12

Анонимен

преди 1 месец

От 27 март досега парата ли е свършила или е размислила за сватбата... Колонка гаджалски новини сложете и това да отива там, тия сичките участници са ясни колко са българи и колко гърци само по лична карта...

11

Sugar Babes TV

преди 1 месец

Отвлечената, дали не е Дианчето Габровска?!

10

Олимпий Панов

преди 1 месец

Работливите гърци!

9

Алекс

преди 1 месец

Ти да видиш.В Гърция полицията работи.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тук има разбирач.

7

Анонимен

преди 1 месец

До баба Мара - Тогава защо в текста се казва, че са гърци? Да не би пък да са от индийския етнос, но с гръцко гражданство? За тях е характерно да отвличат момичета, когато целта им е да си намерят булка. Но може да е и нещо съвсем друго.

6

Анонимен

преди 1 месец

Какво ниво на човешко развитие. Потресаващо!

5

баба мара

преди 1 месец

щом се стига да свадба значи са араби които искат с бълг документи да се настанятв ес и да източват соц система липсата на образование до това води

4

АнонимеН

преди 1 месец

ПЕРСПЕКТИВАТА БИЛА В ТОВА, ЧЕ МОЖЕЛО ОСВЕН С КЛИЕНТИ ПО НЯКОЛКО НА БРОЙ ОТДЕЛНО ИЛИ ЗАЕДНО ДА ЗАСНЕМА И ВИДЕОКЛИПОВЕ :D

3

НОВИНА !!!

преди 1 месец

В центъра на Габрово ромеи са колики български тинейджъри преди ден! Затова,защо не пишете?! Какво ме интересуват проблемите на българска прости тОтка с гръцки сутен ьори? Ромовете продължават да тормозят българчета! А пък,ако отидете по селата ще видите,как шоколадовите направо са господари! Къде е е Киро,къде е Буци? Защо украинските лентяи са на първо място,а българите кучета ги яли!

2

Анонимен

преди 1 месец

Прилича на истории за бенгалски българи

1

Анонимен

преди 1 месец

Брехх,златна ще да е била тая бьлгарка!Ангажиран е чужденец специално да я прекара през границата,трима души се въртят около нея диван чапраз,даже единия сигурно се влюбва,не може да устои на чара й и се готви да се ожени!Ама тоя номер,тоя лош подъл номер 112 разваля цялата магия!