11

Анонимен

преди 1 седмица

Аз па ги фъргам у реката да ядат рибите, да мое наесен да блажиме с тлъсти шарани за Никулден

10

Анонимен

преди 1 седмица

Приготвени по описания начин пържени филийки нямат грешка!

9

Анонимен

преди 1 седмица

Само по един начин - като ги изядем. За целта човек си прави/купува толкова, колкото ще изяде. И си ги изяжда. Иначе претопляне в микровълнова с капак омекотява поостарелите тестени произведения. И няма проблем да се изядат.

8

баба мара

преди 1 седмица

те вече изчезнаха от магазините останали са само единични броики

7

Любо

преди 1 седмица

Това за козуначетата от по 80 лв. ли говорим? Хахаха

6

анонимна

преди 1 седмица

вскуни? Някой страда от дислексия, или не си е пил кафето още.

5

МесоЯд

преди 1 седмица

Аз Козунаци не яд - това е Рана за Моята Рана - Свиинките в К0чината ми!

4

Анонимен

преди 1 седмица

А, ние си ги употребихме доволно. Ама защото са домашни и вкусни. Даже вчера втори път правихме козунаци и тях вече почти ги употребихме, и май пак ще правим тези дни. Няма нищо по-вкусно от истински домашен козунак!

3

Исса

преди 1 седмица

А останалите 2/3 от белтъците какво се правят??!

2

Зозо

преди 1 седмица

На пpaceтaтa.

1

Тук

преди 1 седмица

Нахраних птиците, пеят чудесно.