185

Анонимен

преди 4 седмици

Викнете специалисти от невидимия университет в Анкх Морпорк да проверяват...

184

хлорпикрин

преди 4 седмици

учебно вещество за изпробване на противогазите. Старшината го лискаше с едно канче по стените на една стая на полигона в Корен. Сега изведнъж стана бойно отровно вещество.

183

какво да правим

преди 4 седмици

ХлоропикринЛипса на латентен период, бързо развитие на силен дразнещ ефект (ужилване, парене в очите, сълзене, възпалено гърло, кашлица, повръщане); В случай на контакт с кожата - дерматит.Моля, не се самолекувайте!В случай на симптоми на заболяването, консултирайте се с лекар.Освен това се препоръчва да се влеят 1-2 капки 1% разтвор на дикаин в очите.

182

Спокойно....

преди 4 седмици

...руснаците със сигурност са използвали БОВ, които американците не откриха в Ирак!

181

Анонимен

преди 4 седмици

Ами, имали хлорпикрин, пуснали. И ние имахме някога, пускаха го в едни големи палатки за да си изпробваме противогазите. Много лютеше на очите, защото всички избираха по-голями противогази за да се нахлузват лесно, а някои пробиваха тръбата да може да се диша при марш-наскок с противогаз.

180

Никола Стефанов

преди 4 седмици

Ако е било използвано химическо оръжие в Украйна, то е било пуснато или от укрите, или от англо-американските им господари, така де, "съветници". Руснаците нямат причина да ползват химическо оръжие в Украйна - противно на пропагандата в западните масмедии и у нас, руснаците в Украйна печелят. От друга страна укрите имат значителна PR изгода, особено сега, преди 9 май, да използват забранени оръжия и да обвинят руснаците.

179

Анонимен

преди 4 седмици

по долни лъжчи от американците никога не е имало- ирак го сринаха - яхнаха нефта и после се извиняваха че нямало химическо оръжие

178

Анонимен

преди 4 седмици

ами съшия газ ползват полицаите в америка срещо демонстрантите в моминта - кво пак са ревнали

177

Анонимен

преди 4 седмици

много са изостанали руснаците - краварите от кога ползват атомни бомби и ***- требе да наваксват - да метнат нещо зад океана

176

АСЕ

преди 4 седмици

Със *** си мозъци възхвалявахте добрите краварски касетъчни бомби а сега ревете че такива и то в по големи количества ПАДАТ В УКРАЙНА . Сега чакате някава панацея със други прехвалени бомбички орт краварите но не знаете какъв ще е отговора и то пак укрите ще го отнесат

175

Анонимен

преди 4 седмици

Поне едно читаво доказателство да бяха предоставили. А то гледахме някаква постановка в холивудски стил. Наели някаква масовка , и може да е заснета навсякъде и това може е хлор пикрин, може да е пикрин или просто пиклин.

174

Офицер

преди 4 седмици

Хлорпокрина не е химическо оръжие а вид сълзотворен газ. Използва се в армията за проверка херметичността на противогаза. Слагаш противогаза и влизаш в палатка с хлорпикрин. Ако не си си нагласил противогаза да е херметичен след минута изхвърчаш навън със сълзи и сополи. Много пъти съм го правил. Напълно безопасно е. Все едно да кажат че гранатите със сълзотворен газ с които полицията разпръсква демонстрантите е химическо оръжие за масово поразяване. Поредните двойни стандарти на Запада.

173

Хаджията

преди 4 седмици

Абе, какво стана с Буча? Що тъй се умълчаха?

172

Колин Пауел

преди 4 седмици

Ирак имат оръжие за масово унищожение.Сирия имат химическо оръжие за масово унищожение.Русия...Опа..хехе. Овцете ще повярват и този път ;)

171

Гошо

преди 4 седмици

Гледах новините и се чудя как уж интелигентни журналисти вярват на този спектакъл с химическото оръжие. Някакви мъже излизат от пушек от барбекю с маски, а други с парадни униформи без грам кал по тях слагат противогази. То бива наивност, но ако младежта не е ходила в армията то някои са били там и имат представа от ОМП.

170

Ром"с

преди 4 седмици

...като чета ,то имам чуството ,че американците с украинците агънца невръстни и невинни..вярвате ли ,че са вакли агънца...?

169

Чери00

преди 4 седмици

Хей, една 150 милионна Русия можа да смачка 52 западни (и някои поробени по някакъв начин от запада) страни с население 1 милярд и кусур! Ни ракети, ни бомби, а хора им трябват на запада, те нямат!Хора има, но никой от тях не иска да умира за кефа на шепа будали продали си живота!Ена Русия унищожи и още много ще унищожава от тез скапани Урки и западнчци!АМА ТЪЙ ТРЯБВА!

168

Анонимен

преди 4 седмици

Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън: НАТО са хулигани,не им стиска да се сбият с Русия,защото занаят,че ще загубят,те са подлеци! Натовците са без съвест,те са психопати!!!

167

Анонимен

преди 4 седмици

И кой обвинява,ами това е точно страната Говедария която изсипа над Виетнам стотици хиляди тона БОВ като Agent Orange,Orange ll,Purple,Green,Dinoksol,Trinoksol

166

Анонимен

преди 4 седмици

Хлорпикрин и синилна киселина ползват и хоxлите от началото на СВО. Ама никой не забелязва...