46

За 44

преди 3 седмици

Може ли да уточниш какво разбираш под център за Париж, Рим и Берлин. Защото съм виждал доста МПС. Може би имаме предвид различни неща. Конкретизирай.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Красивият бул."Витоша" се превърна в грозен паркинг.

44

Европа в София

преди 3 седмици

Така трябва, даже трябва да се забранят всички джипове, SUV и т.н да влизат в центъра независимо от категорията! Искаме в Европа нали, там няма коли в центъра! Който иска да живее на пъпа на София почва да ползва колело и градски транспорт. Който иска да дойде в центъра идва с метрото и толкова. Всички булеварди в центъра максимално да ги стеснят и да останат с 1 лента в посока и вече няма да има желаещи да влизат/минават през центъра с автомобила си!

43

Анонимен

преди 3 седмици

Браво!

42

Анонимен

преди 3 седмици

Не можеш да решиш триизмерен проблем с двуизмерни решения. Няма как да живеем в 5-10+ етажни сгради и да очакваме да има къде да се паркира без подземни и надземни паркинги.

41

Наблюдател

преди 3 седмици

Я да видим колко служебни автомобили има общината и държавната администрация и защо не ползва грАдския транспорт а това струва над 1 милион на месец за горива автомобили и поддръжка на същите !Незабавна оставка на зам кмета и ако не и на кмета *** със неясен пол

40

Анонимен

преди 3 седмици

Спаси София е тумор който трябва незабавно да бъде изрязан

39

Анонимен

преди 3 седмици

Карам колело и съм ЗА промените

38

Алекс

преди 3 седмици

В цяла Европа градският транспорт и велосипедът са с приоритет.Добре е,че и в София това се случва.Лека полека автомобилът ще напусне центъра на столицата.

37

Анонимен

преди 3 седмици

Опропасти софия отново в акция. Мега задръстване, 50% по-малко места за паркиране, НО ще има алея за въртене на ***. От бездетни лаици без шофьорски стаж тошкоз.

36

Щирлиц

преди 3 седмици

Време е да забраните движението на автомобили по околовръстното,и да пуснете велосипеди,даже и в аварийната лента.Хвала на общинските съветници,които денонощно се грижат да спасят София от жителите й.

35

Гражданин

преди 3 седмици

Думите "подземни и надземни паркинги" са мръсни думи в столична община!

34

ЙоХоХо

преди 3 седмици

Поредната псевдо-новина, която има за цел да разделя хората, да ги кара да мислят, че всички са маскари и че не трябва да гласуват. Опомнете се! Преди избори сме! И партиите се надпреварват да се оплюват. А някой да е чул за здраве, образование, финанси, култура и т.н. да се говори? Главните виновници са в посолствоТО, които нареждат на "управляващите" какво да правят. Едните имат нужда от самолет, а другите - от спешна среща с бай Ставри.

33

Граматиков

преди 3 седмици

Главният архитект да си Ходи! Всички простотии ги е узаконил с неговите протежета от НАГ!

32

Lina

преди 3 седмици

Смучи Сф така ги виждат нещата - самодостатъчни и глухи

31

Шаши

преди 3 седмици

Скоро по Витошка пак ще минават по 2 коли на 20 минути. Тротинетките да върнат и шкембеджийницата на Скобелев и Витошка. Нали спасяват София

30

Анонимен

преди 3 седмици

Никъде не е записано че общината е длъжна да осигурява паркоместа на селю с 30 годишния кошляк. Виж да го глобява като паркира кошляка как си иска вече е длъжна. Слизате от кошляка и вървите пеша - това е!

29

Анонимен

преди 3 седмици

селяни, останете си на село след празниците! Ще си паркирате трошките където решите! Ще карате с 200 на къра. Ще въртите гуми пред чалгарките! Забравете за столицата и тя не ви иска!

28

Г

преди 3 седмици

Пълен шит . Паркоместа за селяка да си паркира колицата за да не ходи пеш или с градския.

27

Шаши

преди 3 седмици

На селянията с тротинетките и трътлестите топковидни *** започващи от колената не й трябва кола. Филма е ясен. Спаси София срещу народа.