50

BG

преди 2 седмици

Аман от мишки нямаше да ходи в Брюксел .а на сутринта се събуди там .изненада.

49

Анонимен

преди 2 седмици

8 декември 2005 г Станишев и Инкасатора подписаха довора за Американските ТЕЦ на които после държавата им плащаше по 630 милиона Евро квоти въглероден двуокис на година естествено от Бюджета на България ...Господина който е родом от Херсон вместо да ни даде личен пример как се умира за родината Украйна и да отиде да си защитава родният град ми се развява като Евродепутат. Същия въведе 10% данък който в момента ЕС ни задължава да премахмем Годината е 2008 .

48

Анонимен

преди 2 седмици

Много вожд, малко индианец е приказката. А ти вожде накъде си ни пивел?

47

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 50 Сигурно е паднала от мотоциклета. Казват, че се била качила на османски файтон, ама на този файтон задкулисно му дърпали юздите от Кремъл.

46

BLOOD-RED ПАРИ

преди 2 седмици

ЧЕРВЕНАТА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ТУРЦИЯ наскоро беше избрана съвместно с ИТАЛИЯ да бъдат домакини на световното първенство по футбол и това сложи началото на Червеното Кърваво Пиршество с геноцид над българският етнос във Борисовата градина с организатор *** Христо Стоичков....Континента ЕВРОПА е ХРИСТИЯНСКА ИЛЮЗИЯ която според материализма и точните науки НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ а вече НЯМА ХРИСТИЯНСТВО и нормално ИЗЧЕЗНА ЕВРОПА така че ПЛАЩАТ на ЦСКА и Христо Стоичков да УНИЩОЖАТ ЕВРОПА

45

Анонимен

преди 2 седмици

СтаниШефф, къде е Елена?

44

До Анонимен 7

преди 2 седмици

На Станишко дори да му пратят заповед за мобилизация, не знам дали ще успеят да влязат в замъка му в Швейцария, където се е уединил с бившата жена на онзи милионер, който беше в затвора и който имаше от първия си брак дъщери почти на нейната възраст.На Станишко тя роди ин витро, щото вече беше над 40 г., но потомството му трябваше да бъде точно от нея. При "богоизбраното" племе нещата стоят така. Той пък до 36 г. нямаше нито ден трудов стаж и първата му работа беше на пост министър-председател

43

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 5 Ти може и да си имал изброените от теб три неща, но доста хора ги нямаха и сменяха местоработата си доста пъти не защото искат, а защото нито правата му са били уважавани от шефа и от партийния секретар, нито условията на труда са били такива, каквито уж ти гарантира охраната на труда. Относно заплатите, хайде не се подигравай с хората и не послъгвай. И затова в крайна сметка приемаш да сменяш по три превозни средства до местоработата си, защото случайно там си намерил почтен шеф.

42

Анонимен

преди 2 седмици

Много вожд, малко индианец.

41

ПОМИЯР БРЮКСЕЛ

преди 2 седмици

Хенри Кисиндър ли беше АРМЕЙСКИЯТ КЪРВАВ РУСОФОБСКИ КРЪСТНИК на ЦСКА и кариерен застъпник на шефът на ПЕС роден на рождения ден на ЦСКА и Карл Маркс Сергей Станишев изрекъл по БНТ 1 някъде около 1990 цитирам по памет:"РУСНАЦИТЕ СА ЕТНОС НА АРМЕЙСКОТО САМОИЗТРЕБВАНЕ ЧРЕЗ НЕПРЕКЪСНАТИ ВОЙНИ И ТЯХНАТА СОБСТВЕНА ЧЕРВЕНА АРМИЯ на СССР ще ИЗТРЕБИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИТЕ РУСНАЦИ"............гледах го и слушах по БНТ 1 около 1990 но не съм сигурен за политика от САЩ та ако е бил друг техен политик,ИЗВИНЕНИЯ

40

Ало Глупаците

преди 2 седмици

Нито Станишев е ляв нито Боко и Дебелото са десни. Става дума за купища пари които Дебелото и Боко крадат а Станишев им пречеше и го омаскариха и вие телетта проЦти го гриснахте като балък на вход край ЦУМ !!!

39

Capital Group

преди 2 седмици

Всъщност лявата идеология е за некадърници, умствено слаби и мързеливи хора! А дясната идеология е за креативни, развиващи се, прогресиращи, умни и мислещи хора!

38

Анонимен

преди 2 седмици

Нали държавата финансира участието.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Българина е глупав и наивен. Тоя не понася интелигентни и възпитани хора. На него му аресват проЦти селски бичкии като Боко и Дебелото.Какъвто народа такива и управниците му. Закона е железен и НИКЗоГА не греши!!

36

Анонимен

преди 2 седмици

Станишев беше най-доброто което можеше да се случи на България след 1989г. За съжаление българите не са дорасли за такъв премиер. ДС не можаха да го подчинят, възползваха се от глупоста на българите. Омаскариха набързо човека. Бил гей, батко и братко и т.н. и.Дойде Тиквуня а с него и ПееЦки а отзад наднича ДС.А стадото просссти и блее ли блее. Срам ме е от тоя *** селски балкански народец!!!

35

Анонимен

преди 2 седмици

тя и лисицата казала, че гроздето е киссело

34

Анонимен

преди 2 седмици

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ Е ДЕСНИЯТ БОЙКО БОРИСОВ

33

G.I. Joe

преди 2 седмици

Станишката е от айдуците.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Царя +Сергей+Пеевски=Внл

31

Анонимен

преди 2 седмици

Така Ви излъга украинският евреин Сергийй Станишев!