59

Анонимен

преди 4 седмици

тоз клон на руското кгб (бг църква) още ли трови бг земи :))))

58

830

преди 4 седмици

Гледайте новините, най-големите измамници и мошеници ще са на първа линия. Вместо да ги изгонят от църквата, попчетата им се кланят. Пълен цирк. Пародия на вяра!

57

Дай на попа 100 лв

преди 4 седмици

Църквата ни е най голямата корпорация, хората в нея, гледат да ти вземат и последния хляб от ръката. Жалко за вярващите.

56

То пък

преди 4 седмици

Многото вярващи вярват на почивните дни, не на поповете. Някои вече трети ден не могат да станат от масата и така до Гергьовден. Други гледат да си стегнат дома или градината. Трети се юрнали на почивка покрай многото неработни дни. Четвърти са по вили с приятели да поразтоварят от натрупания стрес. И аз ще се обявя за вярваш само и само да не отнемат неприсъствените дни :) Весело празнуване!!!

55

Анонимен

преди 4 седмици

Хе,да стее виждали от ПП ръководителите предатели в църква )))кви 50 %

54

Анонимен

преди 4 седмици

И що трябва да се молят за Исус, нали тате си го е прибрал и е до него на небесния трон. Молете се за болните и бедните, щом вярвате, а най-добре им помогнете вместо да наливате пари в гърлата на алчната ламя ръководена от попове.

53

21в

преди 4 седмици

Затова сме на това дередже. Живеем в 21 век, а се опитват да ни върнат в Средновековието и половината или повече са съгласни. Всичко им е криворазбрано, като вярват какви празници, почивки и екскурзии, трябва да се молят за техния спасител. Пълно лицемерие и фалш, както от поповете, така и от стадото.

52

ароматния пръч

преди 4 седмици

На Запад католиците 90% ходят на психолози,у нас ходят по врачки,което е еретизъм,но то от самото покръстване покръстените са носели муски,според вярванията в многото Богове.

51

СМЕХ...

преди 4 седмици

АМИ СОЦА--УМРЯ, В КАКВО ДРУГО ДА ВЯРВАТ ХОРАТА ОСВЕН В БОГА И СЕБЕ СИ...??!

50

Анонимен

преди 4 седмици

Доверие всекиму - вересия никому :)))

49

байкар

преди 4 седмици

Аз съм от другите 50%. Като спра пред църква, си заключвам колелото.

48

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 49.Ктао не те интерисува кво правиш наврян тук.Явно те

47

Анонимен

преди 4 седмици

На корпорация не вервам

46

Далай Лама

преди 4 седмици

А може би днес е тъжен ден само за християните , но не и за упраляващата ни шайка полУтици, които не се смиряват и са плъзнали по курорти и скъпи дестинации , харчейки народните парички, изкарани с кървава пот.

45

Анонимен

преди 4 седмици

Какво ни интересува нас това Атеистите :)))

44

Мирянин

преди 4 седмици

Наистина е тъжен ден днес ! Като погледнеш - и поповете , и управляващите ни трябва да бъдат разпънати на кръста днес ! Толкова разнебитена България никога не е била! От 1300 г. насам.

43

Мирянин

преди 4 седмици

Посочете поне един поп , който е построил църкава ! Посочете поне един поп , който е пуснал един лев в кутията , в която всички миряни пускат пари за построяване на църковен храм, параклис или паметник !! НЯМА такъв поп ! Нито един ! Но пък всички попове са дебели, охранени, с розови бузки ! Блаженстват !

42

Хе,хе!

преди 4 седмици

Такова доверие имат българите към църквата, че пълнят кошничките на поповете с блага. Погледнете какво богохулство е носенето на позлатени плащаници ,с везмо по тях, какви атрибути използват ***-поповете, каква помпозност по богослуженията ! Никаква скромност или смирение! Само показност, фалшиво мрънкане на някакви текстове , нагло незачитане на святостта на църковната служба ! Как да вярваш на такива шутове???

41

popa ot razgrad

преди 4 седмици

религиите са най-голямото зло създадено от човека...

40

Чалга дивак

преди 4 седмици

Не ги слушайте какво ви говорят ами гледайте делата. Църквите са полупразни, хората не се женят, дарения няма, на празниците не знаят какво празнуват а мислят само за пyкницa. Библия не са чели и на Велик ден празнуват великденския заек а на Рождество Христово празнуват Дядо Коледа. Кpадат, лъжат пpeлюбодействат и после се наричат християни