14

Щирлиц

преди 1 седмица

До Анонимен.10.....Украинските деца сигурно са произведени в Македония.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Като знаем какво става в Газа ..... вероятно всички зверства са били дело на евреи

12

чудна работа

преди 1 седмица

До Анонимен 10 Ами Уинстън Чърчил няколко дни е гостувал на Сталин в Кремъл. Пък е останал цял, неизяден. Как ли се е спасил? Двамата са пиянствали цяла нощ докато преговарят.

11

на гости!

преди 1 седмица

Херман Гьоринг е идвал в София за срещи с царя и премиера. Имало е булеварди Адолф Хитлер и Херман Гьоринг. Хиляди немски войски, танкове и самолети са използвали България като база за нападение над Югославия, Гърция и Русия.

10

Анонимен

преди 2 седмици

А ако се разрови под Кремъл колко стотици скелета ще се намерят? Я на украински деца принесени в жертва на сатаната, я на руснаци изядени още по време на канибала Сталин. Там ще е шок и ужас.

9

стар иманяр

преди 2 седмици

Честно да ви кажа и аз повечето пъти така се представям: Любител археолог! Та е за тия - толкова! Гьоринг -мьоринг шумотевица да става!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Проверете къщата на Меркел, и там има.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Може да е убитото семейство на някой заместник или адютант на гьоринг.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Може да са техни собствени хора от вълната, често семейни, самоубийства на шефчетата накрая, все пак много от тях са живели там.

5

До 3

преди 2 седмици

3а "Вагнер" ли става въпрос?

4

От къде накъде

преди 2 седмици

Тази бърлога не е немска от 80 г. Защо труповете да са оттогава? Може да са от руснаците, може да са от поляците. Така като по дефолт обвинявахте немците и оневинявахте руснаците, защото били освободители, вижте докъде стигнете? Да тормозят цяла Европа и да убиват.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Като заговорихме за нацисти, има едни съвременници, които си обозначават бойната техника със свастики, всички се досещаме за кои става въпрос. Да проверят около бункера на Зеленски, там някъде трябва да е заровен ген. Залужни, който беше назначен за посланик в Лондон, но там още го няма. Рейтинга на Зеленски е паднал до 26%, а на Залужни е над 40%, как да го трае такъв?

2

Анонимен

преди 2 седмици

Ако преровят двора на къщата в Банкя , в полите на Витоша или язовирите наоколо ,ще намерят стотици трупове.....

1

Анонимен

преди 2 седмици

В Белене най-много някой неизряден от прасетата пищял да намерят. Българските комунисти са с мафиотски наклонности от как са се пръкнали.