295

ПЕТКОВ

преди 2 седмици

това ми напомня битите и пленени стотици хиляди германци край сталинград как с конвой ги показаха в москва и от там в сибир. сега показват западни танкове и друго оръжие но запад ги е шубе да изпратят жива сила да не би да ги сполети подобно с германците и те в сибир да строят новите магистрали между русия и китай

294

ФАКТ

преди 2 седмици

Виж Ти. С лопати и чипове от перални смазаха прехвалената западна ,,велика,, техника. Представям си какво ще стане ако извадят балестичните ракети Воевода Р36М. Тогава май ще се стопи земята и небето. Много сте ,,смели,, нато. Що не влезете да неутрализирате Путин ??? Ръфляци.

293

Путин се провали

преди 2 седмици

е нали трябва да се хвалят сами с някакви успехи и да залъгват умопобърканите крепости..ха ха х а ха ха

292

До 303

преди 2 седмици

Не не, те са за лична употреба, че иначе зор... да клечиш на двора в 21 век не си е работа :)

291

Анонимен

преди 2 седмици

Велики ся руските фашисти. Загубиха 4000 танка ама се хвалят с 2 западни

290

? ? ?

преди 2 седмици

A тоалетните чинии които рашистите крадат от окупираните територии като военни трофеи на входа на изложбата ли са ?

289

Анонимен

преди 2 седмици

запада брои рецесията с инфлация хахахахах покупателната способност пада с 30 процента ама бвп нараснал с 0,3 процента. Великс успех. Венсеремос хахахахах

288

Анонимен

преди 2 седмици

До PopоНе са в рецесия ама хората протестират на запад интересно ако са добре що протестират.

287

хахахахахахаха

преди 2 седмици

тая техника дори не е унищожена, а е заловена невредима, защото украинските страхливи пу'тки са я зарязали и са избягали... няма по-храбър страхливец от украинеца хахахахахахаха

286

Анонимен

преди 2 седмици

2 танка и 28 БТР за 2 години асвабаждения, смазали са ги!

285

Другарят Путин

преди 2 седмици

Няма да спрем дакато не развеем руското знаме над Райхстага!

284

Анонимен

преди 2 седмици

Мавзолей си требе тука!

283

Анонимен

преди 2 седмици

Горките рашки пак ще плъзнат на красная площад като стадо о...вце да подновят комлексите си ,че са голямата работа и да проведат безсмисления и смешен парад ама очите им ще са обърнати към небето!Украинските дронове са навсякъде и не прощават!

282

Popо

преди 2 седмици

Германия и Еврозоната вече не са в рецесия. Плановете за краха на Запада пропаднаха отново. Вие се радвайте от панелките и от такси стоянките на един взривен Абрамс и две Брадли.

281

Анонимен

преди 2 седмици

заловили ли са от 50 год съветски баламуди които пратихме или ако заловат такива те си го полват защото са като техните

280

Анонимен

преди 2 седмици

До ЗозоТи българин ли си бре. Може ли да се толкова непризнателен, че са освободили предците ти а не са минали в клането, и сега щеше да се налича не арменски геноцид а арменски и български геноцид?

279

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 2 седмици

Рашка е името на едно от средновековните сръбски княжества. Рашка това значи в българсксия език, троловете на западните оръжейни компании научете български най-накрая.

278

Анонимен

преди 2 седмици

До 289: трансджендър ще викаш на родата си като се събирате на путлерофашистки сатанистки ритуал. Все пак едни от най видните ви представители ги има снимани как се мляскат и си бъркат по дупките.

277

Emil

преди 2 седмици

Альо, господа офицери, нацисти, русофоби и прочие пасивни трансджендъри.Нещо ептен пасивни станахте.Не подготвяте ли вече обезоръжаващ ядрен удар за 9 май.Между другото думичките Рашка и путлерофашист супер много кефят.Предлагам за онзи речник.... Оксфорд ли беше...

276

...

преди 2 седмици

А хилядите единици унищожена руска скрап, нея какво я правим, таварищи? По-жалка пропаганда не бях виждал, смешното е, че има ''хора'', които и се връзват.