10

Анонимен

преди 2 седмици

В мигът в който Сена, излетя от завоя и се разби в стената, край него мина един посредствен по това време състезател на име Михаил Шумахер, в който се всели духът на Айртон.

9

до 8

преди 2 седмици

До Анонименвсъщност да много специалисти и фенове на Ф1 сед чудеха защо не е отмен състезанието след тежките инциденти с Барикело и Раценбергер . определено беше голяма грешка на организаторите които допуснаха състезанието да се проведе въптреки че доста от пилотите бяха изнервени от това което се случи педишните дни

8

Анонимен

преди 2 седмици

Помня този ден все едно беше вчера. По това време все още следях Формулата. Все още не разбирам защо не отмениха състезанието след смъртта на Ратценбергер.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Сена не съм го гледал много на живо, само последната година когато умря, тоест 1994-та. Но след това през годините номер 1 бяха Шумахер и Хакинен и продължават да бъдат за мен номер 1. Тия двама робота имаха много персонални битки където се преследваха за първото място в продължение на половин час един зад друг на 100 метра разстояние. 30 минути да не се отлепят един от друг. Оставяха другите на 10 секунди след себе си най-малко. Хакинен обаче не издържа на напрежението и се оттегли с две титли.

6

Анонимен

преди 2 седмици

На 1 май не е умрял само сена има и други пилоти който отдавна са в забвение, но никой не ги споменава дори. Майк Назарук, Браян Шоу-Тейлър, Джон Хийт, Джеф Дюк. И има още стотици загинали пилоти за който отдавна никой и дума не проронва. Непрекъснато се говори и се пише само за Раценбергер, сена и Жлу Бианки. Огромна част от починалите пилоти са в забвение никой не говори за пилотите който наистина заслужават уважение и почит, а тези пилоти са от 50-те и 60-те години на 20 век.

5

до 3

преди 2 седмици

До Анонименпредишният ден на квалификациите загина австриецът Роланд Ратценбергер за това Сена е бил мн изнервен този уикенд аи както и писано по - долу Имола е една от най - опасните за каране защото има остри и бързи завои ....стане ли някъв фал шанса да си заминеш е голям както за съжаление стана и със Сена онзи проклет уикенд ....

4

до 1

преди 2 седмици

До Анониментолкова е акъла на някои хора ,явно ! иначе да беше доказаноо години по късно че волана на болида му е блокирал поради неизправност и той не е успял да завие изобщо в един от най- бързите и остри завои на Имола която и без това е доста опасна и трудна писта за каране . Малшанс . най-добрите пилоти които съм гледал а гледам Ф 1 от 1990та са именно той и Шумахер ....

3

Анонимен

преди 2 седмици

освен Сена друг не е ли загинал във Ф1,

2

Нито

преди 2 седмици

Сьм ти новина нито стара нито грозна

1

Анонимен

преди 2 седмици

Велик пилот, но най-гнусното беше от някои от феновете му , които когато Шумахер си удари главата със ските казваха "Всичко му се връща заради Сена". А ве, жалкиии същества тогава в него състезание Сена беше на 100 метра пред Шумахер, счупи му се кормилната щанга на един завой и се нацели в стената където умря. Какво общо има Шумахер със смъртта на Сена ве, жалкарчета?