112

а какво можем да изн

преди 2 седмици

А какво можем ние да изнасяме? В град като Варна бяха закрити всички заводи и фабрики. За елуреди, за двигатели, за радиостанции, за облекло, за корабостроене, за бира и безалкохолни. Във Варна вече няма никакво производство. Има само търговски фирми, които препродават вносна стока, западна и китайска. Има и немски търговски вериги, изнасящи печалбите си в Германия: Кауфланд, Лидъл, Била, Практикер, Баумакс.

111

фирмаджия

преди 2 седмици

До Анонимен 96 Бедна ти е фантазията какви неща произвежда България,ама само с висене по форумите не става!:)))

110

Анонимен

преди 2 седмици

От тия държави ние сме на последно място ,даже Македония ,Албания и Сърбия са по-напред от нас ,Ко се фукат ПП с нашата минимална заплата и пенсия )))

109

Анонимен

преди 2 седмици

Прибалтиките тотално се прецаха. Обезлюдяха и никакво производство. Западът ги претопява, а те за НАТО се натискат. Че вие сте Чао-мао Аз си комуникирам с една латвийка, която си продала цялото имущество да иде в германия при сина, но и там недоволна.

108

ПЕНКО

преди 2 седмици

ХАЛА-ХАЛА - ХАЛА-БАЛА --- ЕСТОНИЯ Е ОТ ЗАВИСИМИТЕ ОТ РУСИЯ ПОЛИТУРКИ !?!?

107

Анонимен

преди 2 седмици

"От юдо-комунизъм до ционистка-демокрация - юдейската любов към България я води до пълния й упадък и тотална бедност! " Не само България, деиги примери са са ес и САЩ в момента и Ваймарската република отпреди 100 години.

106

Йордан

преди 2 седмици

Да, ама ние си имаме Радев и неговите радевчета! Както казва българина, не искам на мен да ми е добре, искам на съседа да му е зле.

105

До 108

преди 2 седмици

Какво плашиш с тези опорки за дълга , дълг към БВП на Естония е около 20% за сравнение този на Германия е над 60% . В Гърция e над 160% , а беше и много повече , точно благодарение на ЕС Гърция не фалира

104

Да знаеш

преди 2 седмици

До Анонимен 104 Ами чети бе Кито ! Де си спал ,под полата на баба си ли или на майка си ?

103

Анонимен

преди 2 седмици

До До 103 Лесно е . Трупаш външен дълг ,трупаш и като дойде време за плащане, КОЙ МИ СР ...В ГАЩИТЕ ? ВОЙНАТА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СИ ИЗСТЪРЖАТ ГАЩИТЕ .

102

До 103

преди 2 седмици

Прочети си статията преди да коментираш , о гений на икономикическите показатели . Пише си БВП на глава .

101

До петър

преди 2 седмици

Пещо защо говориш глупости които могат да се проверят за 3 мин . Руснаците не са 1/2 около 20% и как реши че не произвеждат нищо ? Или твоето разбиране е че щом не копат земята за ресурси това означава че нищо не произвеждат . В нашата фирма имаме много партньори от Естония ,ИТ сектора там е мн развит , имат и много други производства а от 2018 година насам населението се увеличава, та не ги мисли тях .

100

У нас

преди 2 седмици

Има русофилска мафията и простовато население. Примери...изгонихме украйнците,палехме им колите,крещяхме по форумите и вместо да ги приобщим.. сега ще внасяме непалци,филипинци и сирийци. Отказахме се от реформи и загубихме 4,4 милиарда евро, радев подписа договор с боташ и всеки ден губим половин милион и това е все заслуга на мафията и русофилската клика,която не се интересува от интересите на България , а от това на путин да му е добре. Срамно и тъжно...но...всеки народ си заслужава съдбата.

99

Анонимен

преди 2 седмици

От прословутата ракета Сармат трябваше да има произведена една бройка в средата на септември 2023 г., а още няма ни една. За Буревестника не знам да има успешен тестови полет. Ама ракети да искаш!

98

Анонимен

преди 2 седмици

"Членството в ЕС: БВП в Естония скочи на 58% от този в Германия"----------БВП на Естония е 38 милиарда долара, БВП на Германия- 4,1 трилиона долара. БВП на Естония е 0,9% от този на Германия.

97

Нане

преди 2 седмици

Членството на България във фашисткият. ЕССР е по голямо бедствие и от ньойският договор... Най бързо изчезващата нация в света... ===))) икономически геноцид...

96

Анонимен

преди 2 седмици

Пълни глупости. Напънала се европропагандата и родила... мишка.

95

Анонимен

преди 2 седмици

БВП в там се формира от усвоени евросредства! Нищо реално.

94

петър

преди 2 седмици

Литва латвия и естония са кухи държави без никакво производство.преобладава руското население напр. в естония то е почти половината от населението.с руски кметове на традове и села.тези страни се наливат с пари от ЕС с цел да не се надигне населението .специално естония нищо не произвежда .никаква промишленост..огромни заплати и пенсий без никаква основа.ЕС го знаят но се страхуват.населението в литва и латвия е намаляло с 50% за 25 30 год.скоро балона ще гръмне.

93

Анонимен

преди 2 седмици

До Зозо. Кокошка ти е изпила мозъка.