20

Анонимен

преди 4 седмици

И в Русия някога, всичките леви: болшевики, меншевики, есери, анархисти .. почнаха да се избиват взаимно. Победи този, който беше най-***.. Нищо ново под слънцето.

19

Анонимен

преди 4 седмици

Много от коментарите са провокативни лъжи. Никой не забранява протести или събирания. Проблемът е че тези хора окупират университета, а повечето от тях се оказва, че даже не са студенти. Дума ме може да става за сравнение с Русия, Защото там още със събирането на протестиращи срещу Путин полицията атрестува и праща в наказателни колонии, а колко опозиционери с десетки години присъди има в Русия и Беларус

18

Анонимен

преди 4 седмици

Браво, трябва да се мачкат терорягите и техните поддръжници като БГ копейките. Ако бяха в копейниковия "Рай" - пР00сия, вече щяха да са в Сибир за 20г.

17

Галя от EmbassyTO

преди 4 седмици

И всичко това в страната на " препържената демокрация , гарнирана със стрелба между закуската и обяда". Значи студентите нямат право на мирен протест и мнение. Правото е на страната на нацистите ционисти , начело с боядисаната перука нънтанаху. Евреин ли е - всичко му е простено ( накратко)

16

Пян_Гъ

преди 4 седмици

Като не знаеш кой управлява, виж против кого е забранено да протестираш в страната на "демокрацията" и "неограничените възможности".

15

Широко отворени очи

преди 4 седмици

Ако евреите избият 30 000 палестинци нямат право палестинци да протестират! Ако палестинци убият 3-*** евреи - САЩ са длъжни да защитят с цялата си военна мощ Израел! Всички са на страната на евреите! Ама - това вече не е демокрация, още по- малко е свобода и изобщо не е справедливост! Това е някакъв ИЗРО ДСКИ ГРОЗЕН ЦИОНИЗЪМ!

14

Свободата е лъжа!

преди 4 седмици

Нали има свобода, равенство и братство за всички?!? Защо в САЩ няма АБСОЛЮТНО нищо и никога с/у несправедливостта и мошенничествата на еврейските общности?!?

13

Анонимен

преди 4 седмици

Иранския посланик, курабийки раздава ли?

12

Те

преди 4 седмици

И тези седнали все за демокрация и свободи да говорят а в действителност са фашисти.

11

Ужас

преди 4 седмици

Такова и в ссср не е имало,сащ се превръщат в опасна за света диктатура.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Допускането на група ционисти да атакуват протестиращите води дотук! По страшното е, че с тези си действия, овладяната репресивна машина в САЩ, убива вярата в справедливостта на своя интелектуален елит!

9

Щерю

преди 4 седмици

Израел, САЩ и държавите от т.н. Великобритански общности са най- ционистките държави в света! Те работят за възхода и тоталното световно господство на юдео-ционизма, както и за унищожението на християнството! Тези държави подстрекават ислямистките общности за борба с/у християните! Това всъщност са истинските Западни и Атлантически "ценности"! Като върли ционисти те са най- големите нацисти и фашисти в света...

8

Анонимен

преди 4 седмици

Онеправданите винаги идват с бронирани коли, самолети и танкове!

7

Иван Анисий

преди 4 седмици

Демокрация, сър! Атлашитски ценности и полисмени евриуеЪр...

6

Анонимен

преди 4 седмици

Другарите палестинци да се отправят да бранят Газа.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Ще ви съобщаваме всякъкви небивалици дори от вътрешността на джунглите в Африка и Амазонка но не и да разследваме Българските проблеми. И дори и да ви съобщаваме нещо от България или за България ще бъде с глупости и чужди думи, глаголи и фрази които не значат нищо на Български. Нашата наведнатост а дупедавание са гарант че ще вземем едни пари на страна и ще ви трием глуповатите коментарчета.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Истинката демокрация идва, когато демонстрациите се забранят. Явно САЩ върви към комунизъм.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Сега остава, да, кажат че руски агенти са виновни за безредиците

2

Анонимен

преди 4 седмици

Уж най голямата, демокрация а не им признават демокрацията хаха

1

:-)

преди 4 седмици

,, Около 300 ареста са извършени в Колумбия, каза полицейският комисар Едуард Кабан на пресконференция в сряда. " Това, ако се случи в България, щеше да има рев и писъци по медиите за диктатура.