334

До 327

преди 1 месец

327 знаеш ли как работи едно газово находище? Много по-различно е от нефтено.

333

Негър Скиор

преди 1 месец

Русия. Умре,

332

Така е ..

преди 1 месец

Загубиха питомното , сега гонят дивото.

331

Бах мама му.

преди 1 месец

Преди войната Русия печели по един милиард долара на ден, от продажба на газ в Европа. Сега к...рец.Важно е да се воюва за нови природни богатства ,че свършат ли , свършва и Русия.

330

Анонимен

преди 1 месец

пак западнали брътвежи...как работи западнатапрозззтотия...миналата година фирмата има оборот от 10млн например ..но тази година фирмата има оборот 7млн...т.в. фирмата е на загуба 3млн...не не е печалбата е намаляла

329

Анонимен

преди 1 месец

Бурисма и сина на Джо Бай Дрън си направиха газова война,сложиха си милиарди в джоба и не им пука за невинните загинали.После ще строят Нов Небесен Йерусалим като ще сменят населението.Не харесват укрите,защото им приличат на руснаци и затова ги пращат в сигурни месомелачки.Преди са крадяли Украйна като са й продавали пак руски газ,но с надценка.Сега по същата схема крадат ЕС.

328

КОЙ КАКВОТО ПРАВИ

преди 1 месец

НА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ ! КАКВОТО ПРИЧИНЯВАШ НА ДРУГИТЕ, ТОВА ЩЕ ТЕ ПОСТИГНЕ ! ТАКА Е БИЛО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ВО ВЕКИ ВЕКОВ ! ЗАТОВА УМНИЯТ ЧОВЕК ВНИМАВА КАКВО МИСЛИ, КАКВО ПИШЕ, КАКВО ЧЕТЕ, КАКВО КАЗВА И КАКВО ВЪРШИ !

327

Анонимен

преди 1 месец

Газта не е продадена, значи не е загубена.Загубена е Украйна, която стана на пух и пепел.

326

Знаете ли че

преди 1 месец

Осъдените от Народния съд царски особи, регенти, министри, депутати и журналисти от Бг днес, са избити и погребани в ямите от бомбардировките.

325

до 303

преди 1 месец

Като изпие 2 водки, ни знае две, ни знае двеста... а само вика - Ладна, ладна.

324

Анонимен

преди 1 месец

Невероятно постижение на Св.Владимир Многомандатник! Да не забравим и превземането на 3 стратегически села за 3 г. в Украйна :-)) Нека изкара още няколко години на власт,после да разпусне страната.

323

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Джуджето!Съсипа 50 г. усилия Русия да бъде основен играч на газовия пазар в Европа! Нека Китай ги "лекува" сега!А Рейгън се смее от оня свят..

322

Горящ Абрамс

преди 1 месец

Където е текло,пак ще тече !

321

Анонимен

преди 1 месец

До Я па я..! имаш предвид ГЕЙОполитиката ;)

320

Я па я..!

преди 1 месец

То да беше само Газпром. Русия загуби всичко , което беше преди войната .Уважение , равноправие в ГЕО политиката,

319

Пак казвам

преди 1 месец

До чери00-Руската газ вероятно никога няма да повече вече към ЕС.Или поне със сигурност не през предстоящите 50 год и ако все пак повече то ще е в нищожни количества които въобще няма да я устройват русията.Цената също ще е нищожна а колкото до това дали са бедни или богати руснаците ти сам/а прецени щом като голямата част от обикновените хора работят за по 120 $ на месец и предпочитат да отидат доброволци на фронта и да мрът за 10 пъти повече т.е за 1000-120 0 Евро на месец.Ужас.

318

...

преди 1 месец

Руските таракани са уникални? Може да е загубила Русия, но виждаш ли Европа щяла да загуби повече? Ако си мислят, че за някаква "евтина" газ, ще опростят всичките престъпления, които Путинският башибозук извършва в Украйна, жестоко се лъжат! Путин вече е заклеймен от целият цивилизован свят! Само на крепостните още не им е просветнало!

317

Чери00

преди 1 месец

Е поне излъжете бе хора по хубаво! На есен хич няма да е загубила Русия а Европа и кога догодина войната свърши веднага ще си потече руската газ защото тя е най удобната за Европа заедно с норвежката!Ама нали трябва да наплюете Русия може и бедни да ги изкарате!

316

Жиката

преди 1 месец

ЕС загуби много повече.Парите похарчени ,за Украина няма да си ги върне никога.

315

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Къде бяха русофилите като Китай набута милиони уйгури в концлагери? Гойда ли викаха?