169

Тема1а-Корал ТКЗС!

преди 2 седмици

В предпоследното ЕПИЗОДче на предаването ЕвроДикоФ, Дъгъдъгкофф рече че пари не е взимал и няма да взима заради неговите тенденциозни полит предавания защото са тенденциозни - а как ще трупне Дъдгъдъткофф пара за да върти микрафунята? Аааааа като се А БО НИ РА МЕ да му гледаме предаването. И как па не? Това е най лесният начин 1000ди абонати да пусна левчета в чекмеджето на Сандудукан. И сичко точнооо, Сашееее който ти е дал тази идея вече е прекопирал кои от кои сметки по колко са ти платили

168

40-ТЕ ДНИ

преди 2 седмици

ЗАТОВА И ЩЕ КОНТРОЛИРАМЕ - КИРО ХАРВАРДСКИЯТ КРАДЕЦ ДА НЕ ДОСТИГА ДО ПАРЛАМЕНТА. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ БЪЛГАРИ, ЩОМ ДОСЕГА ДВА ПЪТИ ПРЕСТЪПНО ИЗЛЪГА ЗА ДА ПОЛУЧИ ОБЛАГАТА,КАКВО БИ БИЛО АКО ИМА ВЛАСТТА НА БУДА ОТ СИЛНИТЕ МУ ГОДИНИ??!!!... ОЙ,НЕ МИ СЕ МИСЛИ - ДА МИСЛИ КОНЯ,ЧЕ ИМА ГОЛЯМА ГЛАВА...

167

Анонимен

преди 2 седмици

Статията има обратен ефект.

166

Анонимен

преди 2 седмици

Умните сме за ППДБ!

165

Анонимен

преди 2 седмици

Щом е нещо лошо за Петков,статията се държи 3 дена,но изходи ли се Борисов и то с плювни,може и цяла седмица.

164

Анонимен

преди 2 седмици

На лъжата краката са къси. А вашите лъжи са много - цитирам те от собствения ти запис - Борисов не ни е враг, той е бранд на влаг но не е. ... ще трябва да преперем Борисов.ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ПОЛИТИКАТА!!!!!!!!!!!ЗАВИНАГИ ПРИ ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!На никого няма да липсваш!!!!!!!!!!!

163

Анонимен

преди 2 седмици

Лъжите в политиката не може да са безнаказани, Деклараторе Коралски. Не може Конституционния съд да ти каже че си нарушил конституцията а ти да си говориш врели некипели.

162

Анонимен

преди 2 седмици

Има ли още заблудени за да са от ППДБ. Аз мисля че останаха техни фенове само тези които гребаха в корупцията им.

161

Анонимен

преди 2 седмици

А защо не се разследва машинния вот в полза на ППДБ, отказа от два платени и годни чисто нови реактора, Корал, превземането на ББР, чистката в ББР, записа от пет часа на ПП в които се говорят незаконни неща, как правителство е съгласувано с посолствата, митниците, и още много подвизи на вашите пребоядисани комунисти-демократи.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2024/04/30/denkov-silovite-strukturi-oglushitelno-mylchat-po-sluchaia-s-notariusa.606136,1

160

Анонимен

преди 2 седмици

Излязъл бил от някакво дружество,което защитавало плажа Корал и това стана предизборно проблем за цялата държава.Кьорфишек за да забравим за нотариуса,Пепи еврото,кюлчетата и пачките.Тия верно ни правят на май.муни.

159

Анонимен

преди 2 седмици

Кирчо, ти освен, че си бил министър незаконно, защото си имал двойно гражданство, си бил и мин. председател незаконно. Ако си бил напуснал по съответня ред, защо тогава в последствие сте фалшифицирали документи.

158

Анонимен

преди 2 седмици

ЕДИНИЯ ЗАГРАДИЛ РОСЕНЕЦ, А ДРУГИЯ ПОНЕЖЕ Е МНОГО СКОПОСАНЕЦ И РАЗЛИЧЕН СЪЩИЯ ЕДНО КЪМ ЕДНО СЕ НАМЪРДАЛ В КОРАЛ... ЕТО ВИ ГО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ ИМ МОРАЛ.

157

Анонимен

преди 2 седмици

Десните чуждопоставеници-марионетки 30 години УНИЩОЖАВАТ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ, НАЙ-ВЕЧЕ ИНДУСТРИЯТА ,ЗА ДА СМЕ ПАЗАР НА ЗАПАДНИТЕ НЕКАЧЕСТВЕНИ НО СКЪПИ ***. ВИЖТЕ ИМ АВТОЧАСТИТЕ КАКВА ОСМОКАЧЕСТВЕНА ПРОДУКЦИЯ СА.

156

Анонимен

преди 2 седмици

ТЪРЧИ-ЛЪЖИ ПРЕМИЕР ПРЕМИЕР ХАХАХАХА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ВЕЧЕ ЗА ВАС ХАХАХАХАХА ЛЪГАХТЕ ЛЪГАХТЕ, А КОГО ИЗЛЪГАХТЕ НАЙ-ВЕЧЕ СЕБЕ СИ. ГО ХОУМ МАРИОНЕТКА КОРПОРАТИВНА

155

Истинският Киро 3

преди 2 седмици

Чичото на Кирил Петков: Този измамник в Белгия щяха да го арестуват, руснаци го пазеха в Дупница докато се лекуваше.

154

Истинският Киро 2 :

преди 2 седмици

Там са си определили собствени правила и шумно се противопоставят на всяка институция, която иска да вкара ред в това самоуправство. На Корал летуват експремиерът Кирил Петков, баща му Петко Петков и техните приятели карат сърф и кайт. По тази причина не искат рибари и туристи да се мотаят в тяхното море. Затова тогавашният министър на околната среда и водите Борислав Сандов разпорежда на РИОСВ Бургас веднага да обявят морето пред плажа Корал за защитена територия.

153

Истинският Киро :

преди 2 седмици

През 2022г. тогавашният премиер Кирил Петков, баща му Петко Петков и депутатът от ПП Мирослава Петрова уреждат Министерство на екологията да обяви морето пред плаж Корал за защитена територия.Всички те са членове на "Кръга Корал", който е поискал това от МОСВ. Основната дейност на коралците е да осигури дивото и безплатно къмпингуване на група хора на брега на морето. Повечето са софиянци и "граждански активисти". От две десетилетия тези хора са окупирали плажа близо до Лозенец, който е публична държавна собственост. Там са си определили собствени правила и шумно се противопоставят на всяка ин

152

Анонимен

преди 2 седмици

Няма срам,няма грях за двамата ***. Ти включи преди време универсалната пералня,изпра кирливите им седалища,за благодарност,те те подпукаха за "Корала",за бризите пасатите,мусоните,все клевети измислени от ченгеджийницата ,ти знаеш къде..Последния служ. кабинет воглаве с оня чиновник,ще задейства огромната машина от държ. чиновници,общ. чиновници и всички други институции,разбира се и с *** общност, последните силно обезпечени с финикийски знаци,за да спечели оня изборите на 9-юни!

151

Анонимен

преди 2 седмици

Отвличане на вниманието,за да забравим за кюлчетата и пачките.

150

Анонимен

преди 2 седмици

Леле какъв мошеник кой го избира този нагъл алчен безскруполен елемент