12

Джо

преди 3 седмици

Страна която не е в ЕС трябва визов режим и мито на стоките.

11

Кажете на госпожата

преди 3 седмици

и изобщо на цялата /кандидат/управа там да обясни на европейската общественост и изобщо на целия свят: Защо държавата и се казва СЕВЕРНА Македония, а не само Македония ?!

10

Анонимен

преди 3 седмици

Нема да има нужда - Стево ще спечели вториот тур! ЗА СТЕВО! Против Београда!

9

Българин

преди 3 седмици

Българите влизали в Конституцията като ..."други"? Егати наглостта? Кои други, ***, със марсианците ли! И защо споменава договорът за добросъседство, като те изобщо не смятат да го спазват? Диалог не значи, да си менкаме и фалшифицираме историята както ни хрумне, и другите трябвало да се съобразяват с това? С тия лъжи и с тая демагогия, тия не са за Европа!

8

Анонимен

преди 3 седмици

В България има за кого да гласуваме, имаме избор. Това е коалиция "СИНЯ Бълагария". Но комунистите от БСПи ГЕРБ и техните отрочета от ПП-ДБ и ИИзраждане постоянно получават трибуна по националните телевизии като ползват парите от моите данъци. Честните и почтени българи, гласуват за СИНЯ България. Да запазим християнските ценности и радолщбие. ЮДа не се кланим на Путин и Байдън.

7

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен A *** няма никакви проблеми с правото, така ли?

6

Алекс

преди 3 седмици

Когато албанците ги напънаха през 1999 год., им помогнахме с оръжие и ги спасихме.Обаче макетата са неблагодарни.Не искат в ЕС.Като не искат ЕС,ще получат Великоалбански съюз.Този път няма да помагаме на твърдоглавците.

5

Анонимен

преди 3 седмици

абе какво ни занимавате с тези сърбомани, като не щат, не щат, да си седат у ОДЛИЧНАТА татковина, след 10г. половината население ще е албанско и въпросът ще се реши от само себе си

4

Анонимен

преди 3 седмици

Радев ще им каже как да са по еко зелени, да карат еко зелено колело или тротинетка, да носят зелени еко чорапи и зелен екокамуфлаж.

3

Радев към:

преди 3 седмици

бобСмилянова....обуй си наколенките и ела в София да видим каквиСвирки ще ми правиш...ще те "изповядам" изодзад и от пред по избор...

2

Анонимен

преди 3 седмици

Русия и Сърбия искат точно това- липса на надежда и бъдеще на РСМ в ЕС и НАТО. Ще го постигнат. Жалкото е, че македонците са в същата позиция като нас- няма кого да изберат. И двата избора са погрешни. Македонците имат огромен проблем не само с правото, но и с икономиката. Те са наистина много бедни и такива ще си останат със Сърбия и Русия.

1

Майора

преди 3 седмици

Смиляновска и, има още дълго време да чакате за влизане в ЕС, докато не впишете българите в Конституцията! И не ми се оправдавайте че влизат в графатадруги! Явно както Гърция направи и вие трябва да чакате дълги години ако не направите това!