56

Мама Миа

преди 4 седмици

Няма ЛИПСА на кадри.Има неистово желание за бързо забогатяване.Ако плащате достойни за човешки живот заплати,кадри ще има,но без пари никой не иска.

55

Смел Гибсов

преди 4 седмици

Ще бъде весело лято, да си поръчш а сервитьора да се чуди кво му говориш ... хахаххахх....

54

Анонимен

преди 4 седмици

Руснаците са мизерници , дори и в Турция не ги искат вече . Миналата година бях в Турция. В хотела имаше само една руска тумба (може би семейство ) > Държаха се като идеотии викат крякат , пият на басейна простотия невероятна , англичаните ги сочеха с пръст, пълна тъпотия ви каазвам. По добре да ги няма въобще !

53

Анонимен

преди 4 седмици

Защо се учудваме че няма руски туристи.Около 500 хил.руснаци имат собственност в България.Умножете го по 4 и ето сигурни 2 мил.на море.В Поморие разглеждах новото строителство в най-новия квартал Малко солено езеро.Заговорихме с интелигентен мъж на видима възрас 50-60 години.Представи се и казаза че е инвеститор и строител.Посочи 5 големи блока и каза че за нищо на света не би инвестрал друго място.Така че Руснаците се множат в България а не намаляват.

52

Наблюдател

преди 4 седмици

Полицай от ромЪния да идват в България ми звучи като концесия на рекета на българските граждани!За корупцията няма кой да помага само шофьорите ще рекетираме цял живот!

51

Твърдо

преди 4 седмици

Всичките джуджаци във Сибир, във Сибир и в Пхенян. Всичките копейки на метал, на метал, на тенеке!

50

Запознат

преди 4 седмици

Не ги мислете руснаците, те имат къде да почиват, най-новата дестинация я откриха наскоро - приказно лазурните плажове на Корейската Народно "Демократична" Республика!МУХАХАХАХАХА

49

алекс

преди 4 седмици

До българинЧети история-преди няколко века нямало никакви украинци.

48

Със сигурност

преди 4 седмици

рушистанците (блатните джуджаци) нямало да почиват в България, а в сибир, защото рушняшкият лилипут (най-големият лилипут на Света) им сътворил второ Слънце над ледената пустош, което щяло да свети само за руша. Имало малко място и за БГ копейките, така че да побързат, за да не останат на "сухо", както винаги.

47

българин

преди 4 седмици

Да ви кажа,че руснаци и украинци се мразят от няколко века.Още преди съществуването на САЩ!

46

Странно

преди 4 седмици

Ние се отнесохме зле с украинците,част от тях с бг корени,въпреки,че хората искаха да се интегрират и да останат. Сега ще приемем близките до нас,по култура и манталитет индийци,филипинци,сирийци и други ийци. И всичко това за да угодим на руснаците. Жалък народ е този, който се отказва от кръвта си за да са щастливи други народи.Същото стана и с македонците...и тях анатемосахме ,но,...сърби и руснаци бяха щастливи. Изводите са за вас....

45

Вътрешен

преди 4 седмици

Заплатите са на нива от преди 2015г все още ...

44

пияница мистик

преди 4 седмици

Липса на кадри --> ниски заплати :)))

43

Анонимен

преди 4 седмици

Руснаците имат къде да почиват - Турция, Тунис, Египет и т.н. За окайване сме отново ние, налагащите санкции по заповед на колонизаторите си САЩ, с които вредим единствено на себе си.

42

чучичача

преди 4 седмици

Няма да има повече руски туристи които да разхвърлят пачки по черноморските ни курорти . Богатите руснаци ще продължат да си хвърлят парите в Турция . Така е когато имаме глупави политици . Разберете че за да има пенсии и високи доходи трябва да има приходи в бюджета . А приходи няма да има докато губиме заради Украйна . Зарежете този евроатлантизъм европа се управлява от *** .

41

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен: "Значи ще "санкционираме" руснаците..." - ___ - руски шпиони и провокатори, няма нужда!

40

До 26

преди 4 седмици

Другарю путинист....за украинците плаща ЕС....само Путинистите не го разбрахте.

39

Анонимен

преди 4 седмици

по малко венерически болести

38

до 19

преди 4 седмици

Не ти трябва, после няма да можеш да спиш.

37

Христо Широката

преди 4 седмици

Хич няма да ни липсват!