88

Анонимен

преди 2 седмици

Що така бе!нали сме в европейския съюз,нали европейския съюз финансира държавата с еврофондове,и пак сме в дъното,явно някои трябва да влезнат по затворите че да се оправи държавата,демократичен преход вече 34 години,докато догоним първенците надали ще съществува европейски съюз

87

Анонимен

преди 2 седмици

До кок! Като гледаш в една точка ще виждаш само нея

86

Анонимен

преди 2 седмици

Важно е да сме в евросъюза нищо че сме последни във всичко,няма да се оплаквате,ако парите не стигат за друго,то за банани ще стигнат

85

Айше

преди 2 седмици

Шорош дава и сам добре

84

Нищо нали

преди 2 седмици

Има банани на всяко стопче!!!

83

Анонимен

преди 2 седмици

А богатите си удвоиха парите за последните 2-3 години, случайно нали?

82

Анонимен

преди 2 седмици

Стига глупости, работещи бедни, 70 % сива икономика... що не направите всичко над 15 евро да се плаща с карта само да видите, колко са бедните, в колко държави вече така изсветлиха сивата икономика и спряха помощите за уж работещите бедни... ай сик тир бее

81

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко това благодарение на демокрациията

80

факт

преди 2 седмици

водят се работещи бедни само на тефтер защото се водят на минимална заплата но другата част получават на ръка

79

Милионер

преди 2 седмици

Работя дори и на празниците и в почивните дни. За разлика от бюджетниците. За това и съм значително по-богат от тях. Особено от тези в БНБ. Позволиха си наглостта да ми кажат, че не разбирам нищо. Изобщо не им останах длъжен. Те да си проверяват длъжниците, а не мен. Дори и през детектори дъм минавал. Три пъти на летизе Кенеди и няколко пэти в България. Честита 2024 г.

78

Ефрейтор от УБО

преди 2 седмици

Честит 1 май на работещите. Дали ще са от бедните или от богатите, зависи само от тях. Аз не работя, но не съм и беден. Защото с бивщине заместник командири на УБО, подполковниците Предов и Бончев, бяхме приятели. Дори и си му го върнах постолета на г-н Бончев от Правец. Как няма да му го дам, като той ме помоли, въпреки разликата в званията ни.

77

морски

преди 2 седмици

Бедните са работници по брега на мизерна заплата, като последната често не я вземат. И да, те са в заведения, но като обслужващ персонал.

76

Кук

преди 2 седмици

До Кок - Това, че има 5-7 % богати по пътищата, заведенията и моловете съвсем не означава, че останалите 93-95 % от българите са добре финансово.

75

Кок

преди 2 седмици

Къде са тия бедни ? Заведенията пълни целодневно, моловете фрашкани с народ, всички пътни артерии са натоварени на макс, купуват се жилища на безумни цени. Та, къде са тия бедните, че аз нещо не ги виждам?

74

Анонимен

преди 2 седмици

Честита Промяна!

73

Анонимен

преди 2 седмици

ПП го причининтовааа! ПП е зло ... Злооооо... ЗЛООООО! НАРОДЕ - НАКАЖИ ГИ!

72

С

преди 2 седмици

Стига бе?? Верно ли? Вчера чета, че всички българи били доволни и испадали в екстаз от еврочеленството на България...

71

Анонимен

преди 2 седмици

До Ром'с - Мaнгоууу! Да да попнем с това, че 1000 лева са 700 след данъците, а вече не стигат и за една квартира. Стига за стая и ядее за седмица-две.

70

Анонимен

преди 2 седмици

"Ножаров уточни, че трябва да минат поне от 7 до 10 години, за да започнем да се притесняваме за изкуствения интелект." - Демек, който направил парата, направил. След 7 години ако не си от топа - ще се мре. Яко ще се мре.

69

Ром'с

преди 2 седмици

Само негативни новини и само "бедните" се пише ..а за Това ,че не работят и не искат да работят ...а да получавали по 4-5 000 ЛВ само Като тяхното величие се появи на работа,то работодателя трябва да се радва и 5 хилки да му врьчи..за Това пишете,за производительността че е малка ,че са неграмотни поколение то Z и на Кока кола...но самочувствие впдят до Луната..