81

Само да вметна

преди 3 седмици

Ехооо.Герберска Мижатурко! Младите хора,Няма да Гласуват за " Дедо ти Борисов" на тези Избори!-:)! На Бас че НЕМА!!-:)

80

Оглушал

преди 4 седмици

А Славуня що мълчи? Досега се изразяваше за щяло и нещяло и пплюеше по десните?

79

Копейкин

преди 4 седмици

Копейка по копейка вир. Вие подир вир - палат!

78

Млада

преди 4 седмици

Аз съм млада и не гласувам. Не гласувайки помагам на Бойко, лежейки си гол под чаршафа да ни управлява още 10 години.

77

българина

преди 4 седмици

надявам се всички млади да заминат, тук да останат само тези,които гласуват 15 г за лицето БМБ, за този който обезвери и разказа игрта на държава на 1350 г...

76

нн

преди 4 седмици

От всичкио казано от П.С. само едно е вярно и то е че няма да има висока избирателна активност, останалото се знае и без да го казва.

75

Да уточним само

преди 4 седмици

Младите хора са ,,дистанцирани" единствено от Вашата политика.Не просто от ,,политиката".Кой млад човек не иска добро бъдеще,и подходящи условия за създаване на семейство.Вашата политика днес не им предоставя възможност за нищо.Та днешните политици дори не знаят утре какво ще е Времето,нежели какъв ще е живота.Днешната политика няма Платформа,и младите виждат единствено лошо бъдеще за цялото човечество.Дори вече не не можете и да излъжите младите,те са по-интелигентни от всички корумпета горе.

74

Стойчев и Райчев

преди 4 седмици

Първанееее , не ни дрънкай врели некипели , а си кажи преориентира ли се вече , взе ли завоя обратно към ББ и ДП или докато пудела носи пачки ще си налягаш пар цалите...Ехххх , каква лисица си тиииии , 100% държиш под око и пътя на копринката и третомартенските пориви на фат мака , че и от там бая ще се облажиш.....

73

ам че да

преди 4 седмици

Ето примерче, веднага оп и имам четири минуса така да се каже. Щото тая система тука обича зависими хора, а такива като мене не сме изгодни на старата школа нагаждачи. Затова са притеснени, че ако не оправят условията и тука ще останат само такива като тях, и ко правим тогава???? Та за какво по точно да гласувам, аз си гледам мене си, който чака друг да го оправи..... все нaгъзeн ходи.

72

гл у пачка

преди 4 седмици

До Каролина......възраждане казваш ......очевидно се подготвяш за колхозничка ;) и си студентка ама в селскостопанския техникум.Няма лошо , така или иначе историята ни е научила , че отношението на фашизоидите към народа е подобно на отношенето към стадо .

71

Анонимен

преди 4 седмици

Щото няма политика ббее.

70

Сега

преди 4 седмици

Както по долу писах има много неосъзнати млади хора като студентката Каролина,недай боже да завърши след време ще бъде като парашутистките спуснати в някоя администрация

69

ам че да

преди 4 седмици

Ко ни интересува. Знам перфектно англииски, добре немски и френски. Оправям се навсякъде по света. Мога да живея навсякъде, имам няколко дипломи и сертификати, веднага си намирам работа. Американците ми даваха невероятни условия, но за сега тука си ми е ОК. Ако работата се скапе пала и толкоз. Интересно е че разбиранията на старите поколения са други, няма пари за кола купил 15г S-класа и си мисли че е играч, аз имам за чисто ново Порше, но нямам кола, ползвам различни рен-тове. Инвестирам и

68

митко

преди 4 седмици

Като не гласувам от години каква е файдата.Става все по-зле.Негласуването е най-голямата простотия.Този път ще гласувам за полк.Марков и партия Величие.С апатия и негласуване не правим нищо.Няма повече време за престъпно бездействие.

67

Анонимен

преди 4 седмици

Да бяха само младите, а колко възрастни се отказаха да гласуват, защото е безсмислено. Тия отгоре или се менкат или се сглобяват, само и само да са на власт. Свестни хора, кандидати да управляват, не се появяват.

66

Не разбирам много

преди 4 седмици

Защо ли?

65

63

преди 4 седмици

Хахахаха ! Забавна си !

64

Анонимен

преди 4 седмици

63,Каролина? Яснооо, мъжете от възраждане и те са минали на другия бряг

63

Toni Ivanov

преди 4 седмици

Няма страшно Симеонов,животът ще ги сближи с политиката и те ще го разберат сама,че по трудния начин,когато огладнеят и радберят,че животът им е в техните собствени ръце.

62

Днешните наши млади

преди 4 седмици

хора са деца на онези, които зорноволно членуваха в ДКМС до 28 г., а ако са част от научната и творческата интелигенция - до 35 г. После или ставаха наплашени членове на БКП, или безпартийни, което по онова време означаваше човек второ качество. Когато българинът най-после си отдъхна заради това, че вече няма да носи като дамга характеристиката, която ще му напише партийният секретар, ако реши да си сменя местоработата или да кандидатства за пътуване зад граница,той стана аполитичен.