19

Олимпий Панов

преди 4 седмици

Че те не бяха ли с паундите си?Инфлацията не прощава!

18

Анонимен

преди 4 седмици

Цените растат но копувачи няма.Продавачите са на принципа-Ако някой се излъже. Е скоро нещата ще се променят когато продавачите разберат ме тухли не се ядат.Вчера говорих с едни белгиици. Казват че в последните 2 години имотите се продават изключително трудно.Просто никой не купува.Скоро и в София. Балона ще гръмне здраво.

17

Анонимен

преди 4 седмици

То в София вече 3000 наем си е нормално та какво ли остава за Лондон.А пък там където живея наемите са такива че 99.999 процента от българитене могат да си го позволят.

16

61

преди 4 седмици

След Ковид доста фирми продължиха да предлагат работа от къщи и Лондонските заплати са достъпни за цяла Англия. В резултат, по-малко хора живеят в Лондон. По същата причина все по-малко се търсят и фирмени помещения. Крайният резултат би трябвало да е намаляване на наемите, но не би! Повишаването на цените на недвижимите имущества е по-скоро отражение на все по-влошаващото се икономическо положение в Англия. При галопиращото обезценяване на лирата, имотът е една от малкото надеждни "валути".

15

Освен

преди 4 седмици

Каквато и заплата да вземаш в ЛАндън , минимум 40% отива за наем, освен ако не си сардела с комшия Амуджа.

14

Анонимен

преди 4 седмици

Чорбаджиите си търсят и най-малкия повод да вдигат цените, камо ли пък за пандемия. С пандемия, без пандемия, те ще си намерят повод да вдигнат наемите, само отнякъде *** съчка и наемът е скочил.

13

Анонимен

преди 4 седмици

Най-вероятно го смятат за двустайна къща (2 спални, хол и кухня), но всичко зависи от района. Ако в 5-та зона можеш да намериш жилище за 2000-2400 паунда то в 1-ва няма за по малко от 7000 (и нагоре) същата големина. И е нормално да скачат сега защото до преди 1 година беше забранено на хазяите да вдигат наема заради ковида.

12

Емигрант

преди 4 седмици

До 3 никаква

11

Българин

преди 4 седмици

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

10

Програмист

преди 4 седмици

А га нювците седят там и мият чинии, а вечер натъпкани като сардини по 5 балгарета в едностаен мухахахах

9

Анонимен

преди 4 седмици

А във Венецуела минималната заплата станала 3.5$.

8

Анонимен

преди 4 седмици

Цените на имотите, било то наем или продажба, скочиха рязко и бързо, когато затвориха всички по домовете им, заради ковид. Проблемът е, че не спряха да растат цените дори и след 2022-ра. Ако се направи извадка с колко са се увеличили цените на имотите във Великобритания от 2020та до днешна дата, то ще видите стряскащи цифри. Доходът спрямо сметките е нарастнал минимално. Ситуацията в западна Европа е точно такава. Същото е и във вашата любима Германия. Берлин е друга страна вече.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Глупости на търкалета. Това най-вероятно са цени за къща на 2 етажа с разгърната площ около 100-140м2 и двор. За малки отделно стаи наема е от порядъка на 600-800паунда. Винаги може да се намери по-скъпо, но статиите в днес.бг са леко казано манипулативни, сякаш имат брокерска къща или са на процент към такава.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Статията носи много информация и тя е , че нападащите всяка статия за цените на наемите и продажбите на имоти в България са заблудени. Няма никъде без пари.Ако заплатата ви е 2 хиляди лева наемите ще са ви по 1000, ако са ви 6 хиляди като в Лондон, ще са ви 3 хиляди. Това е положението. Който иска да живее в столицата с удобствата на метро, търговски центрове, театри, кина, болници и т.н плаща.

5

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 4. Лондон не е цяла западна Европа.

4

61

преди 4 седмици

Това е средният наем за пейка в Лондон. Ако има и навес отгоре, наема стига до 4100.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Каква квартира може да се наеме в Лондон за 1 500 евро наем?

2

До 1

преди 4 седмици

И в кой квартал... Абсолютно безполезна и безмислена "информация".

1

Анонимен

преди 4 седмици

Статия, която не носи никаква информация. За какво е този наем? За стая? За къща? За двустаен апартамент? Месечен ли е наема? Не си губете времето да четете...