76

Анонимен

преди 1 месец

Господарят на Бг! Докъде се докарахте! Санкциониран по Магнитски да командва държавата. Сега се връщат и Горанов и Цвета. ГЕРБ са много зле, щом се крепят само на стари компрометирани лица. Народът свали тези лица, а ПП/ДБ ги върна във властта.

75

Климбо

преди 1 месец

Jojo,докато си боледувал от бронхопЛевмония,си пропуснал много часове по граматика!Дано наваксаш...

74

Климент

преди 1 месец

Благодарение на променливите,свинята стана вся и всьо...

73

Анонимен

преди 1 месец

Ами ще скочи!!! Как други ще бъркат в кацата с мед наречена НЗОК? Колко процента от БВП отиват в тази система наречена " здравеопазване"?Я вижте какви печалби генерират частните болници и то при точно разписани пътеки?! Откъде успяват?? Само вижте автопарка на лекарите. Какви заплати получават и откъде идват парите?? После това нямало в България, онова не можело да се лекува тук, трябвало в чужбина. Ами трябва защото се краде. Докато се плаща с обществени средства на частни болници така.

72

Jojo

преди 1 месец

Когато бях дете ,помня при лошия социализъм какво беше отношението към здравеопазването при децата.Бил съм на 7 г.и боледувах от бронхоплевмония .Към всеки квартал имаше дежурен лекар от бърза помощ,който имаше списък на всички болни деца,които трябва да посети.Всяка сутрин и вечер минаваше на адреса и ми слагаше инжекцията с антибиотика,което струваше 0 лева.И това беше огговорност на държавата към всички деца независимо от социалния им статус.

71

Анонимен

преди 1 месец

Оставка на Галя Кондева - Министър на Здравеопазването, Янка Кюркчиева - Парламентарен секретар.

70

Анонимен

преди 1 месец

Нали точно това правителство промени конституцията наложи на президента кой да назначи за премиер!

69

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте отстраняването на Главчев от Сметната Палата и Въшно министерство! веднага! Още утре.

68

Обективен

преди 1 месец

Белоглавия Лешояд ( ако видите в енциклопедията снимката на Главчев е 1:1 с тази птица) продължава крадливата лобистка мафиотска политика на редовното правителство,само касичката за пълнене е друга.

67

Анонимен

преди 1 месец

Брей, една частна болница стана политическа цел в България.

66

Анонимен

преди 1 месец

Нали разбирате какво става? Само не ми казвайте, че не може да се сетите или изобщо не разбирате. Доказани мафиоти се опитват ударно да извършат максимален брой далавери и да подпишат всевъзможни договори и разрешения с цел много бързо обогатяване. Пробват навсякъде и ако народа се разпищи, веднага ресто назад и започват разпоредби за спиране, прекратявания и запрещения.Стоплихте ли и по другия проблем? Или, казвате, така се осветени, че вече нищо не виждаме. Цял ден ни занимават с този скандал и абсолютно всички се изредиха да заклеймяват, да дамгосват и порицават. Как можело така, веднага

65

Анонимен

преди 1 месец

милиардера говняр дерибеевски що не направи детска болница с държавните пари а ги изкрадоха с наглите си връзкари българи смрадта българска на земното кълбо?

64

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай, Гуши!

63

Анонимен

преди 1 месец

А знаеш ли колко струва в другите европейски държави здравеопазването БЕЗ ПАРИ НЯМА НИЩО КОГА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ

62

А,бе ,Шиши

преди 1 месец

Оставка на това корумпирани лобистко правителство,щом така лесно се подвежда.Утре някой ще ги "подведе" да ни вкара във война.

61

Бай Лазар

преди 1 месец

Нима няма болници, където да се лекуват деца?! И сега са частни. В правителствена един преглед на дете в спешен център е към 100 лв. Нима тази болница не е държавна?! В тази държава няма да останат деца. Преди години не исках да се говори децата ми да бъдат далеч от мен, но сега ... ще направя всичко възможно да не останат тук. Успех на Борисов, Пеевски, Кировци и китки.

60

Василев

преди 1 месец

Напълно реваншистко правителство.Премахва кадри и възстановява стари или послушковци.Увеличава заплати на администрацията,предизборно. Не че българинът не заслужава нормален стандарт на живот.А пенсионерите пак ги разделиха на бедни и богати- разделяй и владей.И пенсиите ще им увеличат по средата на годината,когато инфлацията го е изяла.А на чиновниците със задна дата .

59

Пеевски:

преди 1 месец

"кой подведе МС"?На ГЕРБ пак някой друг им ср.... в гащите.

58

А Копейкин и

преди 1 месец

Чалгаря ,дето са на всяка манджа мерудия,сега нямат изявления.Тях българските деца не ги интересуват.

57

Анонимен

преди 1 месец

Изключително ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ на г-н Пеевски!!!