6

Навитак

преди 1 седмица

Мише, агеншкото всякак е вкусно, виж, ако консумираш овче, си трябва здрава подготовка и майсторлък!

5

Анонимен

преди 1 седмица

"Какво да приготвите с агнешкото месо от Великден" А какво да правим с яйцата от Гергьовден ? :))))

4

Курава батка

преди 1 седмица

Аз си хапвам прясно 21 годишно много печено яренце, вие му мислете.

3

баба мара

преди 1 седмица

първо много българи не са консумирали агн месо от години второ парчетата коитосе продаваха бяха от 2 до 3 кг и като се опече става още по малко така че месоняма да остане които има село и живи родители са опекли едно агне и като седнатдва дни на масата ако нещо остане в кутия и за софия довечера като се върнатот работа и училище всичко ще бъде консумирано

2

Анонимен

преди 1 седмица

Няма да остане месо. Хората нямат пари да купуват по 5-6 кг, че да остава.

1

Чекай бре

преди 1 седмица

Нуделите не излизат ли след като си ял агнешко...