1945г. Защо беше целия напън да се "обединим" европейците. Резултатите пак са плачевни.

293

Юлиян

преди 3 седмици

1000 руски войници загивали за един ден!!!Тоя има ли изобщо нещо в главата или само бръмбари.По над 1000 на ден са жертвите,ама на украинците.Кой търси нови"клиенти"за "месомелачката"?Кой не може да възстанови загубите в жива сила и прие нови драконовски закони за мобилизация и защо?Отговорът е:Украйна заради прогресивно нарастващите загуби на бойци и невъзможността да попълва редиците на фронта.Загиват много повече отколкото постъпват и затова изгребват всички мъже до които могат да се доберат.

292

дяконЪ

преди 3 седмици

2338:58Скоро Одесаей богу нямаше как видях с очите си "Цар ***'" или негов клонинг блятмобил - преработен Т72 прилича на костенурка, но е защитен отвсякъде и този яеноне модофициран с допълнителни 4x картечници и два РЕБ-а които ги наричар ежик заради антените стърчащи, като на таралеж.Доста снаряди и дронове е видял и 3-*** от началният екипаж са дали фира, но момчетата хич не се отказват искат мъст за много близки ...апропо говорим за доброволСмешно е даже гротеска, но пък върши работа..

291

Да сме наясно

преди 3 седмици

Зеленски е никой и дефакто и деюре. В момента той не е легитимен президент, а поставен от външни сили диктатор в африкански стил, чрез който се обслужват чужди интереси. Той не е и лидер, а само говореща глава. От Зеленски не зависи нищо, ама съвсем нищо. Дори животът му е даром. Думата имат задморските му кукловоди. Те управляват в Украйна и те воюват срещу Русия с чужди ръце.